סיפור בהמשכים-חדש

SloveK

New member
סיפור בהמשכים-חדש

כמו בכל יום,בשיעור מתמטיקה,ליאל ובתאל בוהות בקיר......... פתאום!!! המורה התכופף! והן חוות משהו מזעזע! כל כך מחריד! כל כך מגעיל! (תמשיכו מכאן)

SloveK

New member
שכחתי לכתוב....

כל כך מחריד עד שפיל יכול למות! כל כך מחריד עד שהיבלת של החזיר יכולה למות! כל כך מחריד עד שהן התעוורו לכמה דקות!!!! (תמשיכו מכאן)

sisty

New member
'לכמה דקות!!!../images/Emo26.gif

'לכמה דקות!!!
הם ראו ג'וק נכנס לתוך מכנסיו של המורה
ליאל ובתאל הלכו מהר הצידה, וכולם שאלו אותך "מה קרה
" והם ענו, כדי לא לבייש את המורה, אמרו...: (השלימו מכאן
)

SloveK

New member
הם ענו:

ראינו את החריץ של המורה!!!!!!!!! איכססססססססססס וכל הילדים התחילו לצחוק ולהשתגע בכיתה המורה ניגש אליהם ושואל אותם "מה קרה" ואז הם רואים ג'וק עולה לו על הקרחת ויושב לו על הראש.... הילדים המומים, הם בוהים בו ללא הפסקה המורה שואל אותם:... (תמשיכו)

נטע 121

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo135.gif

המורה שואל אותן:"על מה אתן צוחקות?" בת אל ענתה לו:"על...על....על.... טוב ליאל ספרה לי בדיחה קורעת" המורה:"תתנו לי את הפנקסים שלכן, מיד" תמשיכו מכאן...

SloveK

New member
../images/Emo26.gif

המורה: לא עשיתן כלום כל השיעור!!! מה עשיתן במקום?!?! ליאל: הקשבנו לך,אבל אנחנו לא מבינים את זה ממש.... בתאל: כן, אני לא מבינה את זה... המורה: ומה הבדיחה הקורעת שדברתן עליה??? (תמשיכו) (יאללה תכתבו משהו עשו את זה מעניין!!!!!!!!)

sisty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

המורה: ומה הבדיחה הקורעת שדברתן עליה??? ליאל: המורה...אפשר לחזור למקום?? המורה: לא. תצאו מהכיתה. *בתאל מנסה להתווכח, לא הולך, והן יוצאות מהכיתה...* ליאל:
, עכשיו לחזור על כל זה... בתאל: לא נורא, בקטנה...יא! תיראי מה בא! *בתאל וליאל רואות את....
*
תמשיכו..

SloveK

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

בתאל וליאל רואות את שיר שיר: ליאלוש בתאל מה המצב? ליאל ובתאל: בסדר מה איתך? שיר: בא לכם ללכת לשחות? ליאל: אמממ....יאללה במילא אין לנו מה לעשות בתאל: (תמשיכו מכאן)

נטע 121

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo135.gif

בבריכה
בתאל וליאל ושיר לא מצליחות להכנס למים כי כל המעריצים של ליאל עוצרים אותן בדרך ומבקשים חתימה... ליאל נכנסת בכח למים יחד עם בתאל ושיראל ואתן כל המעריצים... אין לי מה לכתוב אז תמשיכו מכאן

miranda15

New member
מירנדה ממשכה

ליאל מתעוררת מהחלום!
היא הולכת לשתת מים!
היא מגלה שיש רק...
לימונדהההההההההההההההההההה@!!!!
ואז מגיע איציק הליצן
וכל הסיפור בהמשכי חוזר חלילה.

למעלה