סיפורי עוצמה (8)

סיפורי עוצמה (8) ../images/Emo37.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

סיפור עוצמה?!?! כן... מאז פורום סיפורי עוצמה הראשון, אני אישית כבר חש יותר ויותר את האמת אודות מציאות זו - ודברים שנראים לי מדהימים פתאום נראים לי כבר יותר טבעיים. האם גם לכם זה כך?!?!

בסביבות גיל 17 אם אינני טועה -

התייצבתי על כפות הידיים ונמתחתי כלפי מעלה (כלומר, עמידת ידיים). ניסיתי לבצע עמידת ידיים זקופה נטולת תזוזה... ...והשתמשתי לצורך כך ב"כוח" שבתוכי/מחוצה לי... נו, אתם יודעים. עמדתי כך בלי תזוזה, כמו פסל... וזה כל כך הפחיד אותי, שמיהרתי להפיל את עצמי, מבועת. אני לא יודע למה, אבל דווקא העמידה הזאת, כך, ללא תזוזה, כפסל, מבלי שהיתה לי קודם לכן מי-יודע-מה יציבות על הידיים (כלומר, זה הרבה יותר קשה מסתם ללכת על הידיים), הבעיתה אותי. היא כאילו חייבה אותי - או חלק ממני - לקבל סופית את קיומו של העולם המסתורי, המופלא, או לא יודע מה... פשוט פחד אלוהים. מישהו מבין אותי?

Jerald_Admonds

New member
אני כבר לא זוכר דברים.. בינתיים

אני מניח שזה רשום לי איפשהו, אבל אם הייתם רואים את החדר שלי.. הייתם מבינים למה אני לא מוצא כלום:) עוד מעט אני אאלץ לספר על לחשים וטקסים שעשיתי.. מי בעד? מי נגד? ובן, סחטיין על הסיפור.. מאיזה גיל אתה בכל הקטע הזה באמת? כמה זמן אתה לומד קונג פו? וכו? באהבה,שי.

מגיל 13 באינטנסיביות...

כלומר כבר 17 שנים (מלפני 4 שנים אני כבר מוסמך להסמיך מורים לרמתי). אבל בל נשכח שרק כשליש מכל לימודי קשור ישירות לאמנות לחימה. שני השלישים האחרים אינם קשורים כלל... פירוש המלים "קונג-פו" הינו בקירוב "התפתחות אישית" או "מיומנות אישית" או "זמן פנוי" או משהו בדומה לכך (קשה לתרגום מדוייק).

Jerald_Admonds

New member
הא אוקי:)

טכנית שאלתי רק לגבי לימודי הקונג פו שלך, אבל אחלה.. בהצלחה בהמשך דרכך אחי! למדתי אומנות לחימה שקראו לה שורין ריו מכיתה א, במשך שש שנים הגעתי לחגורה חומה אבל פרשתי.. הממם פשוט לא הייתי בגיל המתאים לזה, הייתי חסר התלהבות והתייחסתי לזה רק כסידרה של פעולות מוטוריות.. ואז התחלתי ללמוד מאגיה כי זה יותר התאים לי. אבל אני מצטער שלא המשכתי.. עכשיו אני מבין את זה יותר טוב... בכל אופן, מעכשיו אני רושם בסיפורי העוצמה לחשים וטקסים שעשיתי, עד שאני אזכר בכמה מקרים.. אבל אני בטוח שכבר לאראנוס שלנו יש כמה דברים גם לספר. בכל אופן, הפעם אני אספר על התקופה שהוותה את ההתחלה שלה בעיסוק הזה. הייתי כמו כולם חסר סבלנות ושואף לתוצאות מהירות בלי יותר מידי עבודה, ונהגתי להתאמן על תרגיל שהיה קצת מעבר לרמה שלי שבעצם היה מן יצירה של כדור אנרגיה רב עוצמה שכאשר זורקים אותו על משהו הוא מתפוצץ.. כמו שאתם רואים קפצתי מעל הפופיק שלי, אני מאמין שהייתי בן 12 אז, בכל מקרה בכל פעם שניסיתי את זה, נכשלתי. וככה זה היה במשך חודשיים.. אבל הקטע הוא שאחרי כל פעם שניסיתי, ונכשלתי. פתאום חלק אחר בי התעורר, בין אם זה היה בגלל הנחישות שלי, או הכמות הגדולה של אנרגיה שתיעלתי דרך הגוף שלי.. משהו בי התעורר. השמיעה פתאום התחדדה ושמעתי צלילים שלא היו שם, או האינטואיציה שלי התגברה. במשך תקופה מסויימת אפילו יכולתי להשפיע על הפעולות של אנשים בצורה לא מודעת, ותמיד תמיד כל הכשרונות האלו היו קשורים לאותן כשלונות שלי.. הא כן הייתה גם הפעם הזאת שיכולתי לראות מה אנשים עושים כשהם היו במרחק רב ממני.. בכל אופן זה הסיפור עצמו, הכשרונות עצמם נעלמו או לפחות דהו עם הזמן כי לא השקעתי בהם, אבל אני יכול לעשות דברים דומים היום גם ככה.. כך שאין צורך לחזור אל אלו. באהבה,שי:)

