סיפורי עוצמה (6)... איזה כיף!!!

סיפורי עוצמה (6)... איזה כיף!!! ../images/Emo37.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

לכל מי שלא יודע מהו "סיפור עוצמה": כאשר אנחנו לומדים בהדרגה לגלות שהעולם איננו משעמם כמו שחשבנו שהוא, כאשר אנחנו לומדים שיש בתוכנו כוחות מופלאים ושאנחנו יכולים להפעילם... אז בהתחלה אנחנו רק שומעים עדויות וסיפורים של אנשים אחרים על כך שהעולם הוא לא מה שחשבנו ועל כך שיש בתוכנו כוחות מופלאים והכי חשוב - על כך שאפשר ללמוד להתנסות בהם... ולהפעיל אותם... כאשר אנחנו שומעים על כך, זהו מבחינתנו "סיפור עוצמה". לדובר זוהי פיסה מהחיים שלו אפילו מקרה קטן שמונחים על כף המאזניים בנסיון להטות את החיים לכיוון של עוצמה אמת יופי אהבה ומסתורין. שלכם באהבה, בן

הלילה חלמתי את אחד מחלומות

ההמשך של סדרה מעניינת שאני משתתף בה בחלום... הפעם לא ידעתי שאני חולם (כלומר, לא הייתי צלול). הייתי בחנות מסויימת באותה עיירה. הייתי ערום והיתה איתי מישהי, חצי-ערומה. פתאום נכנסו לחנות כמה אנשים מאיימים מאוד. טיפוסים שיכולים בשניה אחת להוציא נשק חם ולרסס הכל. המנהיג שלהם נגע בשד החשוף של זו שהיתה איתי. כל האנשים בחנות היו מפוחדים, לא ידעו מה לעשות. מי שהכיר אותי ציפה כמובן שאעשה משהו, בתור אמן קונג-פו. חייכתי. קמתי מהשולחן. אמרתי לכולם "תסתדרו איתם כמה רגעים, אני כבר חוזר". הלכתי לשירותים. לא רציתי להיות ערום בסיטואציה הזאת, כשאני "מטפל" בעניינים. לבשתי את התחתונים, את המכנסיים... ובעודי מתלבש כך, ביצעתי "החזרת כוחות" עם האנשים שפלשו לחנות: הכוח שלי שלי, הכוח שלכם שלכם. כאשר נכנסתי לחנות, הייתי שליו. ידעתי שביצעתי החזרת כוחות ושהם אינם יכולים לפגוע בי. פעלתי תחילה בלא אלימות: ניגשתי אל המנהיג ואמרתי לו משהו כגון: "אני מבין שאתה המנהיג כאן, שזוהי החלטה שלך. שאם תחליט לצאת מכאן, כולם יצאו איתך". זה הספיק... העיניים שלו ברקו, הוא לחץ את ידי, הוא יצא יחד עם האחרים שאיתו החוצה, נסוג לחלוטין, בעודו מתבונן בעיני בכבוד רב. נפרדנו והוא יצא החוצה וכולם כל כך שמחו. מיד איך שהוא יצא, ביצעתי איתו החזרת כוחות פעם נוספת, שכן המגע הקצר שהיה בינינו (בעיקר בעיניים וברגשות, אני חושב) אחרי החזרת הכוחות הקודמת, דרש אולי החזרת כוחות נוספת (או שזה היה רצוי, לפחות). הייתי נורא גאה בעצמי ובהחזרת הכוחות המושלמת שביצעתי. מאחר ולא ידעתי שזה חלום, רציתי כבר למהר להגיע הביתה ולכתוב את זה כאן בפורום בתור סיפור עוצמה... כאשר התעוררתי, שמתי לב לכך שזה היה חלום. אך עדיין יש בכך מן העוצמה... ולכן החלטתי בכל זאת לספר זאת לכם, כאן. שלכם באהבה, בן

