סיפור אמיתי, חובה לקרוא ולהיזהר.

ד י ג ר

New member
סיפור אמיתי, חובה לקרוא ולהיזהר.

קבעתי להיפגש עם מישהי מהצ'ט והרגשתי שאותה מישהי אוהבת ל"האכיל אנשים בצפרדעים". היות ואני לא אוהב להיות מופתע מכלום, אני חושב על כל האפשרויות בכל סיטואציה, כשאני עלול להיפגע וככה עשיתי גם במקרה הזה. היות ואני בן 46, עם ניסיון בחיים והיא בת 20, ידעתי -והבהרתי היטב- שאין סיכוי לקשר רציני ביניינו, אמרה "רוצה אותך קצר, ממילא אני טסה". בטרם ניפגשנו קרו דברים ש"הדליקו לי נורה אדומה". החלטתי ל"כסות את התחת" ולהגן על עצמי, התקנתי מצלמה בחדר השינה, לכל מקרה. אין לי כוונה רעה, "פחדני" דיבר איתי ואמרתי לו שאני אעשה הכל לא לפגוע ולא להיפגע. נפגשנו יום שישי, ידעתי למחרת שבת, אפשר לנוח. אחרי ה"חארב ודארב" הבנתי כמה היה חכם לצלם הסצנות איתה. כשהבינה שלא תצליח לשנות את דעתי ושלא יהיה קשר רציני ביניינו, עשתה הכל לפגוע, אבל פגעה באחרים ובעיקר בעצמה. כשראתה שאני חזק ושקשה לפגוע בי, טענה שאנסתי אותה. מזל או שכל? בהצלחה.

דן צ

New member
דבר אחד אני לא מבין

אם את יודע שהיא "אוהבת להאכיל אנשים צפרדעים" מדוע בכל זאת נפגשת איתה? מדוע נתת לה את ההזדמנות להעליל עליך?

אתה לא בסדר...

אם מישהו היה מצלם כזה דבר אישי איתי הייתי ממש נפגעת וכשעשית את זה בהתחלה לא הייתה לך שום דרך לדעת שהיא תאיים עליך בפיברוק אונס אז אני יודעת שלא עשית את זה מהמניעים האלה אני מניחה שצילמת כדי שיהיה לך זיכרון... אם היה קורה לי כזה דבר הייתי מגישה נגדך תביעה כי הצילום הזה הוא לא חוקי.

לא בטוחה אבל

נדמה לי שאת טועה. אולי זה עבר שינוי כלשהו, אבל אני זוכרת שקראתי איפשהו על כל העניין של מכשרי ציטוט ומצלמות ודיברו שם על האבסורד שזה חוקי לגבי כל עוד אחד הצדדים יודע. זאת אומרת, שאין פה צד שלישי...

מותר לו לשים מצלמה.

להשכלה כללית, מותר לי לצלם מה שאני עושה עם אחרת בבית שלי. כמובן שאסור לשדר את זה אחר כך בכבלים. אבל זה מותר לשימוש עצמי
ולשימוש משפטי
.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
חתלתולה, את טועה בגדול

שימי לב למה שאת אומרת, את מאשימה אותו במעשה שלמעשה הציל אותו מתביעת אונס וכמובן יודעת יותר טוב ממנו למה הוא התכוון כשעשה זאת (לא שאני חלילה מאמין למילה אחת ממה שהוא כתב אבל אני רוצה בכל זאת להתייחס לדבריך בגלל משמעותם). בקשר להיבטים החוקיים של המעשה, במידה והוא עצמו נוכח בשעת הצילום מותר לו להקליט גם בוידיאו וגם את הסאונד, אם המצלמה הותקנה במקום שהנו רכושו מותר לו לצלם ללא קול גם אם אינו נוכח ובלבד שמדובר בצילום לצורך לגיטימי כגון מצלמה לפיקוח נגד גניבות (הקלטת הקול אם הוא לא נוכח היא עבירה על חוק האזנות סתר) כל זאת כמובן ללא ידיעת הצד השני. לגבי השימוש בחומר זה כמובן כבר סיפור אחר אולם ודאי ששימוש לצורך הוכחת חפותו הוא לגיטימי לחלוטין.

אילן 30

New member
חבל ..

