סיפור אימה ~
~

לירונר

New member
סיפור אימה ~../images/Emo70.gif~

אז ככה... בשעה טובה (ועם עיניים מחוקר משטרה) הוחזר לי פלאפוני היקר שמו בישראל (ובאיטליה) "ג´ו" לקטע המפחיד... זוכרים שסיפרתי לכם שהוא נגנב לי מהתיק? אז גיליתי איך הוא נגנב מסתבר שהחבר הכי טוב שלי שיושב ליידי בשיעור מתמטיקה לקח את התיק והוציא לי אותו (את ג´ו) ממנו היום אחרי מבחן של שעתיים (שאני סיימתי בעשר דקות) הוא בא אליי ואומר לי שיש לו משהו להגיד לי אמרתי לו שאני צריך להתקשר לאמא שלי לפני כן כי קיבלתי הזמנה למשטרה אז הוא אומר לי שזה צריך להיות לפני השיחה עם אמא ואז הוא אומר לי שהוא אזה שגנב לי את הפלאפון ושהוא מצטער על זה והוא התכוון להחזיר לי אותו (
) ואני- טוב
נשמה כפרה עליי אמרתי לו שאני לא סולח לו אבל אני אבטל את התביעה ולא אפתח תיק במשטרה (מצפוני היקר..) הוא גם שילם לי (לא , לא בסקס...) למרות שבאורנג´ החליפו לי את הכרטיס בחינם... אולי תגידו שאין לי
כי הלכתי וקניתי בגדים (אוקיי חולצה אחת....) אבל זה הגיע לי ~
~ לצערי אין לי את הטלפון של האיטלקי שלי יותר (האלוהי) ולא של הגרמני (המדהים ולא של מאי (היפהפיה) ולא של יפעת (המקסימה) וגם את של אלי (מתוק כפרה עליו) אבל... והכי חשוב- יש לי שוב חיים שלכם תמיד ב~
~ וגם
~לירון~

לירונר

New member
אוף איתכם....

ההודעה שלי ירדה לסוף העמוד כמעו בגלל התגובות שלכם סתאאאאאאאאאאאאם ~לירון~

spainbar

New member
אני לא יודע מה יותר מפחיד בזמן..../images/Emo9.gif

אני לא יודע מה יותר מפחיד בזמן האחרון, הטרור, או ההודעות שעולות בפורום - פצירות שנעלמו, פלפונים שנגנבו, ממש פורום "העולם התחתון"....

אני אגיד לך מה הכי מפחיד

להסתובב בבית ספר ושאנשים שאתה בכלל לא מכיר יקראו לך בריטני ספירס זה מפחיד. אני לא חושבת שאני אי פעם אתגבר על האירוע המזוויע.

למעלה