סיפור אהבה חפוז!!! ואזהרה --

עציון

New member
סיפור אהבה חפוז!!! ואזהרה --

לא מיועד לבעלי לב רגיש (תרתי משמע...). הלילה, (כן סמג´י, היו עוד דברים הלילה)בשעה אחת ושלושים לאחר חצות, הטלפון מצלצל. נבהלנו. אני ואשתי. האם זה שוב מנהל הבנק? (כי אמרו לנו שהוא לא ישן בלילה שלקוחותיו בחובה...)האם זה החתן? הבן? לא ולא. היתה זו חמותי שבקושי בקושי הצליחה להוציא כמה מילים: "אם אתם לא באים, אני מתה...". ראשית, הראש הקרימינאלי לחש לי: "אתה לא הולך, זהו זה..." שנית, נבהלנו. מה קרה? שאלנו. " לא מרגישה טוב, בואו". אשתי, שהיה לה יום קשה גם בלעדי, לחשה מתוך שינה: "אני לא מסוגלת לזוז. לך, לך...." קמתי. התלבשתי. מכונית. 13 ק"מ עד למקום מגוריה. כביש ריק. רמזור אחד עברתי אדום. אמרתי לעצמי: "תמות נפשי עם חמותי"... הגעתי כל עוד וכו´. פתחתי הדלת והנה חמותי שרועה על הריצפה (לא צחוק). שאלתי בבהלה אמיתית, מה קרה? לא יכלה אפילו לענות. הבאתי מים. היא עדיין על הריצפה.(מי מסוגל להרים אותה וחוץ מזה אחר כך תאשים אותי במעשים מגונים ולך תוכיח ששלא בא לך בדיוק באותו רגע...דיי!!!) הרגעתי אותה. התיישבה. ולאט לאט נשכבה על מיטתה. "ובכל זאת, מה קרה?" שאלתי. "אל תשאל" היא אומרת שניה לאחר שכן שאלתי."חלמתי חלום". מיד הסמקתי. הרי ידעתי מי הנשוא ומה הנושא. אמרתי לה: "סבתא, אל תמשיכי, לא נעים לי, אני מבין. זה ענין של הגיל. אני יודע שאת אוהבת אותי.". הטלפון צילצל. אשתי על הקו. "נו, מה קרה?" היא שואלת. " לא . לא. זה חלום על החתן ולכן הרגישה רע..." אני אומר. וסגרתי הטל. 28 שנים לא שמעתי אותה אומרת יותר משני משפטים ולפתע הכל זרם. זה התחיל בערך כך(ולא אלאה אתכם בסיפור): בחלום, והנה בעלי(!!!!!) מופיע והוא אומר לי...."וכו. וכו. על אמת, מזמן לא היה לי דייט חפוז שכזה.....שלא לדבר על האכזבה . פשוט אהבה נכזבת...

הגנובה

New member
נו עציון... איך היה לחוש הבחור

הנחשק ביותר בעולם למשך כ.... 4 דקות
היית מוכן אפילו לעבור באור אדום בשביל זה
מה שהדהים אותי זה המעבר מהמחשבה... אתה לא הולך לחציית צומת ברמזור אדום
מה קרה
- הצינתור עורר בך רצון להתגרות במוות
אבל ברצינות... כל הכבוד על הדאגה
הרבה בריאות

עציון

New member
הרמזור והצינתור

יש הרבה קשר בין שניהם מחמת קוצר בזמן לא אפרט. מה לא אעשה בשביל חמותי? "עזה עד מוות האהבה..."

מה אתה מתלהב../images/Emo35.gif

תגיד תודה שזה חלום ולא הטרידה אותך מינית על הריצפה.
עוד היו מאשימים אותך בהתעללות בקשישה
זה כמו במערכון של הגשש "חלום מלא בלהה". אז מה סגרתם בסוף
אתה הולך לממש לה את החלום
(היא אם אישתך לא
היא המשיכה לישון ושלחה אותך|? |אין גבול להתעללות
)

עציון

New member
סיגל, איזה בומבה חטפת היום?

איזה חלום בראש שלך? מציאות. מציאות. כמו אהבל נסעתי בשתיים בלילה לחמותי ואת מספרת לי על חלומות. קרה משהו באילת שאנחנו לא יודעים?

חמוריקו ../images/Emo70.gif- בוקר טוב לכולנו ../images/Emo6.gif

בוקר טוב ונעים לכולנו., עציון אתה שוב מתחיל? החלום הוא שלך (או שלה) זוכר פנטזיות ? לך תנתח את ההודעה הראשונה שלך ותבין. זה שנסעת במציאות זה נכון! (אישתך המשיכה לישון ופינטזה על הירושה העתידית?) קרה באילת ? - כלום שבכלום, אבל עכשיו יש מלחמה על ספינת הקזינו שהגיעה לאילת ונלחמים באם תשאר ואם לאו. בכל אופן במועצה מתקוטטים וראש העיר ממזמן עבר להתגורר באספמיה (יאללה שיגיעו הבחירות כבר בכדי שיוכלו להעיף את המפגר הזה) יום טוב לכולנו נגמר הסיפור עם "ישראל יפה" (ב...ת שלי יפה) והיום יש לנו את מכון התקנים. אוף........ ממש משעמם במדינה הזו שצריך את כל השטויות הללו?

עציון

New member
אהה, איך לא חשבתי.....

אחרי ניתוח מעמיק,בעקבות הודעתך לחמוריקו הטרונצ´ו הוחלט פה אחד: חמותי תנהל את ספינת הקזינו באילת. ומי אמר שמשעמם במדינה....

עציון../images/Emo124.gif

יטרונצ´ו(
) נעשית כבד אחרי הצינתור
"יוחזר עציון הישן ו., ל א ל ת ר "
"העם עם עציון"
יאללה צא מהכבדות ותתחיל לשדר

הגנובה

New member
תראי מה מכון התקנים עושה לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את מכירה את הבלונים שיוצאים מהראש של האנשים במסטיק בזוקה וב-CARTOONS
- הנה מה שאני מציעה..... כשאת מסתובבת עם החברה ממכון התקנים... ריכשי בלון אחד כזה - שיתעופף מעל ראשך ובו כתובים דברים שעושים לך טוב... תראי שתסתובבי עם חיוך על הפנים כל היום
נשמע מטומטם
אל תבטלי את זה כל עוד לא ניסית את זה
נשמע עוד יותר מטומטם
אז מה... זה העלה לך חיוך על השפתיים - לא

nightroll

New member
עטוף בחיוך אבל נורא עצוב

אחרי שסבא שלי נפטר הוא רב עם אמא שלי, לקח אותה למשפט בשמים, הפסיד, הציק לה קצת. אח"כ הוא רדף את סבתא שלי עד שהיא נשברה ועזבה את הבית שלהם. כשעברתי לגור בבית ההוא אחרי שהתחתנתי פחדתי שהוא יבוא להציק גם לי, אבל אמא שלי אומרת שהוא מאוד מאוד אהב אותי (הייתי קטנטונת כשהוא נפטר, אני לא ממש זוכרת) ובשנתיים שגרתי שם הוא לא הופיע.

ציפי ג

New member
מזל שסבי ז"ל היה יקה

ולא האמין בכאלה דברים. לא חזר ולא יחזור, עד תחית המתים.

למעלה