סיפור אמיתי

אלוני.

New member
סיפור אמיתי

זה קרה לפני כמה שנים, בגדרה, לא הייתי שם אבל חברה טובה של אישתו של האח של גיסתי הייתה שם: חברת ילדות ערכה מסיבת רווקות, לילה אחד לפני נישואיה ובעלה שלח לה כהפתעה רקדן חשפן, כהה עור חטוב ויפה תואר. הרקדן רקד והתפשט , הנשים שתו והשתוללו, שתו והשתוללו.....עד שאף אחת כבר לא זוכרת מה היה שם... הן התעוררו למחרת בשתיים בצהריים. החתונה נערכה בערב, באחד מהגנים שבאזור, החתן היה המאושר באדם. לאחר כתשעה חודשים מגיעים בני הזוג לחדר הלידה, הבעל מסייע לאישתו בלידה שאורכת כשמונה וחצי שעות, כשהתינוק יוצא לאוויר העולם, הבעל מחוויר ונוטש את המקום............ התינוק כושי. אז כאמור לא הייתי שם, אבל יש אנשים שמוכנים להשבע בחיי חמותם שהסיפור אמיתי, יש אומרים שהוא ארע בחדרה ולא בגדרה.

almog4

New member
ויש אומרים שמי שמספר את זה

פשוט קרא יותר מדי ברצינות את הספר ההוא של נעמי רגן (אני לא זוכר את שם הספר) , שבו יש סיפור בדיוק כזה, רק אצל משפחה חרדית והכלה נאנסה לפני החתונה. בקיצור: אגדה אורבנית מצויינת

google1

New member
ויש אומרים

שנעמי רגן שמעה יותר מדי את הסיפור וכתבה את הספר

j i m m y

New member
דבר ראשון - היי לכולם !!! ../images/Emo13.gif

ובדבר ההודעה - מה עוד קרה לבעל ? אולי הוא היה שוטר במקרה ? אולי נולדו עוד 2 ילדים מיד אחר כך ( שלישיה ) והבעל גידל אותם לבד והשתגע קצת וקיבל פיצול אישיות ? והילדים שלו הפכו להיות מדהימים כל אחד בתחומו והוא שכח לקחת יום אחד את הכדורים והפך לאדם נטול רסן ובעל תשוקה מינית של חזיר מיוחם ?

למעלה