סיפור..ארוך..
כמו שאמרתי לכם..אני קוראת אתכם כבר כמה זמן..ובגלל שאתם כאלה מקסימים..החלטתי לשתף אתכם בסיפור שלי..
רק רציתי להגיד שעכשיו אני דיי בסדר כאילו..הייתי בתקופות ממש גרועות אבל עכשיו הכל הסתדר לי קצת..והצורה שבה אני מקבלת את הדברים השתנתה.. כנראה שהתבגרתי..
אז ככה..הזיכרון שלי..לא ממש טוב כמו שלכם אז אני לא ממש זוכרת מה קרה אבל כשהייתי בערך בת 4-5 ההורים שלי התגרשו..אני בת יחידה.. אחריי כמה זמן סבתא שלי נפטרה.. ואבא שלי נסע לחו"ל ..בהתחלה..זה היה לא להרבה זמן.. בגיל 12 וקצת ..טסתי עם אמא שלי..לאבא שלי..אחריי שלא ראיתי אותו 4 וחצי שנים..הוא לא יכל לבוא לארץ ואמא שלי לא הרשת לי ליסוע לבד בגיל כזה.. בקיצור..היינו שם ..נהנו וחזרנו לארץ.. אמא שלי התחילה לצאת עם מישהו (לאבא שלי גם היתה חברה אבל מבוגרת..שהיה ברור לי שהם לא התחנו..) לא אהבתי את זה והתחלנו לא להסתדר..כל הזמן רבנו..אבל זה לא היה כנראה כל כך נורא..יום אחד אמרתי לאבא שלי שלא טוב לי בבית..וככה זה באמת היה..נהייתי עצבנית..כל הזמן בכיתי..ממש כל הזמן..צעקתי..לא יצאתי מהחדר.. זו היתה תקופה נוראית..מגיל קטן מאוד אמרתי לאמא שלי שאני אף פעם לא אסכים לגור איתה אם היא תתחתן..ופתאום זה נראה לי קרוב..ומאיים.. למרות שהיא בכלל לא חשבה על זה..לא הסתדרתי איתה בכלל באותה תקופה..ולא הסכמתי שהוא יבוא אליינו הביתה (הכרתי אותו גם לפניי זה ) לא דיברתי איתה..אבל תמיד אמרתי שהוא בנאדם טוב..(מרחוק..) בקיצור..בפסח נסעתי לאבא שלי..והוא רצה לדעת מה קרה שאמרתי שלא טוב לי בבית..ואני אמרתי לא זה שום דבר הכל בסדר.. ראיתי איך הוא חי..(כמו מיליונר..ושיש לו חברה ולא אכפת לי) ואחריי שחזרתי..התחלתי שוב לריב איתה כל הזמן..וכל הזמן בכיתי..כי התגעגתי אליו..לא ידעתי מתי אני ארא אותו שוב.. זה היה סיפור ארוך..שאם אני אכתוב אותו אני לא אסיים..ואני גם מעדיפה לשכוח..בקיצור..עברתי לגור אצל סבא שלי..ואז היא הבינה שכל האיומים שלי והבכי זה אמיתי ..זה לא סתם.. בתקופה שגרתי איתה..היא כל הזמן ניסתה להסיט אותי נגדו ואמרה לי שהיא תעיף אותי מהבית..ושא אני כל כך אוהבת אותו שאני אלך לגור איתו.. (היום אני רק מבינה שהיא לא התכוונה לזה אבל כמה אפשר לשמוע שלא רוצים אותך..גם אם זה לא נכון..) הלכתי כמה פעמים לפסיכולוגית..אבל זה לא עזר..לא דיברתי איתה.. אני גרה אצל סבא וסבתא שלי כבר שנה ואני רואה איך שזה עזר לי.. השתניתי מקצה לקצה.. התחלתי לחשוב שאני לא יכולה להרוס לכולם את החיים והבנתי כמה היא אוהבת אותי ..היא עזבה אותו בגללי..ואז אמרתי לה שהוא בכלל לא קשור..ושזה בכלל לא קרה בגללו (כולם חשבו שזה בגללו כי הכל התחיל מאז שהוא בא..) אמרתי לה שזה הכל בגלל ההתנהגות שלה מאז שהוא הגיע..ושהוא בנאדם מקסים.. ושעכשיו אני לא רוצה לחזור לגור איתה אבל אם אני ארצה יום אחד לחזור הוא לא יהיה אחד הסיבות.. אנחנו החברות הכי טובות בעולם עכשיו...אנחנו כל הזמן ביחד.. וגם הוא..נהיינו ממש חברים..ולפניי שבוע אמא שלי אמרה לי שהיא בהריון.. ומה אני חושבת על זה..ואם אני אסכים לגור איתה.. אז הם מתחתנים..אמא שלי בהריון..ואנחנו מחפשים בית..כולם אמרו לי שהתבגרתי..והיה לי כל כך כייף לאני הראשונה שהיא אמרה לה את זה..ושאלה מה אני חושבת..היא ממש השתנתה...וגם אני..אתם ממש מעודכנים ז קרה רק לפניי שבועיים.. טוב..נראה לי ששיגעתי אתכם..תראו מה השעה.. רק רציתי להגיד שזה לא היה בדיוק ככה..היו עוד המון דברים שגרמו לכל מיניי דברים שכתבתי עלייהם..המון..ממש המון..אבל אם אני אכתוב הכל אני לא אסיים גם בעוד שבוע..אז כדיי שאני אלך לישון.. בה ביי.. ליאור
כמו שאמרתי לכם..אני קוראת אתכם כבר כמה זמן..ובגלל שאתם כאלה מקסימים..החלטתי לשתף אתכם בסיפור שלי..