סיפור אמיתי

סיפור אמיתי

לאמא אחת היו בנות , היא לא נתנה להם לעשות שום דבר בבית, לא לבשל לא לנקות בקיצור שום דבר, הילדות גדלו, אחת מהן, עברה כבר את גיל 24 ונימצאת היום על סף סיום ההתמחות כעורכת דין, אותה אחת גרה עם ידיד / חבר והם החליטו לפני כמה חודשים להכין פופקורן. לקחו סיר , שפכו מעט שמן, שמו על אש גבוהה, הוסיפו את גרגרי התירס והלכו ל-חדר הסמוך על מנת לסדר כמה דברים. לפתע נישמעו קולות מוזרים מכיוון המטבח, הם רצו למטבח וראו אותו לבן לבן (כמו בירושליים) מופתעים המומים הסתכלו איש בפני רעהו ולא הבינו מהיכן זה נחת עליהם. שואל הבחור את עורכת הדין - מכסה הנחת על הסיר לאחר שהכנסת את התירס ???? עונה לו העורכת דין - לא, מה פתאום ! מהיכן אני צריכה לדעת שצריך לשים מכסה ? אף אחד לא אמר לי ! זה סיפור אמיתי מתושלח הצעיר

קאריני21

New member
../images/Emo12.gif

המממ....יש מוסר השכל? כנראה שלא הבנתי אותו ..... אם היה אחד כזה

כמעט משכת אותי בלשון ..........

נהיגת נשים במכוניות - אבל אני יודע שיסכלו אותי באבנים על זה ולכן לא ארחיב מתושלח הצעיר

gaia20

New member
מתושלח

בדיוק נזכרתי שעוד לא ספרת לנו למה אתה חושב שהפורום צריך להחליף את שמו

פורום לופוס

הסיפור פשוט מאוד - אם תבחני את הנושאים בהם עוסק הפורום, תיראי שהלופוס מעסיק פחות ופחות את חברי הפורום במכובדים (בעיקר מכובדות). תדירות העיסוק בלופוס הולכת ופוחתת ואולי זה טוב, מכיוון שהלופוס עומד לעבור מהעולם ! מתושלח הצעיר

קאריני21

New member
אני רוצה לענות ../images/Emo98.gif

השם של הפורום לא צריך להשתנות בגלל שמידי פעם מחליפים נושא שלא קשור בלופוס. קודם כל אנחנו בני אדם ולא מחלה. אנשים פה משתפים מה הולך בחייהם חוץ מהמחלה .... והבנות פה נמצאות בשביל לתמוך ולנסות לעזור ולא משנה במה. מידי פעם נכנסות לכאן (ונכנסים) אנשים חדשים וכולן מקבלות אותם באהבה. מנסים לעודד ולתמוך כמה שאפשר. אני רואה את הפורום כפורום תמיכתי ומשפחתי. בעיקר משפחתי. הפורום הזה הפך להיות הרבה יותר מסתם פורום לופוס. הוא הפך להיות פורום חם ואוהב. בגלל זה תראה פה נושאים שלא תמיד קשורים בלופוס. כי לפעמים יש אנשים שלא יודעים למי לספר את "הצרות" שלהם אז הם באים לפה. ופה הם תמיד ימצאו את המילה הטובה שתעלה חיוך. חבל שלא טרחת לקרוא כמה אני, הדר ושאר משתתפות הפורום עונות לשאלות האנשים החדשים פה. חבל מאוד. ** הדרי, אני מקווה שאת לא כועסת שעניתי למתושלח על השאלה כפי שרואות עיניי ** מתושלח, תתפלא שברגע שאנשים לא חושבים שהם מחלה וחושבים שהם בני אדם ... הם מרגישים הרבה יותר טוב. וברגע שלא "מכרכרים" סביב המחלה יום ולילה ... אנשים הופכים להיות רגועים יותר וההרגשה .... פשוט נפלאה. ואפילו יש כאן מישהי שמצאה אהבה .... את פיסת האושר שלה .... והיא מרגישה מצויין. כי ברגע שהיא לא "חופרת" במה שיש לה והיא מוצאת את האושר שלה ... הכל מתגמד. הפורום הזה ישאר פורום לופוס. אבל הכי מכל .... הוא ישאר פורום חם ואוהב. תמיכה כזו ... צעירה ובעלת חוש הומור ... לא תמצא בשום מקום ברשת! באחריות!
וכל הכבוד להדר !!
ובכלל לחברי/חברות הפורום הנפלאות!!

gaia20

New member
את יודעת שפה כל אחד

מוזמן להביע דעתו, תהיה אשר תהיה, אז כמובן שאני לא כועסת, אין על מה ולדעתי- אם אנחנו הינו חולי הלופוס היחידים, היתי אומרת "וואלה, אתה צודק...צריך לקרוא לזה הפורום החברתי שלנו או משהו כזה"...אבל מאחר ועוד נכנסים לכאן חולי לופוס, הם כמובן צריכים לדעת שנכנסו לפורום הנכון
ולכן, גם אם לא טוחנים את הנושא 24 שעות, השם חייב להשאר כפי שהוא עכשיו... ד"א....למה מישהי אחת מצאה אהבה?... אולי שתיים?......

למעלה