סיפורמתכון - הכול מין אללה

Master Stav

New member
סיפורמתכון - הכול מין אללה

אינעל רבם החמאס האלו ... כבר 10 יום ולילה שלא אכלנו שום אוכל מבושל התורים לאספקה שמספקים אליהוד נימשכים יותר משלוש שעות שלהפסקת האש וואלק אחר כך ...מעדיף להיות עם הילדים מתחת לאדמה, שלא יבואאיזה חמאסניק ויקח תילדים כמגן מפני הכדורים של היהוד .... מה היה לנו רע חשב אחמד, עבדתי הבאתי פרנסה, התחתנתי בניתיבית הבאתי 6 ילדים הכול מין אללה ....ועכשיו ...אחד מת כי הלך להיות גבר אצלהחמס....לזרוק אבנים שלחו אותו כמה ביקשתי כמה צעקתי כמה הרבצתי וואלק כלום ... הוא קוטף עלי חובזה, עוד ועוד לתוך השק שלו עם מה שיש בביתהוא יכין משהו ....אולי העינים כול הזמן אל כול הכיוונים , וואלק איזה גבר יכוללחיות ככה ? זה חיים זה ? לא כסף, לא אוכל נורמאלי, לא תרופות, לא חשמל ...אינעל רבם ...הרסולנו תחיים השבאב האלו

akavishon

New member
תגיד, יש לך גם מתכונים בלי

רכז רימונים

Master Stav

New member
אני חושב שכן ../images/Emo13.gif

בבלוג שלי איש יקר יש לא מעט ..... אם כי בהחלט לא מעט הוא עם המוצר המופלא הזה בעיני ....

akavishon

New member
אני זוכר שבתור ילד, אצל סבתא שלי

היה תמיד בקבוק רכז רימונים, שהיא הכינה, הרבה יותר מרוכז וכהה מהרכזים שקונים (מתורכיה) והשימוש העיקרי היה להפסיק שלשלולים ולא למאכל...אבל האמת, שגם אני משתמש בזה לא מעט.

Master Stav

New member
../images/Emo13.gif

אחד השימושים הכי הכי שימושים ונפוצים אצלי ותבטיח לא לצחוק הוא לשים חצי כפית רכז רימונים על המילקי ...... זה משפר אותו באיזה 100 רמות
אגב אני לא קונה רכז רימונים ... אני עושה

akavishon

New member
לא צוחק בכלל

אני פעם הכנתי גם משהו דומה. צימצמתי מיץ רימונים (שאני הכנתי מגרגירים בלבד, בלי הציפה הצהובה והמרה) והוספתי מעט בלזמי והגשתי את זה כרוטב לפונדנט שוקולד חם עם גלידת וניל. זה שווה להכין רכז לבד? הרימונים בארץ יחסית יקרים..

Master Stav

New member
תראה ....

יש שני תשובות .... אחד מבחינת הטעם והאיכות כן ....ועל איכות משלמים שתיים אני גר באיזור השרון יש לנו בצומת קדימה חנות שנקראת 3.8 יעני הכול ב3.8 וכן רימונים במחיר הזה

tn1971

New member
אז קבל עוד שימוש

מעט רכז רימונים לפי הטעם האישי, הרבה קרח וקולה או דיאט קולה והרי לך קוקטייל טעים ונטול אלכוהול שניתן לחלוק עם המשפחה

hirshfe

New member
איפה בדיוק?

אחרי הכל, אני יחסית מאזור (חדרה) נשמע כמו דבר טוב

Master Stav

New member
הימים הכי טובים הם שני ורביעי

אז מגיעה הסחורה המשובחה .... היום קניתי שם לפתות מעולות וסלקים שחבל על הזמן
המחיר נמוך בדיוק ב30 אחוז מהסופרסל ...בדקתי צומת קדיה נכנסים מזרחה וזה העסק הראשון מצד ימין שווה בענק

למעלה