סיפור אהבה עצוב

Ms. Librety

New member
סיפור אהבה עצוב

הנה קצת מחיי: היום היתה לנו מסיבת פתיחת שנה בבליך... והיתה הופעה של ירמי קפלן ושל כמה להקות אחרות... מלא מלא מלא דוכנים והכל על שעות בצפר! והילד שאני מאוהבת בו, כל פעם שדיברתי עליו ראיתי אותו... והיום באתי עם מכנסייים אדומים וגם הוא!!! בכל מקרה... חברה שלי אומרת לי שהוא סתם ושהוא לא שם על אף אחד... אבל אני עדיין אוהבת אותו... מאוד ... כשאני רואה אותו אני מתחילה לצחקק ויש לי רעידות בבטן והלב שלי פועם חזק... ויש עוד מישהו שאני אוהבת... אבל לא כמו את מתן... (זה ההוא) קוראים לו רום. הוא שמיניסט. בכיתה יב כלומר. במחנה הגדול בצופים, אני וחברה שלי ישבנו על המבנה, ופתאום בעטנו במשהו... המשהו הזה היה רום. בכל מקרה, מאותו יום במחנה הסתובבנו ביחד. כשלא זכינו בצ´ארלי (פרס כלשהו) הוא חיבק אותי ונישק אותי (לא ככה) וכו´ וכו´. בדרך הבייתה אמרתי לו "רום אנחנו לא באותו אוטובוס" אז הוא אמר "רק בשבילך אני אעבור"... וכל מיני תקלים קטנים בינינו... ואז אתמול, חברה שלי אמרה לי שהוא סוקר את כל החמשושיות בעיניים לבדוק איפה אני... ואז כשהראשגדית קראה לי הוא התקרב ואז הוא אמר לי דניייי מה קורה?? ואז נתתי לו כיף וןהידיים שלנו נשארו כמה דקות ביחד... וזהו.... ויש לו חברה.... אוףףףףףףףףףףףףףףףף אני ילדה חולה עם בעיות חמורות לא מגיע לי לחיות.... אני שונאת את עצמי!

SC

New member
למה, את שונאת את עצמך

בגלל דבר כזה ? אני מקווה שזה לא מה שגורם לך לא לאהוב את עצמך, כי זו ממש לא סיבה. יכול להיות שרום רק רוצה להיות ידיד שלך ויכול להיות שהוא מתחיל איתך, אבל אם יש לו חברה אז מה הקטע ? הקטע עם האוטובוס, הנשיקות ולחיצת היד הממשוכת בהחלט מרמזת באופן בוטה הייתי אומר שהוא מעוניין בך, אבל מי יודע ? מה את משדרת לו ? אל תתביישי לשאול אותו באופן ישיר, זה יכול להבהיר כאן כמה דברים ואז תדעי מה לעשות. יכול להיות שאת עומדת להיות החברה הבאה שלו, או שלא ! חוץ מזה מאיפה את יודעת שמתן לא שם על אף אחת, יכול להיות שהוא ביישן מאוד. תגשי אליו תדברי איתו בלי ציחקוקים של נבוכות, מה יש לך להפסיד ? כלום, נכון ? הכי הרבה הוא יגיד לך לא, או שתהיה לך הפתעה ! אל תתעצבי, את צעירה עדיין, כל החיים לפנייך וצפויות לך עוד הרבה אהבות. תאהבי את עצמך ותשדרי את זה החוצה, כי כשמרגישים רע משדרים את זה החוצה, אנשים קולטים את זה וזה גורם להם להתרחק. תדמי את עצמך לטווס יפה שצועד בגאווה במלוא הדרו ותרעיפי אהבתך על עצמך והסובבים אותך. כשאני מרגיש רע עם עצמי, אני מדמה את עצמי לטווס יפה שאין לו כל בעיה במיוחד כשמישהו מעליב אותי וזה עוזר לי לשפר את הרגשתי. צר לי אם זה נשמע קצת אידיוטי. בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ms. Librety

New member
תודה ורק רציתי להגיד ש

אני יוצאת לטיול שהוא גם יהיה שם אולי אני אשן איתו באוהל...

SC

New member
הנה הצאנס שלך

עכשיו תוכלי לדעת מה הן הכוונות האמיתיות שלו כלפייך. אל תחששי ! אין מה להפסיד להפך אפשר רק להרוויח.

למעלה