סיפורי נולי פרק 33:חתולים בצמרת-מהפורום הרשמי

עדידוש42

New member
סיפורי נולי פרק 33:חתולים בצמרת-מהפורום הרשמי

אני מנחש לעצמי שהתגעגעתם למעללותיו של נולי בחייו הפרטיים/אישיים- אז החלטתי לחזור ולהשקיע בפרקים בסדרת "סיפוריי נולי"...והיום אספר לכם על סיפור החתולים בצמרת. ביום שישי בעודני מתגנדר ומתהדר לקראת ארוחת שישי בבייתי הקט במושב זיתן אני יוצא מבייתי מבושם ומצוחצח עולה על הרכב ומתניע...הנסיעה מתחילה ללא שום הפרעה בדרך לבייתה של דודתי שגרה גם כן במושב, בעודי פונה ימינה במהירות של 45 קמ"ש חוצה אותי חתולה בריצה איימתנית לעבר הרכב בדיוק כמו שהיד שעומד להתאבד על 600 יהודים בשיינקין ואני לתומי לוחץ על הבלמים בכל הכוח עם צרחה מלווה בהיסטרייה שמה הרגתי את החתול המסכן... חריקת הגלגלים לא היססה להגיע והחתול ניצל, אך דופק ליבי האיץ וגל חום מילא אותי ב-40 מעלות של לחץ! שמחתי לדעת שהחתול בריא ושלם! למחרת, ערב יום שבת הנני מתגנדר והתהדר לקראת יציאה סוף שבועית של אוויר צח ברחביי ת"א עם חבריי, יוצא מבייתי, עולה על הרכב , מתניע ונוסע לעבר העיר. בעודי פונה ימינה במהירות 20 קמ"ש הפעם מהטראומה של היום הקודם אני מחפש חתול מתאבד אחר או אולי את אותו חתול "מעריץ" שמעוניין שאני יהרוג אותו והפעם אין אף חייה בשטח- המשכתי לנסוע ברחביי המושב לעבר ת"א המוארת... בעודי בת"א מחפש חנייה על מנת לרדת ולשתות קפה ולאכול משהו בקפה הקנטינה ברח' רוטשילד אני מבחין בחנייה פנוייה ומנצנצץ ויקרה מפז שמחכה רק לי, מי שלא יודע בת"א קשה מאוד למצוא חנייה, האצתי לעבר החנייה על מנת שאף רכב אחר לא יתפוס לי את מקומה ובשנייה אחת קופץ לי חתול כמו צב נינג'ה ממכונית חונה אחרת לעבר הרכב וכמובן שעם הבלמים הגיע הדופק המואץ וגל החום שהעלה לי את הטמפרטורה בגוף לרמה של שמש! אוף!!! מה קורה לחתולים בעיר? וגם במושב? מה הם בלחץ לרוץ לעברי? למה להאמא חתולית אין מספיק שכל ללמד את גורייה התמימים שכשעוברים בכביש צריך לומר פעמיים מייאו ולהביט שמאלה וימינה ורק אז לעבור בשלום מבלי שאמחץ אותם עם הרכב החמוד שלי! מסקנות: - לעולם לא להאיץ בפניות במושב ובעיר... - לעולם לא להאיץ לעבר חנייה ריקה, משום שעוד 3 דק' יעברו וחנייה אחרת תתפנה... - קבוצת חתולים שוחררו ע"י בין-לאדן לארץ על מנת שאנחנו נעשה תאונות ונפגע! אנא מכם , בואו ולא נפגע בחתולים המחבלים המסכנים ונשאיר אותם בצמרת העליונה של העץ, בטוחים וידידותיים... מקווה שנהנתם, אוהב נולי שרון סנדלר

עדידוש42

New member
אם לא אכפת לכם ואם אין מישהי אחרת שאחראית

על זה אני רוצה להיות אחראית להעביר לפה את ההודעות שהבנים כותבים ברישמי...

את נורמלית או שאת משחקת אותה לא נורמלית!?!

את פותחת שירשור .. מפרק 33 \; למה את חושבת שיקראו את זה מי שזה מעניין אותה היא בטח ברישמי .\;
נננעל , ואל תגיבו , מממש מיותר עדיי ...

../images/Emo94.gifאבל נופר ...

זה לא בפרקים או משהו כזה .. הוא כל פעם מספר סיפור שונה מהחיים שלו. זה לא קשור לפרקים. דווקא זה בסדר שפעם ב.. יפתחו הודעות שקשורות לבנים סוף סוף.. עדי? את אחראית להעביר לפה הודעות של הבנים. אם זה היה בפרקים כמו שנופר אומרת זה באמת היה דפוק. אבל היא לא ידעה אז אמרתי :)

עדידוש42

New member
זה לא פרק 33 זה סתם זה כאילו מה הוא עושה...

ונופר למה לנעול זה קשור לבויז??? כל פעם בנות פותחות הודעה מתי שהבויז כותבים ברישמי

../images/Emo94.gifאבל עדי..

אם את באמת רוצה שזה יהיה התפקיד שלך פה את צריכה להיות מעודכנת ולדעת מתי הם כותבים שם ולא להביא לנו לפה את מה שהם כתבו רק שבוע אחרי. אוקיי? אז רק תיהיי אחראית ויהיה בסייידר :)

עדידוש42

New member
מאמי אני פה וברשמי כל יום לפחו 3 פעמים

אני פשוט לא כותבת הרבה חחח...

../images/Emo126.gifמה קרה לו זה ? , ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

איזו שפה גבוהה . xD תודה עדידו'ש .
רעיון טוב , חשבתי על זה פעם . :)

אהמ,,שפה גבוהה זה מאוד יפה!!!חחח

חח הוא הרג אותי עלק: "אוף!!! מה קורה לחתולים בעיר? וגם במושב? מה הם בלחץ לרוץ לעברי? למה להאמא חתולית אין מספיק שכל ללמד את גורייה התמימים שכשעוברים בכביש צריך לומר פעמיים מייאו ולהביט שמאלה וימינה ורק אז לעבור בשלום מבלי שאמחץ אותם עם הרכב החמוד שלי!" דיי D:

למעלה