deep ocean

New member
אוקייייי- מקרים שקרו לי היום!

התכוונתי ללכת לאוטו שלי מבית של חבר טוב :) לפני שהלכתי ידעתי שאני צריכה להישאר ופשוט לא הייתי מסוגלת ללכת. לא הבנתי למה אני צריכה להישאר?! חשבתי שפשוט קשה לי להתנתק מהבן אדם? או שלא בא לי להיכנס לאוטו? ואז הבנתי ששכחתי משהו שם ושזה מאד פשוט ואני סתם מסבכת את המצב בקיצור הסתכלתי אם לקחתי את הכל וראיתי שכן עדיין הרגשתי ששכחתי משהו ולא ידעתי מה! ואז חברי אמר-לא שכחת כלום-מה כבר שכחת? ואני הקשבתי לו.......במקום להקשיב לעצמי פירשתי את התחושה ששכחתי משהו בתור פחד םחד שאולי שכחתי משהו ולא בתור איתות שבאמת שכחתי משהו!!! הלכתי הליכה רגועה ואיטית עד לאוטו כאשר הגעתי לאוטו שלי גיליתי ששכחתי את המפתח של האוטו בבית שלו!! FUCK כעסתי על עצמי באותו רגע שלא הקשבתי לעצמי אחרי כמה זמן הבנתי שזה עוד אחד ממליוני מקרים שקורים לי שמאותתים לי שאני צריכה להקשיב לעצמי, והקטע הוא שלא תמיד אני מקשיבה לעצמי! יש לי אין ספור דוגמאות לכך! אז למרות כל האיתותים אני עדיין לא מקשיבה לתחושות הבטן שלי תמיד אז זהו מהיום-אני אעשה את מירב המאמצים להקשיב לעצמי כל הזמן!! :) דוגמאות להקשבה עצמית שקרו לי היום: *הרגשתי שאני נוסעת מהר ויש סיכוי שתהיה תאונה (זאת לא פעם ראשונה שאני נוסעת מהר, חשוב להקדיש, זה לא היה שונה מפמים אחרות-המהירות שלי). אחרי פנייה שמאלה ברמזור, כל המכוניות בלמו. אני נסעתי במהירות מאד גבוהה, ועקב ההקשבה להרגשה (וכמובן אינסטינקטים מהירים) זזתי לצד השמאלי. זאת הייתה תאונה מאד קרובה אני חייבת לציין! האוטו שלי ממש רעד. *עוד מקרה שאני לא יכולה לפרט-אבל הוא קשור בטיימינג: הרגשתי שמישהו הולך להגיע (למרות שידעתי שמישהו אחר בכלל היה אמור להגיע בדיוק-לפי שיחת טלפון ששמעתי), וסיימתי משהו שעשיתי באותו הרגע כי הרגשתי שההוא אמור להגיע ולא האחר. *ויתרתי על שותף שלא הרגשתי טוב איתו-אבל זאת בעקבות שיחת עידוד להקשיב לתחושות הבטן שלי :) *נגעתי במישהו כאשר עיניי היו עצומות רק אחרי שהחלטתי להרגיש היכן הוא נמצא, בשונה מלנסות למצוא היכן הוא נמצא. (כחלק מתרגיל בקורס). כאשר ניסיתי למצוא אותו שום דבר לא עזר לי. כאשר התרכזתי והחלטתי לנסות להרגיש היכן הוא נמצא-מצאתי. היו עוד מלא דברים היום, אבל לא זוכרת כרגע. דוגמאות לחוסר הקשבה עצמית שקרו לי היום: *המקרה עם המפתחות.

