Skate Till Die
New member
סיפור איך ההורים שלי התגרשו...
הסיפור אמיתי וקצת מצחיק... מקווה שתהנו בקיצור כל הילדות שלי ההורים שלי צועקים אחד על השני ולפעמים אמא שלי עברה לגור קצת אצל משפחה וכאלה ואז חזרה.... ואתם בטוח יודעים איך זה, ההורים צועקים פתאום קולטים שאתם שם מתחבאים מאחורי הכיסא ואז הם אומרים לא ליד הילד.. כל אופן ערב אחד אבא ואמא קוראים לי למטבח (הייתי אז כיתה ד משמע גיל:10) הם אומרים לי שהם רוצים להגיד לי משהו ואני בפרצוף תמים שואל:"מה?" בלי הרבה להסתכל לכיוונם אבא:"אני ואמא שלך החלטנו שאנחנו נגור לחוד" אני
מיישר מבט המום)"רגע אז יהיו לי שתי חדרים?" אבא
מופתע מהתגובה)"אה... כן" אני(ההתרגשות שלי גוברת)"ושתי מיטות?" אבא:"כן בטח" אני:"והרבה פוסטרים?" אבא:"כן" וככה הלאה עם מחשבים וכל דבר שיכלתי לחשוב עליו באותו רגע. באותו הרגע הייתי מאושר עד הגג!!! תחשבו הכפלתי את הרכוש שלי!!! אחרי זה הלכתי לבית ספר וחברים שלי לקחו את זה קשה וביאסו אותי.. טוב אני חלקתי פה איתכם מידע אישי מקווה שתעריכו
הסיפור אמיתי וקצת מצחיק... מקווה שתהנו בקיצור כל הילדות שלי ההורים שלי צועקים אחד על השני ולפעמים אמא שלי עברה לגור קצת אצל משפחה וכאלה ואז חזרה.... ואתם בטוח יודעים איך זה, ההורים צועקים פתאום קולטים שאתם שם מתחבאים מאחורי הכיסא ואז הם אומרים לא ליד הילד.. כל אופן ערב אחד אבא ואמא קוראים לי למטבח (הייתי אז כיתה ד משמע גיל:10) הם אומרים לי שהם רוצים להגיד לי משהו ואני בפרצוף תמים שואל:"מה?" בלי הרבה להסתכל לכיוונם אבא:"אני ואמא שלך החלטנו שאנחנו נגור לחוד" אני
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)