סיפור אהבה

ש פ ר ד

New member
סיפור אהבה

מה פתאום??סתם נפגשו במסיבה.היא עשירה הוא יחפן הוא אמצע שלושים היא בתחילתם היא נולדה בארץ רחוקה ומדברת במבטא מצחיק הוא משורר המילים בעיברית הוא אוטודידקט בז לכל מה שמריח "חרושת ציונים" היא בעלת שני תארי מאסטר ,אוניברסיטה יוקרתית מעבר לים הוא קורניבור היא צמחונית היא ליידי הוא בנזונה השבוע עברו לגור יחד. ש.

פילאטוס

New member
../images/Emo13.gif

נשמע מבטיח, ש. מתרונן לך שם בין השורות משהו טוב. חכה, אני מגלגלת בראש איזה פואם הולם

doבי

New member
סיפור אהבה -יבש?-המשך צ פוי-

לאמצאת בנליות אחרת? בוא נמשיל את "ה סיפור (מעל/מהתחת)אהבה"- 1. עברו 10 חודשים, בעלת 2 תואר סיימה האולפן וכבר עובדת ומפרנסת את האהבה ...וגם למדה עברית והכירה, איך לא? את ה"דלפונים החברים של בן זוגה", שחולקים את ארוחותיהם. 2. הגברת שיודעת עברית, החליטה שרוצה "לעבוד מהבית בלי בוסים" כמו שמתפרסם באינטרנט(איך לא)ושלחה את בן זוגה -'להביא'. 3. בהדרכה של ה'תביעה הציבורית' תבע את הגברת 3 תארים(העברית זה יותר קשה משפות זרות) ל"מזונותיו כדלפון" על פי חוק ידועים בציבור- וביקש "אהבה מומרת בכסף". 4. בבית המשפט הגברת "מצהירה אהבתה" לשופט.... ואיך זה נודע לי? -כמובן: 5. כבוד השופט, שלח לי "זימון לדיון(בטח טעות כתיב בראש,נכון?)ב ר ב נ ו ת אאז בו נא גם אתה שפרד, נרקוד "על מדרגות הרבנות" כי לא בכל יום שופט אזרחי רוקד בשתי שמחות ברבנות- אחת בגירושיו מבת זוגו והשניה בחתונתו לבעלת - 3 התארים(נכון - יש גם יופי). יותר דימיון פורה, וחדוות יצירה= חיוך רחב חיבוק חזק מילה טובה שום הון שבעולם לא ישווה לזאת

ש פ ר ד

New member
דחילק דובי.

זה חדוות יצירה זה? והדמיון השווה היחידי שאני מוצא לאימרתו של אייב היקר הוא כמובן ה סנוויציה הטובה שיש ברחוב על שמו שמצטלב עם קרליבך..... שפרד

noa128

New member
אמרת סיפור אהבה?

אז זה ב ד י ו ק מה שזה..
שמחה בשמחתך ש. שיהיה בכיף גדול, נ.

1הופ

New member
לא סתם משמח

מרגש באמת. ומעורר תקווה ואמונה. ו-doבי, בלבלת אותי עם פרטי הסיפור. בסוף כבר ממש לא הבנתי מי נגד מי. ש. אני מקווה שהאהבה לא תגרום לך לנטוש אותנו, עד שלמדתי לקרוא אותך. הופ

ש פ ר ד

New member
הצחקת אותי...

ושימחת כאחד.שהרי בכל זמן מזמני אני באהבה.מתעסק חוקר נושם בה,ולא חסרתי ממנה שיעור אחד אני במקומי. כאן ש.

לא ליטה

New member
סתם

"סתם נפגשו במסיבה..." סתם אהבה סתם קירבה סתם אושר שממלא את הבטן סתם שקט ושלווה סתם סיפור אהבה סתם רציתי להגיד שנורא-נורא משמח לשמוע (ושהנה עוד הוכחה שכל הרשימות והנתונים היבשים הם באמת סתם)

למעלה