סיפור בהמשכים

סיפור בהמשכים

שלום לרופאים ולקוראים

יש לי סיפור שמי שישמע אותו ..קשה להאמין ,פשוט קשה ,

אני רוצה להזכיר שאני חברה בקופת חולים כללית (אם זה משנה משהו...)

לפני כחודשיים , פינינו חנות שסגרנו , לא הייתי במקום כחודשיים , היה שם בקבוק מיץ ישן שעמד ,ואני בטעות שתיתי ואז ראתי שבפנים שחור..., זרקתי את הבקבוק וקיוותי שכלום לא יקרה ,
אחרי כמה זמן התחלתי להרגיש באוזן פקק, ורטיבות באוזן ואף נסתמה לי לפעמים , לא קישרתי בשלב זה...

וכאן מתחיל שושלת ...הייסורים שלי ..(אני לא רוצה לתת שמות אז אני אכתוב בכללי)

כשלושה ימים מהתחלת האירוע קבעתי תור לרופא אף אוזן גרון (לא לרופא משפחה כי אני לא כל כך אהבתי אותו) , לא היה תור רק לאחר שבועיים ,אז לקחתי רופא רחוק ...נסעתי כשעה לשומרון (אני גרה בחדרה), הרופא שאל אותי אם אני בולעת רוק זה לא עובר ...אמרתי לו שזה סתום .
נתן לי מן משאף עם סטרואידים דרך האף , וטיפות אוזניים ,הוא לא ראה כלום באוזן ...ולא שאל מעבר לזה...

ככה המשכתי עשרה ימים כשאין שום שיפור ..ההפך והשתמשתי במשאף , אחרי זה כבר הלכתי לרופא משפחה , הוא נתן לי אנטיביוטיקה זינט , אחר שראה איזו אדמומיות ...
אני סבלתי בעבר מלחץ דם ...
לקחתי את האנטיביוטיקה ...והופ עלה לי הלחץ דם ...חזרתי לרופא , זרק לי חבילה של כדורים ללחץ דם ואמר לי לגמור את האנטיביוטיקה ..
לא הרגשתי טוב והגעתי לרופא תורן וגם לא בדק ,,,אמר שאין כלום באוזן ,ואני סתם..לחוצה..--- זה היה רופא מספר 3

הגעתי למיון עם סיפור לחץ דם וכאבים בראש ואוזניים סתומות, מדדו לי לחץ דם ושלחו אותי הביתה בלי לבדוק לי שום דבר נוסף ...--מספר 4

בשבוע שלאחר מכן לא הרגשתי טוב , הרופא משפחה שקיבל אותי עוד אמר ..שהוא נשאר בשבילי ועושה לי טובה...ושוב לא התייחס לאוזניים נתן לי טיפות אוזניים ..שלא עשו לי טוב, בעצם סגרו לי יותר את האוזן ..ומהרטיבות האוזן התקררה והייתי צריכה יותר אנטיביוטיקה ...

החלטתי להחליף את הרופא משפחה, הגעתי תוך כדי לרופא תורן ,(מספר 5 או 6) הרופא הזה כן בדק אותי לגמרי ,והוא הראשון שהעלה את הסברה שאותי "תפס" אותי איזה נגיף ,ויש איזה זיהום ..ונתן לי גם כדורים לקיבה והחליף את הזינט למוקסיפן .

החלטתי שאני מחליפה את הרופא משפחה ,חיפשתי את הרופא תורן ...אמרו לי שם , (בינתיים ממצבי הגעתי שוב ..למיון..- ושוב שיחררו אותי בלי טיפול..,זה מעניין שתמיד יוצא ששם אותה רופאה ..) ,

עקבתי אחרי הרופא ..נתנו לי שם בינתיים רשמו אותי לרופא...שהוא שבוע בחופש --אז למחליפה (רופא מספר 7) גם הרופא שנרשמתי היה בחופש שבוע..,המחליפה שוב מדדה לי לחץ דם ולא כלום נוסף ושלחה אותי הביתה..
אחרי שבוע הגעתי לרופא משפחה החדש שלי ואז התברר שטעיתי וזה רופא אחר ...נכנסתי בכל זאת ,הרופא הזה הגדיל לעשות ,אחרי קורס קצר על מבנה האוזן ..נתן לי משאף עגול לגרון --- לא יודעת למה ...ואז אמר לי שלחץ דם בכלל לא מרגישים ...יודעים שיש רק לפי מדידות ..!!! וגם שאנטיביוטיקה לא מעלה לחץ דם ...(כנראה שהכל בדימיוני...) וגם הכדורים שאני לוקחת להורדת לחץ דם ...--רופא 8

