סיפור בהמשכים - סיפור 2
אני רואה שהסיפור הראשון לא היה כזה להיט (לפי כמות התגובות העצומה שהוא קיבל) אז ננסה סיפור אחר. (אני מזכיר, את המשכים תכתבו [אם תכתבו בכלל] בתגובה להודעה הזאת) "דינג דונג, דינג דונג" זאש, הסתובב במיטה והסתכל לכוון הדלת. "פתוח!" הוא צעק לכוון בעודו דוחף את ידו אל מתחת לכרית, איפה שהוא החביא את שאריות הסדנוויץ (
) של אתמול. הדלת נפתחה לאיטה ובעוד זאש לועס הוא ראה שלושה בחורות עומדות בפתח, "איך אני יכול לעזור לשלושתכן? אני יכול גם ביחד אם אתן רוצות." "אתה זאש מורטן?" שאלה האמצעית, בעוד שתי הבחורות האחרות נכנסו פנימה והתחילו להפוך את הדירה. "כן, מה הן עושות? מי אתן?" זאש פתאום התחיל לחשוש שמא זו הייתה טעות להתעורר הבוקר. "אתה יכול לקרוא לי דיש, ואני הסיוט הגדול ביותר שלך!" דיש התחילה להפשיל שרוולים, ולהתקדם לעבר המיטה של זאש.
אני רואה שהסיפור הראשון לא היה כזה להיט (לפי כמות התגובות העצומה שהוא קיבל) אז ננסה סיפור אחר. (אני מזכיר, את המשכים תכתבו [אם תכתבו בכלל] בתגובה להודעה הזאת) "דינג דונג, דינג דונג" זאש, הסתובב במיטה והסתכל לכוון הדלת. "פתוח!" הוא צעק לכוון בעודו דוחף את ידו אל מתחת לכרית, איפה שהוא החביא את שאריות הסדנוויץ (