סיפור..ארוך..

ממיתוש

New member
סיפור..ארוך..

כמו שאמרתי לכם..אני קוראת אתכם כבר כמה זמן..ובגלל שאתם כאלה מקסימים..החלטתי לשתף אתכם בסיפור שלי..
רק רציתי להגיד שעכשיו אני דיי בסדר כאילו..הייתי בתקופות ממש גרועות אבל עכשיו הכל הסתדר לי קצת..והצורה שבה אני מקבלת את הדברים השתנתה.. כנראה שהתבגרתי..
אז ככה..הזיכרון שלי..לא ממש טוב כמו שלכם אז אני לא ממש זוכרת מה קרה אבל כשהייתי בערך בת 4-5 ההורים שלי התגרשו..אני בת יחידה.. אחריי כמה זמן סבתא שלי נפטרה.. ואבא שלי נסע לחו"ל ..בהתחלה..זה היה לא להרבה זמן.. בגיל 12 וקצת ..טסתי עם אמא שלי..לאבא שלי..אחריי שלא ראיתי אותו 4 וחצי שנים..הוא לא יכל לבוא לארץ ואמא שלי לא הרשת לי ליסוע לבד בגיל כזה.. בקיצור..היינו שם ..נהנו וחזרנו לארץ.. אמא שלי התחילה לצאת עם מישהו (לאבא שלי גם היתה חברה אבל מבוגרת..שהיה ברור לי שהם לא התחנו..) לא אהבתי את זה והתחלנו לא להסתדר..כל הזמן רבנו..אבל זה לא היה כנראה כל כך נורא..יום אחד אמרתי לאבא שלי שלא טוב לי בבית..וככה זה באמת היה..נהייתי עצבנית..כל הזמן בכיתי..ממש כל הזמן..צעקתי..לא יצאתי מהחדר.. זו היתה תקופה נוראית..מגיל קטן מאוד אמרתי לאמא שלי שאני אף פעם לא אסכים לגור איתה אם היא תתחתן..ופתאום זה נראה לי קרוב..ומאיים.. למרות שהיא בכלל לא חשבה על זה..לא הסתדרתי איתה בכלל באותה תקופה..ולא הסכמתי שהוא יבוא אליינו הביתה (הכרתי אותו גם לפניי זה ) לא דיברתי איתה..אבל תמיד אמרתי שהוא בנאדם טוב..(מרחוק..) בקיצור..בפסח נסעתי לאבא שלי..והוא רצה לדעת מה קרה שאמרתי שלא טוב לי בבית..ואני אמרתי לא זה שום דבר הכל בסדר.. ראיתי איך הוא חי..(כמו מיליונר..ושיש לו חברה ולא אכפת לי) ואחריי שחזרתי..התחלתי שוב לריב איתה כל הזמן..וכל הזמן בכיתי..כי התגעגתי אליו..לא ידעתי מתי אני ארא אותו שוב.. זה היה סיפור ארוך..שאם אני אכתוב אותו אני לא אסיים..ואני גם מעדיפה לשכוח..בקיצור..עברתי לגור אצל סבא שלי..ואז היא הבינה שכל האיומים שלי והבכי זה אמיתי ..זה לא סתם.. בתקופה שגרתי איתה..היא כל הזמן ניסתה להסיט אותי נגדו ואמרה לי שהיא תעיף אותי מהבית..ושא אני כל כך אוהבת אותו שאני אלך לגור איתו.. (היום אני רק מבינה שהיא לא התכוונה לזה אבל כמה אפשר לשמוע שלא רוצים אותך..גם אם זה לא נכון..) הלכתי כמה פעמים לפסיכולוגית..אבל זה לא עזר..לא דיברתי איתה.. אני גרה אצל סבא וסבתא שלי כבר שנה ואני רואה איך שזה עזר לי.. השתניתי מקצה לקצה.. התחלתי לחשוב שאני לא יכולה להרוס לכולם את החיים והבנתי כמה היא אוהבת אותי ..היא עזבה אותו בגללי..ואז אמרתי לה שהוא בכלל לא קשור..ושזה בכלל לא קרה בגללו (כולם חשבו שזה בגללו כי הכל התחיל מאז שהוא בא..) אמרתי לה שזה הכל בגלל ההתנהגות שלה מאז שהוא הגיע..ושהוא בנאדם מקסים.. ושעכשיו אני לא רוצה לחזור לגור איתה אבל אם אני ארצה יום אחד לחזור הוא לא יהיה אחד הסיבות.. אנחנו החברות הכי טובות בעולם עכשיו...אנחנו כל הזמן ביחד.. וגם הוא..נהיינו ממש חברים..ולפניי שבוע אמא שלי אמרה לי שהיא בהריון.. ומה אני חושבת על זה..ואם אני אסכים לגור איתה.. אז הם מתחתנים..אמא שלי בהריון..ואנחנו מחפשים בית..כולם אמרו לי שהתבגרתי..והיה לי כל כך כייף לאני הראשונה שהיא אמרה לה את זה..ושאלה מה אני חושבת..היא ממש השתנתה...וגם אני..אתם ממש מעודכנים ז קרה רק לפניי שבועיים.. טוב..נראה לי ששיגעתי אתכם..תראו מה השעה.. רק רציתי להגיד שזה לא היה בדיוק ככה..היו עוד המון דברים שגרמו לכל מיניי דברים שכתבתי עלייהם..המון..ממש המון..אבל אם אני אכתוב הכל אני לא אסיים גם בעוד שבוע..אז כדיי שאני אלך לישון.. בה ביי.. ליאור

