סיפורי עוצמה (43)

kung fu

New member
סיפורי עוצמה (43)

כאן מספרים על כל דבר יוצא מהרגיל שקרה לנו, על דברים קסומים, על דברים שיוצאים מהשיגרה, על אירועים מופלאים שהתרחשו בחיינו.... העולם הזה קסום ומסתורי. בטוח שקרה לכם משהו שחורג מהשיגרה...

kung fu

New member
קבלת מסר מהיקום

הלכתי לראיון עבודה. פגשתי את המנהל ועד הראיון יצא לי להתיידד עם מישהי שם (מישהי שעובדת שם שבוע) . זה היה מצחיק. היה רגע מסויים שחזרתי להיכן שהיא עמדה והיא אמרה לי: "התקבלת לעבודה". היא לא צחקה, וזה היה נראה שהיא גם לא מודעת לעצמה. ממש ראיתי שהיקום אמר לי את זה ושהיא היתה כלי להגיד לי זאת.
(ואכן התקבלתי)

kung fu

New member
קבלת מידע ברחוב

הלכתי ברחוב. ראיתי שני אנשים הולכים. ראיתי שהם הולכים לשיעור יוגה ושהשיעור אמור להתחיל בקרוב ושהם מגיעים מוקדם כי מדברים לפני השיעור. המשכתי ללכת וגם הם. בסוף ראיתי שהם נכנסו לבית ספר שמלמד יוגה

kung fu

New member
איתור נקודה

הייתי במרכז מסחרי מסויים שבימי שישי בערב הדלתות הפנימיות שלו סגורות. (אפשר להיכנס אליו ממדרגות, אבל כל דלתות ההזזה שעובדות בימים הרגלים סגורות). העברתי באותו היום מפגש לכמה אנשים. רציתי לאתר לנו מקום נעים וחמים. נכנסתי למרכז הזה והלכתי מתוך מיקוד של איתור מקום נעים וחמים. הלכתי ואחרי שסרקתי שני מקומות אחרים במרכז הזה, הגעתי לדלת שלמרבה ההפתעה (או שלא
) היתה פתוחה. שם קיימנו את המפגש בנעימות

kung fu

New member
איתור אנשים

קבוצת הקונג-פו שאיני שייכת לה התאמנה במקום כלשהו. רציתי לאתר אותם ולהגיע אליהם. סרקתי את האיזור וראיתי אותם ב-3 מקומות אופציונאלים. הלכתי למקום הראשון שראיתי בדימיון. הם היו שם.

kung fu

New member
קבלת מידע על דף נייר

במסגרת העבודה הייתי אמורה לצלצל ללקוחה. על הדף עם הפרטים שלה לא היה רשום טלפון. הפכתי את הדף והיה רשום שם של מישהו עם מספר טלפון. שאלתי את עצמי: "מי זה"? עניתי לעצמי: "זה הסוכן" לא הבנתי איזה סוכן זה, ומה זה אומר, אבל טילפנתי. ביקשתי את הלקוחה, וזה שענה לי אמר שהוא "אבי הסוכן" חה חה. עדיין לא הבנתי איך הוא קשור ושל מי הוא סוכן, וסיימנו את השיחה תוך זמן קצר, אבל היה מצחיק לקבל את המידע הזה מבלי להבין אותו.

למעלה