סיפורי שיער מוזרים~

alina maria

New member
סיפורי שיער מוזרים~

איזה דברים הזווים קרו לכן בשיער? חימצנתם ויצא ורוד? (כמו המקרה אצלי)? צבעתם והצבע לא נתפס? ספרו, מעניין אותי לשמוע

alina maria

New member
שלי

חימצנתי שורשים אצל הספרית שלי, וכנראה כי היה לי סגול קודם יצא לי בלונד שמתחלף לוורוד שמתחלף לכחול. וגם לפני זה ניסיתי לצבוע ללבנדר והצבע פשוט לא נתפס

NyaPrawr

New member
לפני חודשיים בערך אני וליב עשינו

ערב צביעת שיער. חימצנתי חלק גדול מהשיער, עד שהוא היה בלונד ממש ממש בהיר- לי, לליב ולידיד שלי (עשינו לו משולש באמצע הראש P:). אחרי שסיימנו לחמצן צבענו לורוד ולבנדר. לליב ולבועז זה תפס מצויין! השיער של ליב היה עם נקודות סגולות-ורודות. השיער של בועז ירוק עד עצם היום הזה (חתיכת צבע חזק). ואיכשהו, במקום לעשות את השיער שלי לבנדרי, איכשהו כל החלק המחומצן חזר לצבע המקורי שלו@&$^%%*$~ מבלונדיני חזרה לחום! בלי שום סיבה הגיונית!!!!

Yann Tiersen

New member
דהייה מוזרה.

השיער שלי צבוע אדום, באופן די קבוע (טוב, לפחות בחודשים האחרונים), ובכל פעם שזה מתחיל לדהות זה באותה צורה מוזרה: השורשים נשארים אדומים (כמובן לא אלה שצומחים מחדש, אלה כבר חוזרים לבלונד-דבש הטבעי), הקצוות נשארות אדומות, ורק באמצע זה נהיה ג'ינג'י. ואז אני מסתובבת לי ככה, חצי אדומה-חצי ג'ינג'ית, עד שהאמצע חוזר ממש להיות בצבע דבש כזה, ואז אני מחדשת. הייתי מצפה שהכל ידהה בבת אחת, ובייחוד השורשים (זה הרי הכי חשוף לשמש ולשמפו, לא?), אבל לא. מוזר ביותר.

joyiasista

New member
הסיפורים שלי :

החלטתי לחמצן את כל השיער ולנסות להיות בלונדינית לכמה חודשים. אחרי החמצון נזכרתי שהיה לי צבע שחור בקצוות..... התוצאה: שורשים בלונדיניים, קצוות חומים כהים, ומעבר של חום בהיר באמצע!! אהבתי את זה מאוד עד שאחרי כמה צביעות חוזרות השיער קיבל גוון אחיד. וסיפור מהיומיים האחרונים: אני חולה וקצת מטושטשת (למרות שקשה לי להודות בזה) מרוב טשטוש שרפתי בחצי שעה אתמול שני סירי אורז שניסית להכין.... (אהממממ אני טבחית במקצוע : ) בקיצור... החלטתי להעביר את זמן הכליאה בצביעת השיער; עירבבתי ומרחתי מכל הלב, חיכיתי את הזמן המיועד וברגע שנכנסתי למקלחת נזכרתי ששכחתי להוסיף את קרם החמצן.....! !@ףףך'לוחיע!@@@@חלטלוט!!!!! מיותר לציין שהצבע לא תפס?

MeshiNS

New member
טוב נראה לי שרובכם מכירים את הסיפור...

ניסיתי לצבוע לאדום אחרי שחימצנתי לבלונד, האדום נתפס אבל אחרי חפיפה אחת פשוט היה לי כתום גזר עם שורשים וורודים... לא נעים ב-כ-ל-ל!!!!! X_X

צבעתי לאדום וזה לא נתפס

בטח כי זה הייה צבע של חברת וואו. חימצנתי לאחותי את השיער והקצוות הפכו לירוקים. אחרי חימצון נוסף הם הפכו לתכלת. חוץ מזה לא היו לי מקרים מוזרים במיוחד...

אורי נה

New member
צבעתי עם ביוטיקר, אותו סיפור

בשתי החפיפות הראשונות היה אדום ויפה, אחרי שבוע נראה ממש דהוי ודוחה

LucyXX

New member
דווקא הצבע האדום של ביוטי קר היה לא רע עליי

היה לי אדום למשך כמה שבועות וביום הראשון של הלימודים לפני שנתיים העברתי את כל הבוקר בלחפוף אותו שהוא יהיה ג'ינג'י וזה היה סיוט, הצבע התעקש להישאר אדום

Blue Emptiness

New member
האמת לא קרה לי שום דבר מוזר במיוחד;

אני זוכרת שפעם ויאולט אמרה לי שאפשר לצבוע לורוד עם קרפ (הנייר הזה) ושזה מחזיק לאיזה שבועיים וזה בקושי עשה את השיער שלי כתום. אבל לא רציני, לא חימצנתי בשביל זה, השיער שלי היה בלונדיני בכל מקרה

טוב זה לא כזה גרוע אבל עבורי כן

לפני שנתיים צבעתי לבלונד וידעתי מראש שאני רוצה בלונד פלטין לבן לגמרי בלי שום צהוב אפילו הכי קטן אבל לצערי חלומות לחוד ומציאות לחוד. שיערי הטבעי חום כהה מאוד ולא ניתן להגיע בפעם אחת לגוון כזה דרסטי קיצור יצא בלונד צהוב כזה כמו שיש לרוב ולא אהבתי בכלל אם זה לא לבן לגמרי אני לא שם. זהו למחרת ישר החזרתי לשחור לצערי לא צילמתי תמונה של זה אז אין ממה מה להראות אבל טוב שכך

MeshiNS

New member
גם לי זה קרה XD

אבל בכל מקרה צבעתי על זה לכחול אז זה לא כזה דרסטי :>

אורי נה

New member
עלילות הכחול של לה-ריץ'

בפעם השניה שצבעתי את הקצוות לכחול, אחרי שהפעם הראשונה הייתה על חמצון צהוב וגרוע ובכלל לא תפס- חמצנתי טוב, כמעט לבן, ויצא מהמם מהמם מהמם. אממה? אחרי שתי חפיפות הכחול ניאון המושלם שהיה לי דהה לירוק זית מזוויע..): מילא אחרי חודש, אבל אחרי שתי חפיפות....? גזרתי את כל החלק המחומצן. והיה הרבה ממנו><"

Blue Emptiness

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לפחות לא היה לך ירוק קקה בכל השיער כמו לחברה שלי... מיותר לציין שהיא פשוט צבעה שוב

למעלה