סיפור יפה בן!!!!!! ../images/Emo9.gif

אך האם אפשר באמת, במציאות שלנו, להעביר למישהו אנרגיות תוך כדי מריבה בינינו, או סתם מישהו שמתחיל איתנו ברחוב ופשוט לפתור את העניין ללא שום כוח פיזי.... כמו שאתה עשית בחלום??? אני מתכוון האם תמיד ישנה דרך כזאת??? או שלפעמים פשוט חייבים????. שלך, עידודודו הלוחם

קרן אור8

New member
בן - שאלה

קודם כל חלום חזק ואמיתי . ועכשיו לשאלה - מזה החזרת כוחות ? האם פשוט אומרים הכוח שלי שלי הכוח שלהם שלהם סליחה על הבורות ותודה על הסבלנות באהבה רבה קרן אור

החזרת כוחות

אני אשתמש להלן במלה "כוח", למרות שאפשר להחליף את המלה "כוח" במלה "צ´י" או "אנרגיה" או כל מלה מתאימה אחרת. בכל מגע שלנו עם אנשים אחרים, משהו מהכוח שלנו "נלכד" בהם ומשהו מהכוח שלהם "נלכד" בנו. הכוח ה"לכוד" איננו יכול לסייע להם או לנו בשום צורה - להיפך, זה יכול רק "לסרס" אותנו. כמו כן זה יכול ליצור בינינו קונפליקטים. בלעדי תופעה זו, לא יתכנו קונפליקטים בין אנשים. החזרת כוחות היא פעולה רצויה תמיד בין אנשים - זה לא גורע כלום, רק מוסיף. במלים אחרות, אם מישהו תוקף אותנו ברחוב, או סתם "מציק" לנו בדרך כלשהי (מישהו שאיננו מכירים כלל), אנחנו יכולים לבצע תוך שניות החזרת כוחות - והופ, אותו אדם מאבד בנו עניין ומסתלק לו. במקרים רבים קשה לנו לבצע החזרת כוחות מושלמת, מסיבות שונות. אחת מהסיבות הנפוצות לבעיה בהחזרת כוחות, היא בעיית ההפרדה. כאשר אנשים קרובים אלינו מאוד (לדוגמא, אמא, אבא וכולי), קשה לנו להפריד בינם לבינינו. הבסיס ליכולת לבצע החזרת כוחות, היא יכולת ההפרדה. איכות החזרת הכוחות שלנו לעולם איננה יכולה להיות שלמה יותר מאיכות ההפרדה שאנחנו עושים בינינו. החזרת כוחות רצויה עם כל דבר ביקום, לא רק עם אנשים. זה תמיד טוב. שום דבר איננו יכול לפגוע בנו, אלא אם כן אנו נתנו לו תחילה חלק מהכוח שלנו. נתינת הכוח היא תמיד דו-סיטרית. אין לנו שום אפשרות לתת כוח משלנו, מבלי לקבל "בתמורה" כוח מהצד השני. כלומר, כאשר כוחנו "כלוא" אצל מישהו, אותה מידה של כוח "שלו" כלוא אצלנו. טכניקה להחזרת כוחות: 1. זמני את הישות שעמה רצונך לבצע החזרת כוחות. עשי זאת פשוט על ידי כך שתעצמי את העיניים ותדמייני אותה מולך, תציבי אותה מולך. 2. היי מודעת לנשימה שלך. 3. בעת שאת שואפת, היי מודעת לכך שהכוח שלך חוזר אלייך (מתוכה). 4. בעת שאת נושפת, היי מודעת לכך שהכוח שלה חוזר אליה (מתוכך). 5. המשיכי להיות מודעת לנשימה שלך ולתהליך המתחולל במהלכה. החזרת כוחות אפשרית ורצויה בינינו לבין כל חלק של היקום (מחוצה לנו או בתוכנו) ולאו דווקא עם אנשים אחרים. לדוגמא, אפשר להחזיר כוחות בינינו לבין: - הרגל שמעצבן אותנו בעצמנו (הוא פשוט יתפוגג) - תכונת אופי חיובית שיש לנו (היא תתעצם) - סכנה חיצונית כלשהי שמאיימת עלינו (האיום יתפוגג) וכולי. תמיד אפשר לבצע החזרת כוחות, אך יש דברים שונים שמגבילים זאת. חוסר-הפרדה זהו אחד מהדברים הללו. במקרה של הגבלה חמורה, החזרת הכוחות תהא מוגבלת. במקרה של הגבלה קלה (כמו ברוב המקרים), החזרת הכוחות עדיין תהא מאוד אפקטיבית, למרות שהיא לא תהא מושלמת. כדי לשפר את היכולת להפריד בינינו לבין דברים שונים בתוכנו או מחוצה לנו, אנחנו יכולים להיעזר בצורת מדיטציה שהבאתי פעם באחת מהודעותי (ניתן להגיע אליה גם דרך פורום תרגילי לוחמים מספר 1). שלך באהבה, בן

