סיפור בהמשכים - פרק 5 - הפכים

סיפור בהמשכים - פרק 5 - הפכים

כאשר חזרתי הביתה בשעת ערב המתינו לי בתיבת המסרים של תפוז, שני מסרים חדשים. האחד, מהאשה שפגשתי כמה שעות קודם לכן, והשני מכותב בלתי מוכר. מהרתי לפתוח את המסר מהאשה, שם גיליתי, בניגוד למסרים הקודמים, מכתב ארוך. "הופתעתי מאוד לפגוש היום אדם נעים, נאה ומרשים שכמותך" פתחה האשה את מכתבה. "ציפיתי למשהו רע ומופרע, אם כי לאחר המכתב הקודם שלך הייתה לי הרגשה שאני עשויה להיות מופתעת. בעלי אדם רע. הוא פגע בי מאוד והחלטתי להעניש אותו בעונש שהכי יכאיב לו." "תבין אותי" המשיכה האישה. "לאורך כל שנות נישואינו הוא נהג בי כבחפץ שבבעלותו. למען שלום בית הבלגתי על הכל. ספגתי ושתקתי. אבל לפני זמן גיליתי שיש אשה נוספת בחייו. אשה שעובדת אצלו במפעל ונאלצת לשכב איתו היות והוא עוזר כספית לה ולבעלה המובטל." "והנורא מכל" המשכתי לקרוא את דברי האשה "הוא שבעלה של האשה האחרת יודע על הקשר, ובלית בררה נאלץ להסכים. אני מקווה, שכאשר יראה בעלי כיצד גבר אחר שוכב עמי, הוא יבין את טעם ההשפלה והכאב". "בעלי הוא הגבר היחיד שידעתי, ויש לי פחד וחשש גדול ממגע עם גבר אחר. אבל היום, אחרי שראיתי אותך הרגשתי הקלה. קשה לי מאוד עם הסיטואציה הזו, אולם אני חייבת לעשות את זה למעני ולמען אשה נוספת שסבלה מבעלי. אני מקווה שאתה מבין אותי, ואני מאוד אודה לך אם תחזור אלינו עם תשובה חיובית. אני זקוקה לעזרתך" חתמה האשה את מכתבה, והחזירה את ההיסוס אל לבי, לאחר שההחלטה לא להמשיך בקשר עם בני הזוג כבר גמלה בלבי. נותרתי מהורהר מהדברים שקראתי. איזה מצב הזוי וכמעט בלתי אפשרי. המסר האחרון הסתיר הרבה יותר מאשר גילה, והשאלות איך נודע לאשה על הקשר בין בעלה לעובדת שלו, וכיצד היא מצליחה לכפות את העונש על בעלה נותרו סתומות ומסקרנות. במיוחד הציקה לי השאלה השניה. מפגישתי עם האיש התרשמתי שהוא דומיננטי ודורסני. כיצד אם כך הצליחה האישה לכופף ולהשפיל אותו. חלפו דקות ארוכות עד שפתחתי את המסר השני. הוא נשלח אלי מאדם בלתי מוכר. רק לאחר תחילת קריאת המסר נזכרתי, שכמה ימים קודם לכן קראתי הודעה שלו באחד הפורומים. ההודעה התייחסה לחילופי זוגות והזמינה את הקוראים להגיב. אני הגבתי במידה של הסתייגות. האיש חזר אלי במסר אישי. סיפר לי על הדחף ועל הקושי המשותף שלו ושל בת זוגו לפתוח את מסגרת הנישואין שלהם למערכות יחסים אינטימיות עם בני זוג אחרים. דבריו היו כנים ומשכנעים. "מניסיוני" כתב האיש "אם מישהי רוצה שתזיין אותה כשבן זוגה מעורב פיזית בדרך זאת או אחרת כי זה מדליק אותה ואותו - אל תהסס וקבור את המצפון עמוק מתחת לאדמה. אני מאחל לך מכל הלב והחרמנות לחוות משהו כזה לפחות פעם אחת בחיים. להיות הערך המוסף לסקס שמטיס בטוב זוג לשמיים זה אגו טריפ. זה משחרר לחלוטין, את כל המעורבים." "אתן לך עצה שלדעתי