HilOneT18

New member
ממיתוש!

קודם כל קבלי חיבוק
ענק ענק על האומץ שלך לבוא ולהיפתח ככה... דבר שני, אנחנו כאן דווקא בשביל כל הפרטים הקטנים האלה שאת בוחרת להשמיט מסיפורך (אולי כי כואב לך לדבר עליהם...אז בדיוק בשביל זה אנחנו פה..) כדי לחזק אותך ולשמוח איתך בימים טובים!
ורק שאלה...את לא חייבת לענות..אבל לא כתבת מה דעתך על ההריון של אמא שלך (אני רק מקווה שהיא היתה חיובית) ואת מוזמנת להמשיך לשגע אותנו עוד הרבה כי בשביל זה הקימו את הפורום.. וגם אם לא תמיד מגיבים..זה לא אומר שאנחנו לא פה.

ממיתוש

New member
הילוש..

כלכך תודה ..שאכפת לך..
..זה כלכך כייף לראות שיש עם מי לדבר.. טוב אז.. את הפרטים הקטנים אני לא כתבתי כי כמו שאמרתי..זה המון דברים.. אבל אני מבטיחה לך שאם אני אפרסם ספר אני אתן לך עותק אחד במתנה..
ובקשר לתגובה שלי..כמו שכתבתי..לי זה היה ברור מהתחלה שהוא יהיה בעלה..מין תחושה פנימית כזו..וזה גם מה שכלכך הפחיד אותי.. שיהיו לה עוד ילדים ולילדים האלו תהיה משפחה עם אמא ואבא ואפילו אחות.. ולא יכלתי להתמודד אפילו עם המחשבה הזו..אז העדפתי לברוח.. אבל אחריי שנה שהייתי עם עצמי..הבנתי שאני לא יכולה לעצור לה את החיים.. ושאני יודעת שיהיה לה רק טוב איתו אז העדפתי לתת לה ולו את ההזדמנות הזו.. אבל על ההריון..זה באמת בא לי בבום..אבל ישר שמחתי..ואמרתי לה שגם אם אני לא אגור איתה אני לא מוכנה לקחת את האחריות הזו..כי היא אמרה לי שהחלום שלה היה שאני אגדל איתה ביחד את הילד הזה כבר מזמן.. אז זהו..בסוף החלטתי שאני אגור איתם..ואפילו אקבל את הילד הזה בתור אח.. אבל בעלה אף פעם לא יהיה אבא שלי..אנחנו חברים טובים ..וזה כמו מובן מאליו..יש לי אבא ..למרות שהוא רחוק.. אז..זהו..מקווה שעניתי לך על כל השאלות..ואולי במשך הזמן שאני אהיה פה (ואני הולכת להתקרצץ פה הרבה בזמן הקרוב..
) אני גם אספר קצת מהפרטים הקטנים..שהם לא כל כך קטנים..אז נראה כבר מה יהיה.. בה ביי..ותודה על הכל..על זה שאתם בכלל קיימים..ושאתם כאלו מקסימים.. אוהבת אתכם..אפילו בלי להכיר.. ליאור