deep ocean

New member
בן, המון תודה על המידע! :)

השתמשתי עכשיו בטכניקה הזאת וזה עזר! לומדת ממך....

ellii

New member
גם אני התחלתי סוף סוף לעשות

את התרגיל...ומאתמול בערב כבר בצעתי אותו על איזה 5 אובייקטים שונים...

pinibs

New member
לבן היקר - החזרת כוחות

הי בן, אתחיל מהסוף. לא יותר משעתיים וחצי לאחר השיעור הנפלא של היום בבוקר, ולאחר המדיטציה המדהימה עם תרגול החזרת הכוחות, נקרתה בדרכי ההזדמנות. לא ארחיב על שותפי לאינטראקציה, משום שאיני יודע אם היה רוצה בכך. אומר רק שמדובר באדם קרוב, וששנינו נכנסנו לעימות ממש תוך שניות. לסיטואציה כולה היה את כל הפוטנציאל להתפתח לעימות לא קטן, אלא ש... לקח לי פחות מחצי דקה לתפוס את עצמי, ולהבין שבכוחי לשנות את הסיטואציה. בעוד שותפי לעימות מדבר, הבטתי בו ופשוט עשיתי החזרת כוחות. שאפתי אוויר תוך החזרת כוחותי אלי, ונשפתי אוויר תוך החזרת כוחותיו אליו. המחשבה שליוותה אותי בעודי מחזיר כוחות היתה (מלבד המחשבה על החזרת הכוחות עצמה) שפשוט לא יהיה כאן עימות וזהו. תוך שניות הכל נגמר, והיה כלא היה. פשוט כך. זה אולי נשמע יומרני ולא צנוע, אבל במקרה הזה הסיבה היחידה שהעימות התפוגג לחלוטין היא החזרת הכוחות (כאמור, פחות משלוש שעות לאחר שהדרכת אותי ואת דותן בנושא!). זה קרה ממש כמו קסם, וזה אחד הדברים הכי עוצמתיים שחוויתי בזמן האחרון. תודה, תודה, תודה. ועוד תודה אחת על החיבוק בסוף השיעור הבוקר. התרגשתי. שנה נפלאה לך, לכל אהוביך ולכל אוהבך. פיני

Oranus

New member
דבר אחד לא הבנתי...

מה זה החזרת כוחות ,מתי משתמשים בזה ,איך מבצעים את זה , וממ.. מה זה בכלל? O.

