סיפור ארוך על הופעה או "המעז מנצח"
יש לסיפור הזה הקדמה מאוד ארוכה וכשהתיישבתי אתמול אחרי ההופעה לכתוב את זה אז עבר את השני דפי פוליו בלי שעוד הגעתי להופעה עצמה אז אני אוותר על ההקדמה כדי לא להעלאות אתכם במילים מיותרות.. אז סיפורינו המקוצר מתחיל השכם בבוקר כשאני מתעורר בלי לדעת אם אני הולך להופעה של שלום חנוך שהתקיימה בערב אותו יום בפיוז'ן קלאב בחוצות המפרץ.. אני יודע שאם רצוני להגיע להופעה חובה להזמין מראש כרטיס כי הוא פשוט ממלא את האולם והרבה נשארים בחוץ... אז גייסתי את כל התושייה המעטה שלי ושיגעתי כמה חברים כדי להזמין אותם לבוא איתי ועם חברי יאיר בסוף מצאתי אחד שהוא גם אחלה בלי קשר..הוא הזמין שלושה כרטיסים..זהו יש אנחנו בפנים!!! לתומי חשבתי שאם אני הזמנתי בכרטיס מראש אני גם יכול לבוא מתי שבא לי ואיך שאני אגיע לפיוז'ן יחכה לי שולחן VIP עם השם שלי על הכיסא..משום מה טעיתי
וכשהגעת נדהמתי לגלות שאין כיסא אחד פנוי... וכאן נכנסת התעוזה..חברי יאיר הלך למנהל והודיע לו שאין לו מקום פנוי והמנהל שהיה לחוץ מאוד דחה אותו שוב ושוב אבל כל חמש דקות יאיר חזר אליו עם כל החוצפה שגייס ולבסוף המנהל הצמיד אותו למלצרית שתשיג לו מקום..המלצרית הוסיפה שולחנות למקום ונתנה לנו שולחן בצד אבל כשאני אומר בצד אני מתכוון שאני רואה רק את הגב של משה לוי....יאיר שוב עם החוצפה שלו ביקש שולחן מרכזי והמלצרית נענתה לו והשיגה שולחן ממש ממש מול שלום במרחק מטר,דבר שהקל עלינו מאוד אח"כ עוד מעט תראו.. מהמקום שלנו ראינו את הפלייליסט שהיה דבוק על הבמה וכשראינו התאכזבנו שהוא בדיוק כמו זה של ההופעה הקודמת.. ואז שלום נכנס עם החיוך הרחב שלו וההשתחוויות..והוא מרים את הגיטרה וזהו כל הטענות שלנו הסתיימו הוא התחיל את השיר הראשון "שיר דרך" והרים את הטקסט הזה לרמה שאני אישית נורא התרגשתי לא שמישהו אחר הרגיש כמוני אלא רק אני.ושלום המשיך ולאט לאט הגענו למסקנה שהפלייליסט שמודבק שם הוא בגדר המלצה בלבד.. ועכשיו לניואנסים של שלום אז ככה:יש לו את היציאות הקבועות של שירים מסויימים שזה טיפה אכזב אבל בין לבין הוא היה מקורי לגמרי והוא הצחיק את האולם לא פעם אחת... נחזור לשירים עצמם,זה היה דבר מדהים המופע הזה מבחינת ביצוע עלה על המופע הקודם שלו באלפי מונים..זה היה מדהים פשוט השירים היו ברמה אחרת.. כשהוא ביצע את "אלה" הייתי על סף דמעות.. ולפני שנדבר על זה אני צריך להסביר משהו..לי וליאיר יש מנהג שאנחנו תמיד מתבייתים על שיר שאנחנו רוצים לפני ההופעה ותמיד צועקים לו אותו..זה בדיוק מה שעשינו..אנחנו ביקשנו את "אגדת דשא" ובשל מיקומינו הקרוב כ"כ לבמה אז הוא שמע אותנו ואז שאל את כל הקהל "אגדת דשא" ופה ושם הגיעו מילמולים של הסכמה..לא משהו שיש בו כדי לשכנע את שלום לעשות משהו שהוא לא ביצע לפני כן בהופעות כדוגמת אלה...אז הוא המשיך עם הפלייליסט..שאנחנו נוותר??מה פתאם אחרי כל שיר כשביקשו שיר אנחנו אמרנו לו אגדת דשא..עד שלבסוף הוא אמר:"ועכשיו למשהו שאתם ביקשתם,אבל אני מבקש מחיאות כפיים לבחור הזה העקשן..שלא ויתר אני חושב שמגיע לו אגדת דשא לא?" והוא ביצע את זה..וכשאני אומר ביצע זאת אומרת כמו שרק שלום יודע לעשות עם שירים..הוא ליווה את עצמו עם גיטרה ומשה הלך לקחת עוד סיגריה.. וכשהוא חזר הוא הביא לשלום רעיון...שיר שהוא עוד לא ביצע במופע הזה..:"קח לך אישה" בשלב זה כבר הייתי על הרצפה ובו זמנית בעננים..זה היה ביצוע חלומי... המופע הסתיים עם שתי הדרנים..סטנרדטי.. ואז הגיע הקטע המרגש..הלכנו לאחר המופע לדלת הכניסה אל מאחורי הקלעים ושם ישב אחד מצוות ההפקה שכבר הכיר אותנו כי גם בהופעה הקודמת חיכנו לשלום שם...הקיצר ישבנו בסבלנות והרצנו צחוקים עד שמשה יצא...ביקשנו ממנו להצטלם והוא אמר סבבה..אבל אז הגיעו שתי ידידות ותיקות שלו הוא אמר לנו שהוא עוד מעט ייצא אלינו...וכשהוא יצא שוב הוא הכניס אותנו!!!ואני לא האמנתי..אני ושלום בכפיפה אחת???ממש התרגשתי והצטלמנו והרצנו צחוקים והיה ממש מדהים!!! זהו נמאס לי לשגע אתכם
בקיצור זה היה מדהים...הופעה מהגדולות שראיתי..
יש לסיפור הזה הקדמה מאוד ארוכה וכשהתיישבתי אתמול אחרי ההופעה לכתוב את זה אז עבר את השני דפי פוליו בלי שעוד הגעתי להופעה עצמה אז אני אוותר על ההקדמה כדי לא להעלאות אתכם במילים מיותרות.. אז סיפורינו המקוצר מתחיל השכם בבוקר כשאני מתעורר בלי לדעת אם אני הולך להופעה של שלום חנוך שהתקיימה בערב אותו יום בפיוז'ן קלאב בחוצות המפרץ.. אני יודע שאם רצוני להגיע להופעה חובה להזמין מראש כרטיס כי הוא פשוט ממלא את האולם והרבה נשארים בחוץ... אז גייסתי את כל התושייה המעטה שלי ושיגעתי כמה חברים כדי להזמין אותם לבוא איתי ועם חברי יאיר בסוף מצאתי אחד שהוא גם אחלה בלי קשר..הוא הזמין שלושה כרטיסים..זהו יש אנחנו בפנים!!! לתומי חשבתי שאם אני הזמנתי בכרטיס מראש אני גם יכול לבוא מתי שבא לי ואיך שאני אגיע לפיוז'ן יחכה לי שולחן VIP עם השם שלי על הכיסא..משום מה טעיתי