ש ק ד ב ת

New member
ליאור מתוקה../images/Emo39.gif

קודם כל ולפני הכל אני רוצה לתת לך
. כן,אני כבר ממש ממש אוהבת אותך. אז החלטתי לתת לך נשיקה,אפילו שהיא "וירטואלית" מקווה שהיא הגיעה אלייך ואת החמימות שהיא מכילה. אחרי הפתיחה שלי,באמת כל הכבוד על היכולת להיות במצב הזה,ובעצם לחיות חיים שכאלו במשך תקופה לא מבוטלת,והיכולת לצאת מהחיים האלו,ובנוסף לכל,לחיות חיים יותר טובים,מאושרים ורגועים עד כמה שאפשר כיום,אין לי מילים בפי על זה
ברור שיש יותר טוב,מהמצב כרגע,אך יש גם מצב יותר רע,ותמיד תמיד תזכרי את זה... בקשר לאחים,לדעתי זאת המציאות וכמו שאמרת אפשר לקבל אותה לא בהתלהבות אך בחיוב ואפשר לעומת זאת להתכחש אליה ולברוח ממנה. גם אני עד לא מזמן ברחתי וסירבתי להאמין אליה.. אך כשאני חושבת עכשיו על "אחים חורגים" אני חושבת שזה ממש יכול להיות כייף שיהיו לך עוד אחים(חורגים). את בת יחידה ואין לי מושג אם אי פעם רצית אחים/ות,אבל אם כן וגם אם לא,זה יכול להיות ממש כייף,חוויה חדשה,ואולי אפילו גורם שיביא לחיזוק היחסים בינכם". אני חושבת על זה עכשיו ועובר בי תחושות של "אם אבא/אמא שלי היו מתחתנים,דווקא ממש הייתי רוצה עוד אחים".נכון כמו שציינת הוא אף פיעם לא יהיה אבא והוא גם לא מהווה גורם שמחליף את אבא,אך את יכולה לבנות מערכת יחסים יציבה איתו-כי כרגע הוא בעצם מהווה דמות נוספת במהלך חייך.
. בקשר לזה שברחת מהבית,גם אני חוויתי "חוויה שכזאת",ברחתי ובמהלך אותה בריחה,חשבתי שאם יש בנאדם ששונא אותי הכי בעולם-זה אמא שלי. כמובן שזאת הייתה מחשבה ילדותית,וראיתי את הזווית ואת הבעיות בצורה מאוד ממוקדת,כיום התבגרתי(כמוך),ורואים את זה מנקודת מבט שונה,טובה יותר,נכונה יותר. את כמו מחברת תווים קסומה בכל יום תוכלי לנגן ניגון אחר. לא תמיד תוכלי לנגן באושר לעיתים ייצאו לך תווים עצובים אך את מחברת תווים קסומה וביכולתך לבחור את מנגינתך פתק בבקבוק לחש לי שהדחקה לא תעזור פה. עכשיו את זקוקה לכולם. לעצמך. להבין איך עוצרים את הנפילה. אני לא מאמינה בלטאטא תחת השטיח בכל פעם...שהשד הרע יקרוץ לך מעבר לפינה, ותרגיי משיכה מוזרה לנפילה האסורה, תקחי נשימה ארוכה ומלאה, ותדעי, ותזכרי,שאנחנו ואני(בפרט(,כאן איתך,עוברים הכל,שומעים הכל,חויים איתך הכל ואז בן רגע, תהיי מוצפת אושר מוזר, וחיוך יעלה על שפתייך, ובראש מורם תצעדי לעברו, ובשיא האדישות תעברי לידו, ותחושת הניצחון.... תבוא גם תבוא !!! מאחלת רק טוב, תתרכזי בלימודים באנשים,בחברים,בהנאה,במה שעושה לך טוב בציונים, ולא במתרגלים.... תדעי רק אושר. אם יום אחד תרגישי צורך לבכות.תתקשרי אליי אני לא מבטיחה שאגרום לך לצחוק,אבל אני אוכל לבכות איתך אם יום אחד תרגישי צורך לברוח אל תהססי להתקשר אליי,אני לא מבטיחה שאני אגיד לך להפסיק,אבל אוכל לברוח איתך. אם יום אחד לא תרצי להקשיב-לאף אחד... תתקשרי אליי. אני מבטיחה להיות שם בשבילך ואהיה מאוד שקטה... השבוע אני מקווה שיהיה יותר טוב לך, בדיוק כפי שמגיע לך. מגיע לך שיהיה לך טוב... . אל תיתן לדברים קטנים להרוס אתך. אסור להם. לך אני שולחת ענק מכל ה-, ומאחלת לך שבוע קל יותר ונעים יותר. אוהבת טריליון :) שקד אני גם אקבל עותק חינם מהספר שיפורסם בעתיד?!

