אה אוף בתולת ים הקדימה אותי!! לא להתייחס...:-
I iba90 New member 21/2/13 #1 סיפור בהמשכים... זה רעיון שגנבתי מפורום אחר...אני אתחיל סיפור ומי שרוצה יוכל להוסיף המשך וזה שאחריו יוכל להוסיף גם עד שנגמור (ב״ה תרתי משמע חהחה)...אז ככה זה היה בערב שישי בלילה בחוץ ירד גשם והייתי לבד.פתאום צלצל הטלפון...
סיפור בהמשכים... זה רעיון שגנבתי מפורום אחר...אני אתחיל סיפור ומי שרוצה יוכל להוסיף המשך וזה שאחריו יוכל להוסיף גם עד שנגמור (ב״ה תרתי משמע חהחה)...אז ככה זה היה בערב שישי בלילה בחוץ ירד גשם והייתי לבד.פתאום צלצל הטלפון...
I I בתולת ים I New member 21/2/13 #2 ממשיכה זאת הייתי אני עם קול עמוקקקק..... וסקסי.... אמרתי לך הלוווו ועברה לך צמרמורת בגוף עור ברווז... הכל נעמד.... ומה שהיה לי בראש זה סייבר סקס..... {תמשיכו את הסיפור }
ממשיכה זאת הייתי אני עם קול עמוקקקק..... וסקסי.... אמרתי לך הלוווו ועברה לך צמרמורת בגוף עור ברווז... הכל נעמד.... ומה שהיה לי בראש זה סייבר סקס..... {תמשיכו את הסיפור }
א אנונימוסטייל New member 21/2/13 #3 ממשיכה "סייבר סקס?" אמרתי, "על מה את מדברת, יש לי מועד ב' ממש חשוב ביום ראשון. שנדחה את זה לפעם אחרת?" לא שמתי לב לניתוק הקו כי פתאום שמעתי אגרטל נשבר מאחורי. הסתובבתי וראיתי.. [כן, אני פה בתפקיד חננת העל. אין בעד מה. ]
ממשיכה "סייבר סקס?" אמרתי, "על מה את מדברת, יש לי מועד ב' ממש חשוב ביום ראשון. שנדחה את זה לפעם אחרת?" לא שמתי לב לניתוק הקו כי פתאום שמעתי אגרטל נשבר מאחורי. הסתובבתי וראיתי.. [כן, אני פה בתפקיד חננת העל. אין בעד מה. ]
L Light18m New member 21/2/13 #4 המשך הסתובבתי וראיתי בחורה מדהימה, אשת חלומותיי. היא הייתה מושלמת- היו לה
ד דיבבלעס New member 21/2/13 #5 היו לה... שדיים בגודל שני מלונים ענקיים ופרצוף של בר רפאלי הלכתי לכיוונה ואמרתי לה...
D Drifting Feather New member 21/2/13 #7 אמרתי לה "היי,זאת שלי." עם חיוך גדול, הושטתי את היד על מנת ללחוץ את שלה, אך היא...
L Light18m New member 21/2/13 #8 אך היא אך היא התפצלה לשתיים, מתוכה יצא אור חזק של עבמים, ובמקום להושיט יד וללחוץ את שלי בחזרה,
I iba90 New member 21/2/13 #9 היא התנפלה עליי, הפילה אותי על הרצפה... והחלה לנשק אותי בטירוף...רגע לפני אמרתי לה....
D Drifting Feather New member 21/2/13 #12 רגע לפני אמרתי לה "I'm on a horse" וניסיתי לרדת ממנו באלגנטיות, אך היא התנפלה עליי בתשוקה ומהנפילה נחתנו יחד על ערימת...
רגע לפני אמרתי לה "I'm on a horse" וניסיתי לרדת ממנו באלגנטיות, אך היא התנפלה עליי בתשוקה ומהנפילה נחתנו יחד על ערימת...
I iba90 New member 21/2/13 #14 פתאום נחתנו על ערימת עננים ולפתע ראיתי שאני בלי חולצה והיא מסתכלת עליי ואומרת...
I I בתולת ים I New member 21/2/13 #21 ואז היא התנפלה עליך והתחלתם להזדיין עד שהיה לכם זיקוקים וניצוצות !!!!
L Lee Rock New member 21/2/13 #23 ואז לפתע תעוררתי לגלות את כל המיטה רטובה. כ"כ התבאסתי, עד שלרגע הסתובבתי לצד המיטה לגלות...
D Drifting Feather New member 21/2/13 #24 עד שלרגע הסתובבתי לצד המיטה לגלות שאני גר בדירה עם נוף לים ואומגה ישירה עד לחוף. הדבר היחיד שעמד לי בדרך ...
עד שלרגע הסתובבתי לצד המיטה לגלות שאני גר בדירה עם נוף לים ואומגה ישירה עד לחוף. הדבר היחיד שעמד לי בדרך ...
L Lee Rock New member 21/2/13 #25 הדבר היחיד שעמד לי בדרך היא זינה הנסיחה הלוחמת. היא אמרה לי שנועדתי להיות אל המלחמה הבא ושאנחנו חייבים להלחם בארס כדי להציל את המדינה, אך קודם יש דבר אחר שאנחנו צריכים לעשות....
הדבר היחיד שעמד לי בדרך היא זינה הנסיחה הלוחמת. היא אמרה לי שנועדתי להיות אל המלחמה הבא ושאנחנו חייבים להלחם בארס כדי להציל את המדינה, אך קודם יש דבר אחר שאנחנו צריכים לעשות....