סיפור אישי לגבי מכשירי המוזיקה ..

FreeFeeling

New member
סיפור אישי לגבי מכשירי המוזיקה ..

היי
לא כזה מעניין אבל נו.. מי שרוצה מוזמן לקרוא.. אני מכור למוזיקה ,אולי קצת חבל לומר זאת אבל ככה זה, אולי בגלל שיש לי ADHD אני פשוט חייב "רעש" בשביל להתרכז ומוזיקה היא פתרון נהדר לכך.. הכול התחיל ממיני דיסק! שהומלץ אלידי הרבה אנשים לפני הרבה זמן ויש לי דגם יחסית פשוט ,ואכן מדובר במוצר זהב!!! הנגן חזק!! מנגן להמון שעות עבודה!! יציב. ויחסית מוצר קל משקל שרץ אל סוללה-1 רגילה.. וככה נוצר לסוני מוצר איכותי וממש כלי עבודה לאוהבי המוזיקה! יש למוצר שני חסרונות! -בשביל הרבה מוזיקה צריך הרבה דיסקים (אם זה ניתן לחיות). -החיסרון הגדול הוא במהירות העתקת שירים ,סוני מאלצים אותך להשתמש בתוכנה שלהם שממירה!!! כול שיר בנפרד וגם לא ניתן להעתיק בחזרה למחשב.. דבר שמציק בטרוף ומאוד לא נוח למי שאוהב ליהנות מתכנים חדשים באופן יומי.. (אגב אני עדיין! עובד איתו מידי פעם) אז, קניתי נגן MP3 שעבד מעולה!! הוא בגודל של 1GB וגם יש לו שלוש שנות אחריות.. לצערי מסתבר שלהמרות שנות האחריות הרבות שאמורות להציג מוצר איכותי מדובר במוצרים לבחורות-(בלי להעליב אף אחת) הדימוי פשוט נכנס לי לראש כמוצר נוסף לתיק האיפור של עלמת החן ,והמוצר לא בדיוק מיועד למי ששומע כול היום המוזיקה ,ולאחר זמן מה המוצר נפגע לאחר שימוש אומנם ידידותי אבל מסיבי. חזרתי לחנות שבגרמניה! והם החליפו אותו לאחד באותו גודל=(קיבולת) אבל מוצר של חברה אחרת בשם creative שאמורה להיות יותר רציני בגלל שהיא עצמה מייצרת גם מוצרי שמע רבים לציוד מחשבים וגם מוצרים איכותיים מאוד בתחום השמע. ולכן המוכרים בחנות אמרו שזה מוצר יותר טוב ממה שהיה לי ,אבל מסתבר שלא!!! ביד הוא מרגיש צעצועה ומצועצע.. וגם הרבה פחות נוח מבחינת כפטורים ,אולי למי ששומע בוא פעם ב.. הוא טוב ,אבל בשביל מסוממי מוזיקה חסר בוא הרבה ,יש לו מראה שחור חביב שניראה כמו פסנתר וזה נחמד אבל זה הוא איתרונו היחידי בעיצוב. יש לו גוף מתפרק שאולי ישחק מהר? ,וכול פעם יש לפרק את הנגן לשני חלקים בשביל לחברו למחשב לצורך הטענת השירים או קבצים אחרים.. בכול מקרה יש לומר דבר טוב ,ההרצה המהירה שלו היא כמו במיני דיסק ,ניתן לבצעה עצירה ואז להריץ במהירות!! וזה חשוב למי שאוהב להקשיב לסיפורים והיה באמצע של הספר ולא רוצה להחזיק את הכפתור למספר דקות רצופות עד שהמכשיר יגיע לאותה נקודת אפסקה.. וגם מתי שמריצים בצורה עדינה ניתן לשמוע את התוכן ולהבין איפה נמצאים ,שני האופציות הללו לא היו במוצר הקודם ואכן מבורך שיש במוצר הזה! אבל עדיין המוצר ניראה ומרגיש פחות טוב, אז עכשיו חשבתי לגשת שוב! לחנות ולבקש להוסיף כסף ולקנות מוצר אחר (המוצר החדש היה חדש! ובכול זאת יש לו פגם! בסגירה ובמפעל לא סגרו אותו כמו שצריך ככה שיש מספיק סיבות להסדר איתם וכרגע אני בדיון איימייל מולם) לאחרונה יצא מוצר שהיה ניראה שווה אבל עכשיו יש הרבה אנשים ברשת שמתלוננים לגביו. מדובר בנגן החדש של אפל החביבה.. תמיד נרתעתי מהמוצרים של החברה בגלל הקונסנזוס והעדר הדוהר לעבר הנגנים שלהם.. אבל הפעם היה ניראה שמדובר במוצר שווה (מחיר כפול ממה ששילמתי על המוצר עד כו אבל מהצד השני גם הנפח אכסון כפול וגם הוא מכיל אופציות חשובות שחסרות בדגמים שניסיתי) הנה ניסיונות לא מומלצים להעביר אל נגן ,ניראה שכול נגן לא היה אוהב זאת.. What does it take to destroy an iPod nano http://arstechnica.com/reviews/hardware/nano.ars/3 אז ניראה מה היה ,בכול מקרה כרגע אני עדיין ביחד עם הקריאטיב שכרגע על צוואר
בן

למעלה