ממיתוש

New member
שקדוש..

מתוקה...
קחי אחת בחזרה-
וגם
.. ובקשר לספר..את תקבלי..אם אני אקבל את האוסף שירים שלך..

ש ק ד ב ת

New member
ליאורוששששששש

אם מדברים על זה.. אזה הצטבר לי מלאי של שירים.. כתבתי המון לאחרונה .. בכל אופן,חמודה תגידי לי שאת כאן ולא פספסתי אותך.. אני טועה?!

ממיתוש

New member
מה קרה לי..?

ההודעה נשלחה לי בטעות..לפניי שסיימתי אותה..
דווקא תכננתי להשקיע ..טוב לא נורא..
רק שתדעי שאני הולכת לחפש עכשיו בארכיון את הסיפור שלך (הסקרנות אוכלת אותי..
) טוב..אז תודה..ממש על היחס והחום שלך ושל כולם.. (תודה גם למי שבכלל היתה לו סבלנות לקרוא ולא הגיב..כי אחריי שקרא את כל המגילה הוא כבר נרדם על המקלדת..
טוב..בה ביי..ואוהבת המון המון המון..כבר על ההתחלה..
ליאור

ש ק ד ב ת

New member
רגע

לא להעלם לי... להלקל עלייך זה נראה לי עמוד 2 או שלוש הכותרת של זה ,זה סיפור חיי אל תצפי למשהו,כי זה ממש לא.. בכל אופן,מאיפה את ובת כמה לא סיפרת לי?!

ממיתוש

New member
תודה..

איזה מתוקה..אני אחפש עכשיו..
ואחריי זה אני אלך לישון.. בה ביי ולילה טוב..
אהה...ואני בת 15 מראשון..
ליאור

HilOneT18

New member
אני גם רוצה אוסף שירים...שקד!!!!

מתוקה! מה שלומך? אני מתה פה מגעגועים...כבר חשבתי שנטשת אותי שוב... אתן עוד פה?

ש ק ד ב ת

New member
יש לי רעיון!!!

אנחנו פותחים מוזיאון שעלייו תהיה מופקדת האומנית שלו-היללושששש אנחנו פותחים חנות ספרים שעליו תהיה מופקדת בנושא הספרים-ליאורוש ובחלק של השירים-אני... אהה מה אתם אומרות מתוקות?!!! היללוש,אני באה לאי סי קיו, וליאורףאם יש לך אי סי קיו את מוזמנת להצטרף אלינו

ממיתוש

New member
קראתי..

מקסימה שכמותך..
קראתי..ונזכרתי שקראתי את זה פעם..שעברתי במקרה.. אז..את יכולה לכתוב ספר הרבה יותר מוצלח משלי (לי אין בכלל כושר ניסוח..) יש לי המון מה להגיד אבל אני אגיד מחר..כי אני מתה מעייפות..
בה ביי..לילה טוב..ואוהבת המון המון המון... ליאור

HilOneT18

New member
אני חושבת שזה רעיון מצוין שקד../images/Emo47.gif

ואני מחכה לקרוא עוד שירים מהאוסף...

למעלה