סיפורי סבתא

yotamde

New member
סיפורי סבתא

היום צעדתי עם סבתא שלי ברחבי הכפר, ופתאום היא באה אליי ביציאה: "בדיוק כאן ראיתי את החיזר לפני כמה חודשים". סבתא שלי היא בן אדם מאוד רציונאלי, אינטלקטואלית, היא לא חובבת מיסטיקה וגישתה אל כל העולם המסתורי היא גישה אטומה שמאפיינת את הדור שלה. הייתי בשוק והתחלתי לתחקר אותה. היא תיארה יצור בגובה 10 ס"מ עם ארבע רגליים, שתי ידיים ותווי פנים שכוללות עיניים ופה שטוחים שמוטבעים כאילו על כפתור שטוח על הגוף. שניהם כביכול עמדו והסתכלו אחד על השני, וכשסבתא שלי ניסתה לעצור מכונית על הכביש בשביל שעוד מישהו יראה את היצור הזה הוא ברח אל עבר השדה ונעלמו עקבותיו. היא מתה לראות אותו שוב. חשבתי בתחילה שזה ערצב, אבל היא שללה זאת על הסף, ואמרה שאין סיכוי שזה חרק. היא לא מפסיקה להגיד שזה נורא נורא מוזר מה שהיא ראתה, ושאין לה שמץ של מושג מה זה. יכול להיות שסבתא שלי גילתה זן חדש של בעל חיים?

סנגי

New member
יצורים מוזרים../images/Emo82.gif

סבתא שלך אם היה לה טלפון מצלמה עדיף וידאו הייתה מתעדת את היצור והופכת לשם דבר. העניין שיצורים כאלו מסופרים עיי הרבה אנשים שחוו מפגשים כאלו זה לאו דווקא אומר שזה חייזר בטוח שהרבה מדברהם אמיתיים העניין כול עוד אין הוכחה של היצור חי מת בפורמלין הוא הופך לעוד חוויה של משהו מסתורי שרק הצופה נכח ויודע שדובר אמת. לאחר הצבא גרתי שנתיים במיאמי שכרתי דירה עם חבר באזור שהיה שופע עצי מנגרוב מתחת לבניין דירות היו בתי פטיו צמודי קרקע החבר שאני מאוד מאמין לו סיפר לי מייד שהגעתי לדירה בהתלהבות איתו נכחה חברתו אמריקנית שבזמן ששתו קפה על המרפסת הם צפו במשך 10 דקות ביצור בצבע חום ירוק אוזניים מחודדים בגודל 40 סמ מהלך על שתיים הלוך ושוב על גג הדירת קרקע הם תיארו שליצור הקטן היה פרצוף רע וזדוני והכי מדוייק שהם יכולים לתאר שהוא דמה בול לגרימלינס העניין שהחזקנו בדירה משקפת ואת כול התצפית עשו דרל המשקפת. לא הייתה בחזקתם מצלמה ולא מצלמת וידאו אני שאלתי אותם אם לקחו איזה גוינט לפני או משהו מעורר הזיות הם נשבעו שלא וממש אין להם אינטרס לשקר. לאחר תמיהה וחקירה של שניהם פסקתי שהם דוברי אמת כי השבעתי שישבע באימא שלו באבא שלו באחיו ובחברתו האיש נשבע. אני בטוח שמפגשים עם יצורים או חיות לא מוכרות למדע הם דבר יום יומי בעולם צריך רק לתעד זאת.

למעלה