סיפור באד-ביט עם שאלה

fraidh

New member
סיפור באד-ביט עם שאלה

השבוע שיחקתי בטורניר עם חברים, 10 שחקנים אחרי כשעתיים שבהן שיחקתי רק ידיים טובות+ (זה לא היה קשה קיבלתי פעמיים AA ועוד כמה פעמים AK) אני שני בציפים(בערך 8000), המוביל (מימיני) משחק כמעט כל יד (כי הם סוטד, כי 4 זה מספר שהוא אוהב וכו') השולחן מאוד פאסיבי והרבה פעמים מגיעים לפלופ כמה שחקנים בלי רייז בליינדים 150/300 אני הדילר, נכנסים 4 ליד(כולל הצ'יפ לידר) בלי רייז, אני מרים את הקלפים ורואה AcKs --> רייז ל- 1300 שלושה מתקפלים והציפ לידר עונה הפלופ --> 3d6dAh הצ'יפ לידר עושה צ'ק, ואני מעלה ל- 1500 הוא עושה אול-אין מה שחשבתי ברגע זה הלך ככה: מה יכול להיות לו: ידיים שמובילות עלי - שלישיה, A6, A3, 36 ידיים עם דראו - 2 יהלומים, 45 ידיים פחות טובות משלי שאיתן הוא היה עושה מהלך כזה - Ax, KK, QQ, JJ, TT לא נראה לי שהיה לו זוג ביד (אז הוא היה מנסה להבריח אותי עם רייז לפני הפלופ) לא נראה לי שיש לו זוגות (הוא לא היה עושה צ'ק אחרי הפלופ) לא נראה לי שיש לו 45 (בעבר לא ראיתי אותו רודף אחרי רצף) לא נראה לי שיש לו פלש דראו(כאן אולי אני טועה אבל נראה לי שעם דראו הוא רק ישלם ולא יעלה) נשאר Ax שאז אני מוביל בגדול עניתי הוא פותח AhQd בטרן --> 2d ובריבר --> Kd אולי הייתי צריךלעשות אול-אין אחרי הפלופ? כי אם אני מוכן לענות להימור כזה עדיף להיות זה שמהמר ואולי להרוויח את הקופה כבר כאן?

Cosmic Trigger

New member
לדעתי...

אני לא חושב שהיתה צריך לעשות אול-אין אחרי הפלופ. אם היתה שורט או מדיום סטאק, אז כן, אבל לא במצב שלך. אני חושב שהיתה צריך להמר יותר. 1500 לקופה של 3650 (חישבתי נכון?) זה מעט מדי.

Shaycus

New member
אני לא חושב שטעית

אולי יכולת לעלות ל2250 בערך אחרי הפלופ ובכל זאת קשה לי להאמין שזה מה שהיה גורם לו להתקפל אין שום סיבה בעולם שתעשה אול אין אחרי הפלופ סך הכל זה מה שיפה ומה שכואב בטקסס הולדם.. אתה יכול להיות סופר מוביל ולקבל בראש על לא עוול בידך.. זה בדיוק כמו שלפני יומיים בטורניר הפוקר האירופאי ראיתי איך A A מפסיד ל2 9 זה פשוט כואב

Kgt1

New member
או כמו לתפוס סט קינגים בפלופ ולהפסיד לAJ עם

טרן Q וריבר עשר ולבכות על זה הרבה זמן (#%^&@% - סתם הוצאתי עצבים על בד ביט שהיה לי הרגע).

Shaycus

New member
חחחח אורי ?

בדיוק שיחקתי אתמול עם חברים והיה לי פוקט קינגים על הפלום קיבלתי סט מיותר לציין שהפסדתי לסטרייט לא מהעולם הזה

shaywh

New member
אל תיתן לתוצאה לבלבל אותך

שיחקת כמו שצריך, גרמת לו לשים אותך על יד שונה ממה שהיה לך באמת והיה לו מזל, זה הכל. אם תעשה אול אין בלי פרופורציה לקופה כל פעם שאתה פוגע במשהו בפלופ יהיה קל מאוד לשחק מולך.

נגד שחקן שמשחק כל יד,

אני לא חושב שאפשר לזרוק TPTK. אול אין בפלופ זה לא מהלך נכון, אין סיבה לדחוף 6500 צ'יפים לקופה של 3000. אתה פשוט מבריח ידיים שאתה מנצח (למרות שבמקרה הזה הוא היה משווה לך לפי דעתי).

למעלה