פיני, האם יתכן שאני יודע מי הוא

"שותפך" לאינטראקציה?!?! בכל אופן, אני מאוד שמח לשמוע את זה. וכפי שכבר אמרתי בעבר ואפילו יותר מכך: אתה תלמיד מדהים! שלך באהבה, בן

chanda

New member
Ben, thank you for the nice dream ../images/Emo39.gif

What a nice and strong dream! I liked it alot and you told it supercool. Just yesterday I have used the "power-exchange" (how do you like my free translations
in a very tricky situation and I had totaly underestimated it so far. This I realized yesterday and today to make it clear you sent me (and a few other people) your story . I love it when everything comes togheter love caro

מעגל ../images/Emo28.gif

שלום לכולכם, הייתי כאן לפני כמה שבועות ואפילו רציתי לספר את הסיפור כבר אז,אבל לא היה לי הרבה פנאי (הרבה תזוזות בזמן האחרון) אז חזרתי עכשיו וקודם כל תוזה לכולכם על הפורום הכייפי הזה ותודה מיוחדת לבן
ועכשיו לסיפור העןצמה שלי, באותה תקופה הייתי בתקופה מבולבלת מאוד, חזרתי מהודו וחזרתי לעבודה שהיתה לי לפני כן, שכעבור מספר חודשים התפטרתי ממנה. עמדתי על צומת דרכים, ידעתי שאני צריכה לפנות בצומת ולהמשיך בדרך, אבל בתור בת מאזניים טיפוסית, הסתכלתי לכל הכיוונים ולא ידעתי לאן המשיך. באותה תקופה נסעתי עם ידיד לטיול בצפון הארץ, האמת שלא ממש טיולנו, הקמנו את אוהלנו ליד מעיין/מקווה שדידי הכיר - לא הרבה אנשים אחרים ופשוט בילנו שם מספר ימים. באחד הלילות בעודינו יושבים ליד המדורה זימרנו שיר יהודי- מנטרות יהודית, שידידי לימד אותי. התנדנדתי עם המקצב וחזרתי על השיר שוב ושוב. ואז עצמתי את עיניי, ובדיאבד אני יכולה להגיד שנכנסתי למדיטציה. שנינו אני והידיד פסקנו לשיר באותו זמן. ישבתי בעיננים עצומות וכשפתחתי אותם ידעתי שמה שאני רוצה לעשות זה לסוע להודו וללמוד יוגה. (דרך אגב ידידי פתח את עיניו בדיוק כשאני פתחתי). ואכן נסעתי להודו. ביום בו נחתתי פגשתי את מי שהוא היום חברי לחיים. למדתי אצל מורה מאוד שנויי במחלוקת, יוגה במשך חודשיים מאוד אינטנסיבים. ולמדתי המון (לא רק יוגה). במהלך החודשיים האלה הייתי בקשר עם אותו בחור. ןומאז אנו ביחד. חי השתנו וגם למדתי ששינוי הוא הכל בעצם. אתמול חזרתי ארצה. שוב ההחלטה באה ביום אחד, והנה שוב אני עושה צעד - ומי יודע לאן תוביל הדרך? הכל הרפתקאה ואני כל כך נהנת ומסוקרנת לראות לאן אמשיך הפעם. שתיהיה לכולנו שנה נפלאה, שנלמד ששינוי קיים תמיד לא ננסה להאחז בדברים, אלה לזרום עם שינוי. הרבה אהבה לכולכם האופטימית

ellii

New member
פראנצסקה..מכל סיפורי העוצמה

שקראתי עד עכשיו הייתי מאחל לעצמי קודם כל את ההארה והתובנה שלך...ששינוי זה הכל...ולהתחבר לכוח החופש לזרום ולשנות בלי שום הצמדות למקום או לדפוס..כי התובנה הזו פשוט מאריכה את חיינו בעשרות..היות והיא מוציאה אותנו מהקיבוע המקולל שדואג מצידו להשאיר אותנו במקום"בטוח" ו"מת" כל חיינו.. תודה ששתפת אותנו בתובנה נפלאה זו

