סיפורי רוחות

WallFlower

New member
סיפורי רוחות../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif

טוב הרי לכם קישור על ידיעה די עכשווית בדבר רוחות באנגליה ותמונה שאני בספק אם היא מקורית...

Idan91

New member
אפרופו מקומות רדופים -

הייתי עכשיו בבמקום שמצמרר אותי בכל פעם מחדש. יש לנו בקיבוץ מקלט אחד שאבא שלי אחראי עליו (הוא שומר שם דברי צילום בעיקר). הלכתי לשם בשביל לצייר. כשהגעתי, אחרי שהצלחתי לפתוח את המנעול, הזזתי בקושי את הדלת המתכתית החורקת, וכמו בכל פעם היססתי לפני שהמשכתי. הדלקתי מתג אור אחד, ואוד אחד. גרם מדרגות ראשון... אני לא יודעת איך לתאר לכם את המקום הזה - הכל נראה ישן, יש שם כל מיני דברי מחסן כאלה.. ואווירה מקפיאה, אשכרה. המשכתי לגרם המדרגות השני, עד שנעמדתי מול מעין דלת פלדה עבה. גם אותה בקושי הזזתי, בסוף היא נפתחה בבת אחת, ומולי היה חדרון חשוך. נכנסתי. הדלקתי עוד מתג אור... ועוד דלת (כמה אפשר??), שבתוה, סופסוף, החלק העיקרי של המקלט, שעם האור היה קצת פחות נורא, ועדיין... חדר המדרגות ההוא, פשוט מפחיד. כשיצאתי הכל היה חשוך-חשוך-חשוך. את המדרגות עליתי במהירות, ובערך שעה נתקעתי שם עד שהצלחתי לנעול. בקיצור, אין לי פואנטה, אבל אווירת הרפאים הזכירה לי...

scooby4

New member
סקר../images/Emo70.gif

בשביל "אמיתי" לחצו
, בשביל "איך-לא-רואים-שזה-מייקל-ג'קסון" לחצו
. בשביל "אני-חושב-שזאת-לא-רוח-רפאים-אבל--עכשיו-כשמייקל-ג'קסון-עסוק-עכשיו-אני-לא-כל-כך-בטוח" לחצו
. אני:
. בטח תעלול שיווקי.

Bandli

New member
רוחות-(תאמינו)

לגבי רוח אמיתית או לא – אני לא מאודכן בענייני התירה (מאז נעשתה תעשייתית ותיירותית), אך אני מוכרך לאודות שהכתבה העלתה בי לא מאת זיכרונות מתקופה של כחודש, למאן הדיוק לפני 31 (1972), תקופה בשיתי עם אהובתי בטירה. למאסה אני איתי אד לאמיתות רוחה של קת'רין הווארד עכשיו כשאני חושב על זה, זה היה תקופת "היום הקצר ביותר בשנה" אותה תקופה שיבחינו השומרים המבוהלים ברוח. (מאט אירוני,לא?) הוספתי תמונה מאוחרת של המקום-

positive energy

New member
אגב

למה כתוב בתפוז שאני מזל של אוכל שגדל בים ובבריכות דגים מזוהמות, כשאני בעצם במזל של חיה שמכונה מלך החיות?

למעלה