סיפורי נולי פרק 34:לבד

סיפורי נולי פרק 34:לבד

אני יודעת שזה לא התפקיד שלי אבל עדי לא שמה אז הינה, שרון כתב אתמול ברשמי
היום קמתי בבוקר בהרגשה מאוד מוזרה! אני משתף אתכם על מנת שתבינו מהם תופעות הלוואי של תשישות ארוכה כשעובדים כ"כ קשה על תקליט כזה מדהים כמו שלנו... ההרגשה הייתה של עייפות ומזה זמן רב שלא הייתי עייף בבוקר, נסעתי לת"א לסידורים למינייהם לקראת הנסיעה שלי לפריז- ב-5 לספטמבר אני עוזב את הארץ ל-5 ימים וטס לפריז להנות ולשטוף את העיניים בתערוכת אופנה ענקית! אז לקראת הנסיעה יש המון סידורים קטנים ומעיקים, ויש גם תקליט על הראש וגם משפחה וגם חברים וגם את הלהקה- עד שבכל הבלאגן הזה שלי שאני קורה לו חיים, אני מוצא את עצמי לבד. עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון, לא רע לי להיות לבד אני מצד אחד מחבב את היותי לבד כי יש לי יותר זמן לעצמי ולהשקיע בקריירה ולהנות או לפחות לנסות להנות אבל מצד שני זה קשה במיוחד כשיוצאים ממערכת יחסים מאוד ארוכה כמו שסיימתי. אז דווקא אני ,כזה מופנם ולא מספר לכן כלום, לא משתף, בוחר לחשוף את הקלפים ולומר לכם שחייתי בזוגיות במשך שנתיים, שזה אומר כל תקופת הלהקה עד לפני 5 חודשים שזה נגמר- עכשיו תשאלו למה? אז אני ייענה ככה... לא תמיד הלב הוא זה שמוביל אל האושר , לפעמים אנחנו מבינים שהעולם לא מספיק מפרגן לנו עם מידת ההתאמה שלנו והאובייקטיביות שלנו כלפיי עצמנו. אז נכון לעכשיו אני לא כזה לבד כי קשה לי להיות לבד- אני בתחילתה של מערכת יחסים נפלאה ומיוחדת, משהו קצת שונה... ואפשר לומר שאני שוב בדרך לאושר, סוג של אושר או לפחות משתדל להיות מאושר, לא תמיד מחייך אבל רוב הזמן מאושר בזוגיות הזו...בקיצור הסתבכתי ומקווה שהבנתם! היום קריית מוצקין- הופעה די אגרסיבית מבחינתי! צרחתי "כמו כוסית" חחח מרוב התרגשות שאנחנו בפעם ה-1 עומדים על הבמה ומתמודדים עם הבייבי החדש שלנו "בין הפרחים"... זה הוציא ממני פרץ של צרחות מטורפות, אז לכל מי שהספיק להכנס להלם- לצאת ממנו מיידית, השיר יצא לאוויר העולם ואני רגוע מאוד... ועכשיו פינה חדשה - למי שייש הערות שנונות ומבקרות בעניין הלבוש שלי בהופעות מוזמן לכתוב אצלי ואני אשמח לחייך כשאקרא את ההיערות... מאוד נהנתי לדעת ששילוב בין מכנס ספורט וג'קט מחוייט עם נעליי אולסטאר וחולצה קרועה עושה לי טוב ולחלקכם זה מעלה חיוך תמוהה של "מה לעזאזל הוא לבש?", הפינה הזו תלמד את כל מי שכן אוהב להתלבש ומחפש ייחוד ומקוריות, ללמוד לאהוב את עצמו גם אם ילבש גרב סגולה וגרב צהובה- או שלא! זה לא כזה תואם...בקיצור כל ה סטייליסטיות מוזמנות להכנס לדיון אופנתי מעמיק בפעם הבאה. גם אני אוהב אתכם מקווה שנהנתם ומי שלא היה הפסיד נכון? (וחבל שעכשיו אני לא יכול לצרוח מאושר)! נתראה ואל תפספסו את "מה קשור" ב-10 ל-9, אני אישית לא הפסקתי לצחוק בחזרות איתם! נשיקות וחיבוקים על צרחות! חחח שלכם שרון סנדלר

עדידוש42

New member
תודה ששמת יפה שלי

אני לא ראיתי שהוא כתב אפילו כי המחשב שי מקלוקל מאתמול והיום כל היום הייתי בתל אביב אז לא ניכנסתי לאף פורום ... אז.. תודה חייי

../images/Emo217.gifדיי להגיב סתם בנות. וכנסו.

אתן בכלל לא עושות טוב את ההקפצה. בנושא רושמים
ובתוכן רושמים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ושלוש פעמים הקפצה.

חן XD

New member
מי שאומרת שאיך שהוא מתלבש מוזר - שתיחנק חחח

זה יפה.למרות שבהופעה במוצקין הוא לבש את המכנס ספורט של TNT וחולצה ארוכה מחויטת איך לא היה לו חם יואוו D;;; בקיצ''''' שרון חמוד עדד מאוד :)

חן XD

New member
אבל זה היה מהקולקציה של שנה שעברהלא?

עם שתי הקווים בצד D;;; קיצור מה זה משנה איך הוא לא מת מחום :O

למעלה