סיפור חולשה (בן או שי, נא תשומת לבכ

ם)
אוקיי. היום התעוררתי בבוקר והיה לי vision מאד ברור שתיקן דמיוני ענקי זוחל לי המעלה עמוד השידרה. הכוונה ב"דמיוני" זה שהוא לא היה ג´וק חי ובועט, אלא יותר צורת אנרגיה שבעיני קיבלה צורת ג´וק (מפני שאני "אוהבת" אותם כל כך). בקיצור, הוא היה מציאותי עד כדי כך עד שיכולתי להרגיש את הרגליים שלו דורכות התוך עמוד השידרה שלי. הוא עלה למעלה והתיישב לי בתוך הראש, באזור של הצ´אקרה השישית. האם יכול להיות שזה ה"פולש" שקסטנדה מדבר עליו? בן, זה הכל באשמתך. למה אתה מכניס לילדים שטויות לראש?
הקיצור, מה עושים עכשיו? אני לא רוצה ג´וקים בסביבה. אני זוכרת משהו על חיזוק שאר המרכזים, אבל איך עושים את זה?

Jerald_Admonds

New member
היי מיתרי!:))

אחלה של חיזיון היה לך!
ואם יש לך כזה דימוי חיובי לחרקים, אז אולי מדובר בגורם חיובי שהתחפר בך.. רק את תוכלי לדעת. בכל אופן אף פעם לא קראתי את הספרים של קסטנדה, אבל אם את חוששת שזה מן "פולש" אז נעזור לך להפטר ממנו.. באהבה אלוהית שי.

אבשלו

New member
מיתר על

יקיקרתי כמה שזה תלוי בכל כך הרבה דברים הגוק הזה ובעיקר בפרשנות האישית שלך אולי קודם כל תראי מה את מרגישה שזה אומר על חייך כרגע

Jerald_Admonds

New member
עוד סיפור עוד שמחה..

זוכרים את הקניון ההוא בהרצליה שסיפרתי לכם עליו? בפעם אחרת שהלכתי אליו עם נתי וארז, אחרי הסרט הלכתי לבקר בחנות מיסטיקה שבזמנה הייתה חדשה שם בשם ´בראשית´. פצצה של חנות! מומלץ לבקר! בכל אופן אז זה כבר כמה זמן שבן דוד שלי ביקש ממני ללמד אותו מאגיה, אבל סירבתי כי דודה שלי לא הסכימה. סיירתי קצת בחנות. והגעתי לחלק של הספרים, ושם מצאתי ספר מאוד נחמד על כל הנושא של מאגיה. נגעתי בספר. ובום!! היה לי חיזיון לגבי זה שהספר יהיה ההתחלה של הלימודים העצמיים של בן דוד שלי.. אז קניתי את הספר והבאתי אותו לבן דוד שלי, וזה אכן היה קפיצת דרך בשבילו. בזמן אחר כשעדיין הייתי אצל נתי.. אז יצאנו לטייל ביער הקטנציק שנמצא ליד הבית שלו. בשלב מסויים נפרדנו ואני הגעתי לערמה של ענפים שהיו שייכים לכמה עצים שנפלו בסופה שהייתה לפני שבוע וככה. ראיתי שם מקל ארוך ויפה, וחשבתי לעצמי שזה המטה שחיפשתי לעצמי! ברגע שהרמתי את זה שמעתי צעקה בראשי- "לא! אני לא המטה שלך!" עליתי לראש הערימה מצאתי שם שני ענפים נאים שיתאימו למטרה שלי. ניגשתי לזה שהיה חזק ועבה יותר, אבל הפעם שאלתי אותו מראש אם הוא המטה בשבילי.. הוא ענה לא, וגם ציין שהשני הוא בשבילי ושהוא שייך לבן דוד שלי. וכך היה. הבאתי את העבה יותר לבן דוד שלי, ואת הדק יותר לי. המטה שלי דווקא לימד אותי הרבה בחודשים של לאחר מכן, כמו איך להשתמש בו לריפוי או לתקיפה אנרגטית. והוא אחלה של מטה! אבל אני חושש שהזנחתי אותו לאחרונה וכרגע הוא שוכב לו מתחת למיטה שלי.. כדי שאני אלך לדבר איתו קצת. ביי:) באהבה חובקת כל (וענפים מלאי חיים) שי.

למעלה