סיפורי פינק פלויד מברלין

adiville

New member
סיפורי פינק פלויד מברלין

אז ככה, חזרתי מברלין לפני כמה ימים ואומנם נסעתי כדי לראות את להקת אלפאוויל ולפגוש אותם כי אנחנו חברים קרובים (סיפור ארוך מאוד מאוד...) אבל גיליתי משהו שקשור לפינק פלויד ! יותר נכון לרוג'ר ווטרס. ישבתי איזה בוקר עם הלהקה והמתופף (שהוא בריטי) שאל אותי איזה אמנים בריטים אני אוהבת. אז בין השאר הזכרתי את פינק פלויד ובמיוחד את רוג'ר ווטרס. ואז המנהלת של הלהקה קפצה בהתלהבות וסיפרה שהיא היתה חברה בצוות של רוג'ר בזמן אירגון ההופעה של החומה בברלין וגם הנהגת האישית שלו. היא סיפרה שהוא אחלה בחור והיה ממש סבבה לעבוד איתו. ואני מצרפת תמונה שלי (אני זאת מימין) נוגעת ב......חומה !!!!!!!! זה היה רגע מרגש ביותר ! איזה גדול !!!!!!!!!!!

arbit

New member
אני יודי שאמרת שזה סיפור ארוך אבל

בכל זאת,את יכולה לספר בקיצור?

adiville

New member
אנחנו מכירים מאז שהם היו בארץ ב99-

פגשתי אותם, נוצרה כימיה, אני עובדת איתם פה ושם והם אנשים מקסימים אז יש בינינו חברות מאוד מיוחדת. אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי ולקרוא עוד (יש גם הרבה תמונות
) http://www.geocities.com/adiville

נימרודל

New member
חיחיחי איזה יופי!

אהבתי את הסיפור שלך. מאיפה אתם מכירים את השיר הזה, של מי הוא, אני רק בת 13 ואני זוכרת את האחים שלי שומעים את השיר הזה ושרים אותו בכל מקום, יחד עם גיחוך מוזר. בערך כשהיתי בת 5, וזה לא עוזב לי את המוח, ואני זוכרת את כל המילים!!! אייזה יופי שאני לא לבד ביקום.

למעלה