deep ocean

New member
רגע שי לפני שאתה הולך לישון

תקרא את מה שכתבתי :) הולכת לישון עכשיו...... חלומות נעימים וכיפים! מיכל

deep ocean

New member
אני אסביר משהו בקשר למהירות הרכב

בקריאה חוזרת , אולי חלק לא יבינו למה המשכתי לנסוע מהר אם הקשבתי לעצמי? אוקיי, אני מאד מיהרתי להגיע להילר שלי (בסוף איחרתי גם ככה, אבל אחרת הייתי מאחרת עוד יותר) בקיצור, במידה ולא הייתי ממהרת הייתי נוסעת לאט=מקשיבה לעצמי בגלל שהייתי חייבת להמשיך לנסוע מהר, כן הקשבתי לעצמי בזה שהייתי מוכנה פיזית-רגשית-ואינסטנקטיבית לזה שתיכף יכולה להיגרם תאונה. התגובות שלי התחדדו והריכוז שלי כנראה התחדד ובגלל זה הצלחתי למלט את עצמי מהתאונה שיכלה לקרות ממש בקלות התחושה הייתה כזאת: יש אופציה לתאונה זה לא שהרגשתי: "תיכף אני הולכת לעשות תאונה" אם התחושה הייתה-אני הולכת לעשות תאונה הייתי נוסעת לאט ושמה זין על הזמן! אז אוקיי, חידדתי את חושיי והתגברתי על האופציה הזאת שאכן נקרתה בדרכי מקווה שזה יותר מובן עכשיו....

Jerald_Admonds

New member
יא מיכל..

למדת לקח חשוב היום:).. תמיד לאכול את הברוקלי שלך! סתםם... אין כמו להקשיב לעצמי, הוא גם לא אוהב כשמזניחים אותו.. אפילו ברגע זה הוא מתלונן על שאני אומר לאחרים לא לעשות משהו שאני עושה בעצמי, ועוד ברגע זה.. חחחח :) כרגע סיימתי לראות את ספורט הדמים 3.. ניראה כאילו הם החמיצו שם משהו חשוב. טוף נו, לא נורא:) באהבה לכולם, שי.

Jerald_Admonds

New member
*הופך לשלולית שמחה של משהו אנושי* ../images/Emo9.gif

חחח:*) תודה מיכל... נשיקה גדולה גם לך!

שיחה עם הסבתא שלה...

(7.5 שנים אחורה מעכשיו, תיאור מדוייק לחלוטין:) אני לא זוכר איך זה התחיל, אבל ראיתי שמנחים את י. אז הנחיתי אותה להתבונן ולגלות... כמעט מיד היא ראתה אותה: את סבתה המנוחה... היא לא הבינה איך אני לא רואה את קרן האור הירוקה המרהיבה שנשלחה מסבתה המנוחה ישירות אל לבה של י. לא ראיתי את הקרן אבל הרגשתי את הנוכחות במקום כלשהו בתוכי. הן שוחחו ביניהן... אני לא שמעתי את רוב השיחה אבל חשתי בכך שהיא מתקיימת וכשהלכתי לשירותים לרגע ממש שמעתי רסיסים מהשיחה כולל משפט אחד כמעט שלם מפיה של הסבתא במבטא תימני: "...הם מהתלים בו..." וידעתי שהיא מתכוונת אלי. ואכן, כשחזרתי מהשירותים, ספרה לי י. שסבתא שלה אמרה לה שהרוחות איתן אני משוחח באותה תקופה מהתלות בי... וזה די עצבן אותי והרגיז אותי והעליב אותי. בהזדמנות קרובה אספר לכם כיצד התלו בי ומה עשיתי בעקבות כך. שלכם באהבה, בן

Rebecca_y

New member
מאז שהגעתי לפורום...

הזה, התדירות של צירופי מקרים ממש גדלה אצלי. אחרי הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום, חלמתי שאני שוב נכנסת אליו, אבל המבנה שלו שונה. חלמתי שאני גם רואה את האנשים, ופתאום אנחנו נשאבים למציאות מדומה. החלום עצמו ממשיך ומסתבך, והפואנטה היא- שלשום ניסיתי להכנס לצ´אט, וראיתי שהדף של הצ´אט נראה בדיוק כמו בחלום שלי! זה היה ממש מבהיל ,כי החלום היה סיוט. (נ.ב- המחשב שלי לא הצליח להתחבר לצ´אט, וטוב שכך!)

