סיפור ארוך - מקווה שלא יותר מ7000
תווים
כיתה י´ הגיעה... הייתי נאמן מחשבים בבית ספר שלי ובניתי אתר לבית ספר עם חבר טוב שלי... האתר נבנה במסגרת מחוייבות אישית שהיינו צריכים למלא בה 60 שעות ועשינו מעל ל120 שעות... ככה עם האתר שנבנה המרכזת מחשבים שאהבה אותו ואת הפעילות שלנו לקחה אותנו לכנס של הערייה (חיפה - שם אני גר) שבו הציגו אתרים ואתרים טובים הביאו לבתי ספר לקבל ציוד מחשבים ועוד... כיתה יא´ אנחנו לא נאמני מחשב במסגרת מחוייבות אישית אבל אנחנו עשינו את העבודה של שיפור האתר ובנינו אתר חדש (אני את העיצוב והתכנים) וחבר שלי היה אחרי על תכנים גם כן... - העיצוב החדש היה בפלאש והאתר הביא לבית ספר שלנו לאותו כנס של שנה קודמת והפעם קבל בית הספר אינטרנט מהיר (אז מתנת חברת נונסטופ שפשטה רגל) עברה שנה והגיעה כיתה יב´ הפעם היינו עמוסים אבל נתנו תמיכה כללית על האתר... במשך הזמן בניתי חלקים באתר מרצוני... עיצובים מזמני ודברים רבים על דעתי כיום סיימתי יב´ ואחרי פניה למורה על כך שלא תשתמש בתכנים שלנו כי היא לא נותנת לנו את הקרדיט הראוי... היא לא התייחסה האתר ממשיך פעילותו על אף שהיא לקחה את העיצובים שלי ושינתה בהם קישורים וטקסטים... מה אני עושה עם זה??? ושיהיה לי זול אם זו פניה לעורך דין
תווים