תעזור לך תמיד" המשיך האיש. "עשה לגבר שאיתה כבוד. לא בהגזמה, לא בחנופה. פשוט תקשיב לו, כבד אותו, ותן לו להרגיש, שמבחינתך הוא חלק מהמצב. אם יש לך משהו שאתה רוצה לבקש ממנו בהקשר של סקס 'עשה-אל תעשה' דבר איתו גלוי, או בקיצור אל תתן לו הרגשה ש'אתה לא סופר אותו'. חוץ מזה, שכשאתה עושה לו כבוד, אתה בהכרח עושה לה כבוד - מומלץ בחום לטובת הסקס שתקבל ממנה. זה לגבי המסביב." "חשוב ביותר! כשהגעת לסקס עצמו חביבי, שחרר אש חופשי. אל תדפוק לו חשבון, אלא אם כן נתבקשת במפורש לא לעשות משהו - כמו בכל סקס 'לא זה לא'. גברים סווינגרים כמעט תמיד מתגרים מלראות גבר אחר עושה את בת הזוג שלהם 'כמו שצריך' :). ולהיפך בנות הזוג לעיתים קרובות מתחרמנות מלראות את הגבר שלהן 'גבר גבר על אחרות' - אצלינו זה ככה - אני יודע, אני מנייק בר מזל, כן, כן." "זיין, תקע, גמור לה על הפנים אם היא בעניין - בן הזוג שלה רוצה לראות את שניכם משוחררים ונהנים מזה. זה משחרר אותו בדיוק באותה המידה ויגרום לו לעשות לך כבוד בחזרה, וחוזר חלילה, לשמחת כל המעורבים. שוב, על פי הנסיון שלנו ושל שותפים שלנו." חתם האיש את מכתבו. וואו פלטתי אנחה. איזה עולם מוזר. איזה הפכים. זו מענישה את בעלה בדברים שהאחר רואה כפסגת האושר והתענוג. פתחתי את המעטפה, שהאיש נתן לי, והוצאתי את ההסכם. קראתי אותו מספר פעמים. פה ושם סימנתי הערות, הוספתי משפטים, אך באופן כללי הוא נראה לי הוגן וסביר. למחרת בבוקר התקשרתי למספר שהאשה נתנה לי. יואל ענה לאחר הצלצול הראשון. בלי בוקר טוב וללא מלת הקדם הוא ירה ביובש: "החלטת". "כן" עניתי, "הצעתך מתקבלת. נחתום על ההסכם אצל עורך הדין שלך". "תן לי לארגן את העניין ולקבוע זמן" השיב האיש. "אשתי תודיע לך על המקום ואת המועד לחתימת ההסכם" סיכם את דבריו ואת השיחה. מוזר הרהרתי, התקשרתי אליו מהטלפון הנייד שלי, שמספרו חסוי למקבל השיחה. אם כך איך הוא ידע שזה אני? גם בפעמים הקודמות, שהתקשרי למספר הזה, הן הוא והן אשתו ידעו מיד שזה אני. האפשר שהם מצליחים לזהות את המתקשר גם אם מספרו חסוי? ופתאום הבנתי. הטלפון הנייד שאליו אני מתקשר משמש אך ורק לקשר עמי, ולכן כל שיחה נכנסת היא רק ממני. מתוחכם או זהיר? שאלתי את עצמי ולא ידעתי להשיב. בערב המתין לי מסר מהאשה. הפגישה אצל עורך-הדין נקבעה יומיים לאחר מכן לשעה 2:00 אחר-הצהרים. בשעה זו המשרד סגור להפסקת צהריים ולבד מעורך-הדין לא יהיה במשרד איש, טרח המסר לספר לי. בחיפה משרדי עורכי-הדין נסגרים להפסקת צהרים, חייכתי לעצמי, ורשמתי את הכתובת: שד' וינגיט 40 דירה 3, הדר הכרמל, חיפה. חשבתי על חברי אריאל, שותף בכיר במשרד עורכי-דין גדול בתל-אביב שאינו יוצא ממשרדו לפני השעה 10 בערב. כל השמות המוזכרים בסיפור בדויים פרק 6 יפורסם ביום ראשון 15 ביוני 2006 או לפני פרקים קודמים אפשר לקרוא בבלוג שלי

למעלה