טוב המשכתי לחפש את הרופא התורן , נרשמתי למרפאה אחרת (מספר 3) אמרו לחכות שבוע אם יאשרו לי את המעבר --חיכיתי ואז כשהגעתי ..נאמר לי שהרופא שנרשמתי אליו ...יצא לחופש שבועיים ...בינתיים יש רופא מחליף, הרופא המחליף הזה כלל לא בודק (זה אומרים האנשים בחוץ) וכל לקוח יושב שם כשעה...

הוא נתן לי תרופה לחיזוק המערכת החיסונית ....(מבדיקה באינטרנט ראיתי שהחיידקים שם גדלים על מצע לקטוז ...ואני רגישה ללקטוז..) .הוא לא בירר את זה קודם ...

הצלחתי לקחת את המוקסיפן והרגשתי שהוא עוזר לי ...אבל , החלטתי ללכת לחוות דעת נוספת שמגיע לי מכללית מושלם , הלכתי לרופא אף אוזן גרון מומחה שהוא סגן מנהל מחלקה ,ועובד בבית חולים פרטי בצפון, הרופא בדק אותי ,צילצל לי במכשירים , ואז אמר שהכל בגלל הקייסמים ששיפשפו לי את האוזן ושהפסיק את האנטיביוטיקה ...

אמרתי ישיש לי ליחה ...ואז הוא נתן לי כדורים למסיסה במים נגד הליחה ...

הגעתי הביתה , החלטתי לקחת חצי בכוס ...לנסות (החלטתי שכל כדור אני אקח לא יותר מחצי לנסות קודם ..),זה היה לילה ,בבוקר האוזן היתה סתומה יותר , לטיפשותי לקחתי כדור שלם מומס במים ...סמכתי על הרופא ...ואז שרף לי הכל שלושה ימים לא יכולתי לדבר...

בשלב זה לא ממש קישרתי בין הקיבה ומערכת העיכול ..לאוזניים...וכנראה שהכדור התוסס הוא חומצי...

התחלתי להרגיש לחץ בראש ,רצנו שוב למיון הפעם עם תלונה על האוזניים ...לתדהמתי קיבלה אותי שוב ..אותה רופאה ...היא גם בחדרים משמאל ....
שלחה אותי לרופא אף אוזן גרון במחלקה ...וזהו ,

הגעתי לפרופסור ...בדק אותי והחליט שזה הלסת ...

מהבית חולים שיחררו אותי שוב בלי לבדוק דברים נוספים - לא אמרתי גסטרו...לא חשבתי ...הם הרופאים ולי אוזן סתומה...

שוב הרופא המחליף כמובן לאחר הרצאה נתן לי אנטיביוטיקה חזקה..ללסת , לקחתי חצי --שרף לי כל הראש ,

סוף סוף הגעתי לרופא שרציתי "הבודק" אבל אמרתי לו שהייתי אצל פרופסור ואמר שזו הלסת ...אז גם הוא אמר -- זו הלסת ונתן לי אנטיביוטיקה חזקה אחרת...

לקחתי את האנטיביוטיקה כדור ...ושוב שרף לי הכל .

אז הבנתי שבעצם אני עכשיו לא יכולה לקחת כלום דרך הפה ...בטח לא אנטיביוטיקה חזקה ...אני מרגישה כאבים כבר בכל הראש ,

הלחץ דם שהפסיק וירד עם הפסקת הזינט חזר לי ...

עכשיו אני חושבת שהכל פשוט ממערכת העיכול ...מהפעם הזו ששתיתי מקולקל , אם היו בודקים אותי כמו שצריך , ונותנים לי אנטיביוטיקה בזריקות כמה ימים ...מזמן הכל היה מאחורי ...

יצאתי בהרגשה שאין רופאים טובים היום ...איך הם יכולים לפספס את זה כולם ..כ 12 רופאים ,

אני לא חשבתי כי הרגשתי רק את האוזניים ...

כרגע עדיין אין פתרון למצבי ..ובטח יקח הרבה זמן עד שזה יהיה מאחורי..אם בכלל.

למעלה