סיפורמתכון חמוץ-חריף

kirschi

New member
סיפורמתכון חמוץ-חריף

את הבוקר התחילה בשוק. בעוֹברה בין הדוכנים עמוסי התוצרת הטריה שוב הבליחו במוחה זכרונות ילדות של הליכה בשוק בעיר הולדתה, אוחזת ביד אימה הענקית, כך היה נדמה לה אז. עצרה בדוכן הירקות הקבוע שלה, בשדרה המרכזית, וביקשה חבילה טריה של לאושטיאן. את שאר הירקות היא בחרה בעצמה מארגזי הירקות שהוצגו בדוכן שעדיין היה מסודר להפליא, סימן לכך שיום הקניות בשוק עוד לא ממש התחיל. הבאסטיונר הגיש לה את הצרור הריחני בשקית, והודה לה ב"מולצו מסק" במבטא רוסיכבד. גם חודשים אחרי שהתחילה את עבודתה כאן, היא הופתעה מכך שיכלה לדברבשפת אימה בשוק במדינה זרה.

א פרח

New member
רוצו לקרוא - מקסים

משומשוו

New member
ממש כשרון בכתיבה

פתיחה מדהימה, מתי פרק שני ? נהנתי משומשוו. משומשוו

קרסקי סיפור יפה נהנתי גם אני כותב לעיתים.....

תאוות בשרים החברה הציעו שאסע לתילאנד .ארץ יפיפייה.אפשרויות רבות לבילוי ועשיית כֵּף.בעיקר לזקנים כמוני.נו אם כך נסענו. נחתנו בבנקוק.בתוכנית המקורית, חשבנו להגיע לצ'אנג מאי או צ'אנג ראי לפסטיבל הפרחים.ובינתיים התנחלנו במלון. קיבלנו חדר לא גדול ומטבחון קטן .מאובזר לא רע.וכך לעת ערב ,יצאתי העירה לשטוף את העינים. בפינת הרחוב עמד בחור ,קרא לי .והציעה לי לבחור ממרכולתו , אמת הן היו יפות, בצורה בלתי רגילה.אני אוהב אותן עם חזה גדול.שאלתי כולן אותו מחיר ? לא ..ענה הבחור כל אחת מחיר אחר.בין כה וכה .בחרתי אחת יפיפיה, וכמו שכבר הזכרתי עם חזה גדול- מימדים.שילמתי והלכנו למלון. במלון כמובן הפשטתי את הגברת. הנחתי אותה על מקום נוח. פתחתי את ירכיה וליטפתי אותן בדקתי האם הן חלקות. אני שונא ירכיים שעירות לקחתי בידי שמן ארומתי ומרחתי עליה ,מכל עבר כשאני מעסה את בשרה בעדינות אין קץ .אין ספק הרגשה נעימה.. ואז כשהיא עסויה מכל עבר וכמעט מוכנה קראתי למשה שיבוא לראותה משה בא התפעל .אמר. באמת יפה סובב ,סובב נראה אותה מאחור.כן אמר משה כשקריאות התפעלות נחלצות מגרונו נהדרת נהדרת. תמיד ידעתה לבחור אותן. עכשיו צריך לחמם אותה סיכם משה אתה יודע מה אמרתי למשה נכניס אותה לתנור ובעוד שעה תהיה הגברת (זוגתו של הגבר) מוכנה.. ונרד עליה עם בבקבוק יין צונן.. וכך היה.חיסלנו את הפרגית.וכמובן את הבקבוק. תוך כדי גרגורי הנאה.. צ'י

kirschi

New member
../images/Emo13.gif אהבתי

ובהחלט יש אנלוגיה בין תאוות בשרים מסוג אחד לסוג אחר...

למעלה