שהפורום הזה נותן במה לכל אחד להראות את הגועל נפש והרע שיש בבני אדם . אני לא מתכוון רק למקרה הזה שבו הגועל נפש מתבטא בזה שהצבת מצלמה נסתרת וגם ההתנהגות הנבזית של אותה בחורה . יש פה עוד כמה וכמה מיקרים ותמונות מזעזעות שאני לא בטוח שלשמם הוקם הפורום . ...מה לעשות , זה שוב אני על תקן מבקרת המדינה .

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif עזוב אילן, לך תדע אולי

זה פרי מוחו הקודח של מישהו בן 17... אני לא הבנתי בכלל מה הוא רוצה...

אתה טועה...

מי אתה תשקבע מה גועל נפש ומה לא? אומנם זה לא מצא חן בעיני גם אבל כמו שזכותך לכתוב פה ככה גם זכותו אז רד ממנו בקטע הזה כי רק המנהלים יקבעו מה נכון לכתוב ומה לא...

ספר לי דיגר

עברתי את זה על הבשר שלי, מבין אותך ורוצה לראות בני 40 פלוס שלא היו מתפתים לבנות 20, היש עוד כאלה?. אני נשוי, לא יכולתי להכין מצלמה בחדר השינה. מה אני? אני רק בן אדם.

night mistress

New member
כתבתי ועניתי..ויש לך מזל שזה נמחק..

כי אמרתי בדיוק מה דעתי על בני 40+ שמחפשים ילדות קטנות ומה לדעתי אותן ילדות מטומטמות.. ויש לך מזל שאין לי כח לחזור על זה.. הא,וגם הבהרתי מה אני חושבת על התקנת מצלמה בחדר השינה,אני תוהה אם אתה מביא על זה אחרי זה ביד.. היא אומנם הייתה לא בסדר אבל יש שני צדדים לסיפור,ואומנם זה הציל אותך עכשיו אבל יצאת מאנייק.. מעניין כמה קלטות יש לך בבית..?

ד י ג ר

New member
../images/Emo3.gif שכחתי משהו

בנושא ההודעה כתבתי "סיפור אמיתי, חובה לקרוא ולהיזהר", אבל לא ביקשתי תגובות
. "לא בכל הדרכים שרציתי ללכת הלכתי, בדרכים שהלכתי טעיתי ודאי לא פעם אחת".

בנ'דם...

אם היו לך כל כך הרבה תמרורי אזהרה מראש למה נכנסת לשם? זה לא מראה על חוכמה יתרה, למרות גילך הבוגר. מי שמשחק באש, נכווה. לצלם את הסקס שלך בלי הסכמה של מי שאיתך - זה פרברטי ומגעיל.. רק מראה שאי אפשר לסמוך עליך אם אתה כל כך רוצה ילדה בת 20 בלי להסתבך, קח נערת ליווי.

ד י ג ר

New member
מה יותר פלילי? הצילום או האונס?

לכל בנאדם יש את הדעה שלו בכל עיניין ואני מאד מכבד דעה של אחרים, אם כולם היו חושבים אותודבר היה משעמם לנו, אבל, תארי לעצמך ש"הילדה בת 20" הייתה חכמה יותר והיתה הולכת עם ה"אונס" למשטרה. מצבי היה טוב יותר, למרות עוגמת הנפש הכרוכה ב"טוב" הזה. ולכל המתחסדים, אונס ז פלילי מאד, צילום ז בכלל לא פלילי, בדוק. בת'כלס, תעודדו אותה להתלונן, היא קוראת את הכתוב היטב -אולי עוד יצא רווח מהצילומים-. לא בכל הדרכים שרציתי ללכת הלכתי, בדרכים שהלכתי טעיתי ודאי לא פעם אחת.

תגובה

אני פשוט בשוק מהסיפור שלך ובעני רק בשבילך זה מזל כי כנראה רצתה להכיר מבחינה רומנטית או סקס בלבד ואתה ניצלתה את המצב אז אני חושבת שפשוט תחייך ותגיד שיחקתה אותה אבל לא ניראה לי שהיא תיכננה משהו חוץ מי אולי תומך כספי צודקת???

הזנזונת רצתה לסחוט אותו../images/Emo129.gif

שירוץ מהר ויגיש תלונה עליה במישטרה כי הרי ברור שהיא תעשה את זה גם לאחרים. ככה זה עם נשים כשהן לא מקבלות מה שהן רוצות הן הופכות למירשעות חסרות רגש וירמסו אותנו עם קצה העקב המחודד שלהן. .

למעלה