סיפור בהמשכים

סיפור בהמשכים../images/Emo121.gif

זהו סיפור שאנחנו כותבים את העלילה שלו בהמשכים על מרי קייט ואשלי!!! קצת חוקים:
לא לשרשר לעצמך חוץ מאם אתה רואה שהרבה זמן לא המשיכו (רבע שעה זה לא הרבה זמן)
ההמשכים צריכים להיות בין משפט ל-4 משפטים
נא לשרשר את ההמשכים להודעה זו
הסיפור
יום אחד אני אשלי ועוד שתי חברות ישבנו בבית קפה. בזמן ששתינו שמעתי רעש מאחורינו הסתובבתי וראיתי... תמשיכו

המשך../images/Emo121.gif

הייתה זו מרי-קייט.
היא אמרה שרוברט אמר לה לקרוא לאשלי כי הן חייבות ללכת ולעבור על הספר ה-8 בסדרת "סוויט סיקסטין". "אני לא יכולה! קניתי את הקפה הכי משובח בסטארבאקס!" אמרה אשלי..תמשיכו...

netta12

New member
המשך../images/Emo121.gif

עכשיו את באה ומפריעה לי היא המשיכה להגיד
אשלי
אמרה מרי קייט ודחפה אותה בכוח לדלת המסעדה
אני חייבת לספר לך משהו אמרה בלחש.... תמשיכו

ענבר 2002

New member
המשך../images/Emo121.gif

מה ? צעקה אשלי בהתלהבות!!!! מרי קייט ישרה את החולצה והסתכלה לשני הצדדים בהססניות לבדוק שאף אחד לא מקשיב ולחשה לאשלי - " אני חושבת ש......." - תמשיכווווו

A d i d a

New member
המשך../images/Emo121.gif

"אני חושבת שסקוט (החבר שלה... *מומצא*) בוגד בי.." "מה? איך את יודעת..?" התפלאה אשלי.. מרי-קייט התחילה לדבר בכל עגמומי- עכשיו כשבאתי לבית קפה כדי לפגוש אותך ראיתי אותו בדיוק הולך בסוף הרחוב עם נערה, משלבים ידיים אשלי הסתכלה לצדדים כאילו מדובר בסוד צבאי, ולחשה למרי-קייט בחזרה "את בטוחה..? הוא כל כך אוהב אותך... קשה לי להאמין..." לפתע סקוט נכנס לבית קפה, וחיוך שטני על פיו... תמשיכו

ענבר 2002

New member
המשך../images/Emo121.gif

"היי אשלי הי מרי קייט" המשיך לחייך "יום יפה היום נכון?" שאל מרי קייט ענתה "נפלא ,גם להחזיק יד של ילדה אחרת זה מופלא לא כן אשלי?" אשלי פסעה צעד אחורה ואמרה " אני לא מתערבת מרי קייט " וחזרה לשולחן קפה . סקוט תקרב למרי קייט ואמר בגימגום " אההה לללמה אתתת מתכוונת??:" ~תמשיכו~~~

המשך../images/Emo121.gif

"לזה שאתה מניאק"! צעקה מרי-קייט וניסתה חהתעלם מכל המבטים הבוהים בה. "מממהה...?" שאל סקוט במבט מתפלא על פניו. "כן, אני בטוחה שאתה לא יודע כ-לום!" ~~קייפ גווים (תמשיכו בקיצ קיצ)

המשך ... ../images/Emo187.gif

" אל מה את מדברת
" שאל סקוט עם מבט מבוהל
" אההה
פתאום אתה תמים ולא יודע
" " ת´אמת , אין לי מושג על מה את מדברת
" " אני לא אגיד לך , עד שלא תבין לבד ותתנצל אל תחלום שאני אדבר אלייך אפילו ... " תמשיכוווווווווווו ... אני גרועה בדברים האלה

ענבר 2002

New member
המשך../images/Emo121.gif

"אשלי בנתיים ישבה בצד " אוף אני לא יכולה לסבול את זה יותר " אשלי קמה בכעס מהשולחן קפה ואמרה " תקשיב מותק את בוגד באחותי או לא?" הוא התבונן בה ואמר " מה פתאום -היא כול חיי" מרי קייט חייכה לרגע אבל אז אמרה "אבל למה ראיתי אותך מסתובב עם ילדה ומחזיק לה את היד?" הוא ענה " אהה אוי זאת ידידה שלי קוראים לה בלה אנחנו רק ידידים" לא אני החברה שלך - מרי קייט ענתה בכעס !!!! כשתגדל תדבר איתי !!!!! מרי קייט משכה את אשלי ושניהן התקרבו לבית ... פתאום אשלי צרחה ...... ~~~~~~~~~~תמשיכו~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

המשך...../images/Emo121.gif

היא ראתה את בלה, בלה התכרבה אליהם ואמרה: "אני עוד יקח לך אותו מרי קייט" מרי קייט הסתכלה עליה השנאה ואמרה: "את לא תצליחי הוא אוהב רק אותי
"
תמשיכו

sweetie tweety

New member
המשך../images/Emo121.gif

מרי קייט במקרה ראתה את סקוט מסתכל על בלה במבט מפתה ומרי קייט נתנה לו סטירה
ויצאה מבית הקפה בתריקת דלת אשלי הייתה בדרך לאחותה אך עצרה ואמרה לסקוט:" תמשיכו......

ruth yehuda

New member
המשך....../images/Emo121.gif../images/Emo60.gif

איזה תמימה... לא שמה לב ש-1 באפריל...... יאלה מסכנה- בוא נגלה לה כבר...

ענבר 2002

New member
המשך../images/Emo121.gif

"לא לא "אמרה אשלי !!! " אני רוצה להחזיר לה " אתה לא זוכר את מה שהיא עשתה לי בשנה שעברה ?! "אהה כן" נזכר ... " כשהיא אמרה לך שהיא וכול המשפחה נתקעו במעלית ?" לא לא צעקה אששלי כשהיא אמרה לי שעשיתי גלגלון בשיעור ספורט כשהחולצה נפלה יותר מדי וכולם ראו!!!!!! זה המן להראות לה צעקה בזזדון!!!!!! ~~~~~~~~תמשיכו~~~~~~~~~~~~~~~~

Mandyִ

New member
המשך..../images/Emo121.gif

פתאום מרי קייט הופיעה במבט כועס..."שמעתי הכל!,לא הלכתי כל כך מהר, שחכתי את המעיל שלי! אז רציתם לעבוד עלי הא?? אז אשלי, רק שתדעי ש.." ~~~~תמשיכו!~~~~

המשך

שאני בעצם עבדתי עליך תכננו הכל מראש ידעתי שהוא לא בוגד בי רצינו רק שתחשבי שעבדת אלי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה פספסת אה או אה או... ואז שמעתי קול מוזר שאמר:... תמשיכו

ענבר 2002

New member
המשך ../images/Emo121.gif

קול מוזר שאמר: "אשלי אני אוהב אותך" אשלי קפצה אחורה בבהלה והיא גילתה ........
תמשיכו

המשך

את סקוט עם זר פרחים ענקי היא רצה אליו וחיבקה אותו, ולפתע הגיעה כל שאר המשפחה... ~~~~המשיכו~~~~~~~

למעלה