Jerald_Admonds

New member
לא נורא רבקה! אנחנו פה בשבילך..

נ.ב לא הספקתי להתקשר אליך לומר לך צום קל וגמר חתימה טובה, אז אני אומר את זה פה... צום קל וגמר חתימה טובה!!

pinibs

New member
פשוט לא יאמן

הי בן, בשיעור הבוקר הרגשתי טוב טוב את "האפקט" של פגיעת עצם בעצם. ההצטברות של התרגילים השונים שבצענו השאירה את חותמה על עצמות השוקיים שלי, והן מאד כאבו לי. בשיעורים קודמים זה כמעט שלא קרה, אבל אם כבר נכנס איזה מרפק לרגל בטעות, אז הרגשתי היטב איך אפילו מכה אחת לנקודה אחת ברגל יכולה לגרום לכאב שימשך לאורך ימים. לכן היה לי ברור שהאפקט של הרבה מכות בהרבה מקומות ועוד בשתי הרגליים יורגש עוד הרבה הרבה יותר. בכל אופן היה לי ברור שאני כנראה אחיה גם עם רגליים דואבות, שזה לא נורא כל כך, שזה יעבור בסופו של דבר, ושיש בזה משהו מחשל ומבורך. ואז לקראת סוף השיעור נתת לנו שתי דקות להתכונן לעבודה פנימית. אמרת שכל אחד מאתנו יכול לבחור באיזו עבודה פנימית הוא מעוניין. לא לקח לי יותר מכמה שניות להבין שאני עומד לעבוד על הכאב ברגליים. קצת יומרני, חשבתי לעצמי. סך הכל אני לא הילר (עדיין), לא התנסיתי בעבודת הילינג כלשהי בביצועי, והמחשבה שאני יכול בחמש דקות (הזמן שהקצבת לעבודה הפנימית) לרפא את רגלי באמת נראתה קצת שאפתנית מדי אפילו בשבילי. אז מה? אז אני חושב מחשבות יומרניות. מה כבר יכול לקרות? עצמתי את העיניים ומייד התחלתי לעבוד. אמרתי לעצמי שאני רוצה להשתמש באנרגיה הפנימית שלי ובאנרגיה של היקום, המחוברות ביניהן, לריפוי הרגליים שלי. אמרתי לעצמי שהעבודה עם האנרגיות תהיה על כל הגוף, ושיהיה דגש מיוחד על הרגליים. הוספתי כל הזמן מחשבות נוספות בנושא כגון: "הכאב ברגליים יעלם כיוון שהרגליים ירפאו"; "האנרגיות מחדשות את עצמות הרגליים וממלאות אותן חיים / מגמישות אותן / מחזקות אותן / מרפאות אותן"; "תהליך הריפוי ימשך גם לאחר שאפקח את עיני" ועוד ועוד. בנוסף למחשבות ולהתמקדות וההתכוונות המיוחדת ברגליים, נגעתי עם כפות הידיים בשתי רגלי, והחלטתי שהמגע הזה מסייע לתהליך הריפוי ומאיץ אותו. החלטתי שמגע כפות הידיים לאורך העצמות הכואבות פשוט מכניס בהן אנרגיה ומחדש אותן. בבטחון רב, כאילו אני עוסק בהילינג כבר שנים, המשכתי במחשבות על האנרגיה ועל הידיים המרפאות, עד לסיום העבודה הפנימית. מה אומר ומה אדבר? מכת מרפק אחת לעצם גרמה לי לכאב שלא עבר גם אחרי שבועיים, ואילו עבודה פנימית של חמש דקות השאירה אותי עם שתי רגליים בריאות שאינן כואבות כלל! אם אגע עכשיו באחת הרגליים ארגיש איזה שהן שאריות עמומות של כאב, אבל זה פשוט בטל בשישים לעומת מצב הרגליים שלי בבוקר. פשוט רפאתי את עצמי בעזרת האנרגיה הפנימית שלי ואנרגיית היקום שמסביבי. חד וחלק. אז עכשיו אני פשוט מחייך. פיני

כפי שכבר אמרתי לך בעבר:

וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו וואו !!!!! שלך באהבה, בן

למעלה