סיפור אמיתי שקרה לי...

EverMan

New member
סיפור אמיתי שקרה לי...

נכנסי פה לדף הקהילות וראיתי את הפורום פה... חשבתי שזו במה נכונה לספר את הסיפור שלי. אני מתנדב במדא זו שנה שניה , החלוק הלבן-אדום , הקטישת שעות , כל מה שהולך עם זה. אני הייתי מתנדב ביום שני בערב ככה שבע עד 11. יום אחד הגענו למקרה שדווח על מישהו פגוע קשות מחוסר הכרה , הגענו למקרה , המקום היה מוצף שוטרים. הסירנות הכחולות הבהבו למרחקים , ונוסף עליהם האור האדום של האמבולנס. נכנסו פנימה , באים לפצוע , הוא נראה פצוע קשה מאוד , סריטות על כל הגוף , הראש פתוח , העיניים מעפעפות. תוך כדי טיפול הבן אדם שמחובר למוניטור מתחיל לפרקס , תוך כדי פירקוסים הוא נופל לרצפה והמוניטור עושה את הקול מהסרטים : טו מונוטוני וארוך. מייד מוציאים את האמבו (מכשיר הנשמה) ומתחילים להחיות. לאחר 35 דקות החייאה , הרופא מכריז מוות. השוטרים פולטים קללות , הם מתלוננים שעכשיו הם לא ידעו מי עשה את זה. צוות האמבולנס במקרים כאלה צריך לפנות את הגופה... אנחנו מעלים את הגופה על האלנוקה , מכניסים אותה לאמבולנס , מכסים אותה עד הראש בשמיכה , סוגרים את העיניים עם האצבעות בעדינות , ומתחילים בנסיעה לבית החולים בשביל לשים אותו בתא הקפאה כדי שיגיע ליעדו באבו כביר שם ינותח ויגלו מי עשה לו את זה... הנסיעה מכרמיאל לנהריה היא כ25-30 דקות נסיעה גם באמבולנס. אני בתור מתנדב בוגר יותר נוסע מאחורה ונותן למתנדב החדש לשבת מקדימה , הוא חדש מדי בשביל לשבת עם גופה מאחור! מגיעים לאמצע הדרך , אני מתבדח עם הנהג אם לבצע את הבדיקות התיקניות שעושים לחולים (לחץ דם , דופק , נשימות) הנהג צוחק וממשיכים בנסיעה. אני בוהה בגופה , פתאום אני שם לב לתזוזה קלה , העיניים נפתחות , היד שלו מלאה חבלות מושטת אלי , הוא תופס אותי בחלוק האדום-לבן גורר אותי אליו ואומר לי בקול כל כך חלש אבל בו זמנית כל כך חזק : "הרג אותי מוחמד אל-עזיז מהכפר מגד אל-כרום בעקבות כסף שהייתי חייב , ספר את זה , אל-עזיז הולך למות עוד מחר על ידיי !" , וכמו שהיה כך חזר להיות גופה כשהיד שלו מונחת על הברך שלי , אני פלטתי צרחה והנהג עצר בצד מייד ושאל מה קרה , סיפרתי לו מה קרה , אבל הוא לא האמין לי ושלח אותי לפסיכולוג של צוותי מדא באזור... אחרי פגישה עם הפסיכולוג כבר שוכנעתי שזה סתם היה סיוט בהקיץ ... לאחר שבוע נכתב בעיתונים המקומיים : גופה של אדם שנרצח נעלמה, האדם שרצח אותו נמצא מת בזירת הרצח הראשונה. עד היום לא מצאו את הגופה. הסיפור כמובן לא אמיתי , זה רק היה בשביל ליצור את המתח הנוסף של הסיפור
. אני כן מתנדב מדא כבר שנתיים , אבל כל השאר מפוברק לחלוטין. מקווה שנהניתם , זה הסיפור הראשון שלי ואשמח לתגובות.

אחלה סיפור

הרבה זמן לא קראתי כאן משהו טוב... אגב אולי היה כדאי שלא היית מספר שזה לא אמיתי...ככה היינו נשארים במתח

apocalyps

New member
על השלוש שורות הראשונות ידעתי שזה

לא אמיתי כי רק רופא יכול לקבוע מוות בבית חולים וזה בכלל לא מפחיד ליים

סתכל

"לאחר 35 דקות החייאה , הרופא מכריז מוות." הרופא הוא זה שהכריז על המוות. וחוץ מזה זה לא חייב להיות רופא מבית החולים...גם רופא באמבולנס יכול להכריז על מוות.

scooby4

New member
באמת אחלה סיפור! ../images/Emo45.gif

וגם אני שמתי לב שלא כתבתי כאן לאחרונה... מאד יבש!

HoNeY14

New member
וווואאווווו../images/Emo5.gif

קריפי! הסיפור ממש יפה וגם הצורה שהוא כתוב מאוד טובה!

Idan91

New member
מצוין!

גם כתוב טוב וגם מעניין! סיפור ממש נחמד! וכל הכבוד על היותך מתנדב במד"א! המשך לכתוב כאן. :)

NicoleFox

New member
You got me there

הייתי בטוחה שהסיפור אמיתי..... קריפי ביותר. קבל ח"ח.

ד ג י

New member
יפה מאוד אבל...

לא היית צריך להגיד בסוף שזה לא אמיתי כי זה דבר שלא עושים בצ´יזבאט הכי הרבה אפשר להגיד בהתחלה שזה דבר שקרה לדוד של חבר של אח של חברה שלךאני חשבתי שזה אמית עד הסוף כמעט (ותקראו לי פתי) סיפור מעולה

למעלה