פשוט לא יאמן
הי בן, בשיעור הבוקר הרגשתי טוב טוב את "האפקט" של פגיעת עצם בעצם. ההצטברות של התרגילים השונים שבצענו השאירה את חותמה על עצמות השוקיים שלי, והן מאד כאבו לי. בשיעורים קודמים זה כמעט שלא קרה, אבל אם כבר נכנס איזה מרפק לרגל בטעות, אז הרגשתי היטב איך אפילו מכה אחת לנקודה אחת ברגל יכולה לגרום לכאב שימשך לאורך ימים. לכן היה לי ברור שהאפקט של הרבה מכות בהרבה מקומות ועוד בשתי הרגליים יורגש עוד הרבה הרבה יותר. בכל אופן היה לי ברור שאני כנראה אחיה גם עם רגליים דואבות, שזה לא נורא כל כך, שזה יעבור בסופו של דבר, ושיש בזה משהו מחשל ומבורך. ואז לקראת סוף השיעור נתת לנו שתי דקות להתכונן לעבודה פנימית. אמרת שכל אחד מאתנו יכול לבחור באיזו עבודה פנימית הוא מעוניין. לא לקח לי יותר מכמה שניות להבין שאני עומד לעבוד על הכאב ברגליים. קצת יומרני, חשבתי לעצמי. סך הכל אני לא הילר (עדיין), לא התנסיתי בעבודת הילינג כלשהי בביצועי, והמחשבה שאני יכול בחמש דקות (הזמן שהקצבת לעבודה הפנימית) לרפא את רגלי באמת נראתה קצת שאפתנית מדי אפילו בשבילי. אז מה? אז אני חושב מחשבות יומרניות. מה כבר יכול לקרות? עצמתי את העיניים ומייד התחלתי לעבוד. אמרתי לעצמי שאני רוצה להשתמש באנרגיה הפנימית שלי ובאנרגיה של היקום, המחוברות ביניהן, לריפוי הרגליים שלי. אמרתי לעצמי שהעבודה עם האנרגיות תהיה על כל הגוף, ושיהיה דגש מיוחד על הרגליים. הוספתי כל הזמן מחשבות נוספות בנושא כגון: "הכאב ברגליים יעלם כיוון שהרגליים ירפאו"; "האנרגיות מחדשות את עצמות הרגליים וממלאות אותן חיים / מגמישות אותן / מחזקות אותן / מרפאות אותן"; "תהליך הריפוי ימשך גם לאחר שאפקח את עיני" ועוד ועוד. בנוסף למחשבות ולהתמקדות וההתכוונות המיוחדת ברגליים, נגעתי עם כפות הידיים בשתי רגלי, והחלטתי שהמגע הזה מסייע לתהליך הריפוי ומאיץ אותו. החלטתי שמגע כפות הידיים לאורך העצמות הכואבות פשוט מכניס בהן אנרגיה ומחדש אותן. בבטחון רב, כאילו אני עוסק בהילינג כבר שנים, המשכתי במחשבות על האנרגיה ועל הידיים המרפאות, עד לסיום העבודה הפנימית. מה אומר ומה אדבר? מכת מרפק אחת לעצם גרמה לי לכאב שלא עבר גם אחרי שבועיים, ואילו עבודה פנימית של חמש דקות השאירה אותי עם שתי רגליים בריאות שאינן כואבות כלל! אם אגע עכשיו באחת הרגליים ארגיש איזה שהן שאריות עמומות של כאב, אבל זה פשוט בטל בשישים לעומת מצב הרגליים שלי בבוקר. פשוט רפאתי את עצמי בעזרת האנרגיה הפנימית שלי ואנרגיית היקום שמסביבי. חד וחלק. אז עכשיו אני פשוט מחייך. פיני