תקשורת - פרק 12
שעת בדיקת הרופאה מגיעה
איראן עוד יושבת עימי בחדר האחורי
אני ניגשת עם הסיר שלי ושוטפת אותו
ביאטריקס עוצרת אותי , כל זה שלך היא שואלת ? לא עני עונה , הייתה עוד מישהי שאיפשרתי לה להשתמש
טוב היא עונה , אבל את יודעת שזה לא דבר נכון , אני יודעת אני משיבה, בסדר הפעם לא תיענשי על כך, גם כך העונש שקיבלת היה מוגזם
אני מסיימת את השיטפה
התור ליד חדר הבדיקה גדול, אני מביטה באיראן היא נראית לחוצה במיוחד, כך זה כל הזמן היא שואלת כולן עושות מול כולן , אני עונה שכן, זה חלק מהסשן המיוחד הזה, גם אני לומדת את הדבר
לולה מגיעה לבושה לגמרי, זהו , אני עוזבת היא אומרת , היא מחייכת אל כולן יוצאת מהדלת ונפרדת מאיתנו בנשיקה לאויר
מריה עומדת בדלת ומחייכת , מי תהיה הבאה היא שואלת
מרתה מחייכת אלי, אני מחייכת חזרה , את בסדר היא שואלת ? יותר טוב אני עונה אבל עדיין זה עדיין לא מצב רגיל
איירין מתישבת ראשונה על הסיר, יש לך שילשול אני שואלת בצחוק, מה שקודם הביך אותי הפך לטבעי, עכשיו אני מבינה שהסשן הזה לא עוסק בסבל אלא בפתיחות ביכולת לשוחח על כל דבר ביני לבין הבנות האחרות, אולי זהו השיעור של אן ? איירין עונה שכן ואם אני ממש רוצה אני מוזמנת להציץ לסיר, אני מוותרת
איירין נכנסת אל ביאטריקס, משהו בשיחה משתנה מבחינתי
מרתה מתישבת ומשתינה, איזה כיף היא אומרת , היא מכה לאיירין תסיים , אני מציצה פנימה , ביאטריקס מודדת חום לאיירין, פתאום זה נראה לי טבעי, משהו קרה לי
איירין יואת ומרתה נכנסת
לרגע אני תוהה אם אני אהיה הבאה בתור, הבטן שוב כואבת לי מאד , אבל ברגע אחד איראן משיגה אותי, היא נבוכה לגמרי, מזכירה לי את עצמי רק לפני יממה , אני מלטפת אותה, זה לא שילשול נעים, אני יודעת , היא ממשיכה לגל שני, היא נכנסת לחדר הרופאה, אני עומדת בצד, הבטן כואבת לי אבל אין לי מה להוציא, זה קצת מלחיץ
אני מציצה פנימה , היא נבדקת ביסודיות על ידי ביאטריקס, כולל החדרה של אצבע לישבן, ביאטטריקס מגישה לאיירין את אצבעה, כנראה שזה משהו שמגיע דווקא מביאטריקס
עוד רגע ואריאן יוצאת
אני עומדת בחוץ , ביאטריקס יוצאת , הכל בסדר איתך היא שואלת , הבטן כואבת אבל אין לי כלום , זה בסדר מותק היא אומרת, אחרי הלילה שהיה לך את ממש בסדר, עוד רגע ומגיע הגל המיוחל, למען האמת אני בטוחה שאני צריכה רק לשחרר מעט אויר ומתחילה אלא שהרטיבות מסגירה את המצב, אני ממהרת ומתישבת, כמה טיפות על הרצפה, לא נורא אומרת ביאטריקס, מריה עמודת ממוך , תנקי את זה אח"כ , את כבר יודעת איך, אני מסיימת , מתכופפת לכיוון הרצפה ומנקה את הטיפות, אני נכנסת אל ביאטריקס, היא מבקשת להתחיל במדידת חום, אני עוד לא נקיה וזה מרגיש לי מאד טביעי, היא לא מורחת משחה על המדחום ובכל זאת הוא מחליק פנימה הייטב, 37.5 , זה בסדר בהתחשב בלילה שעברת , אני רוצה שתשתי עכשיו שתי כוסות מיים היא אומרת, היא מגישה לי כוס אחת, מגם מגבון לח, המדחום מגיע גם אל פי, אני מכירה את הנוהל ומקבלת אותו לגמרי
אני לוגמת כוס מיים נוספת מסיימת את הבדיקה ויוצאת החוצה לשטוף את הסיר שלי
אני חזורת פנימה , איריאן בחדרי, הבחורה החמודה הזו מחפשת ביטחון ואני כנראה נראית כיציבה מכולן, אולי זה בגללי
עוד רגע ואני שוב צריכה, אין מה לעשות , זה עוד לא קרוב להסתיים, אני מניחה את הסיר ומתישבת, שוב יש לך שילשול היא שואלת ? אני עונה כן בטיבעיות, אני ממש לא מבינה איך את כל כך פתוחה לגבי זה היא אומרת, אני רק משיבה שנכראה שזה חלק מהסשן
מריה נכנסת לחדר , איריאן, את עוד מעט בפתקיד חשוב
שרון, את יכולה להסביר לה את התפקיד, אני מבינה על מה מדובר, כשמריה תקרא לך התפשטי, יש מישהי חדשה שמגיעה עוד מעט
אני מסבירה לה את נוהל הלבוש וההובלה לטקס
אריאן מחייכת , אז מעכשיו אני כבר לא חדשה ?
מרתה נכנסת לרגע, אני רק רוצה לוודא שאת בסדר, אני עדיין ישובה על הסיר , היא מביטה בי, שוב היא שואלת ? דווקא לא אני עונה , פשוט לא קמתי מלפני כמה דקות
אני קמה היא מגישה לי מגבונים , בא לי לנקות אותך היא אומרת , אני מחייכת ובתגובה זוכה לניגוב וגם לטיפה בישבן , את חמודה היא מוסיפה
אנו שומעות נקישה בדלת
כדאי שתלכי להתארגן ממי אני אומרת לאיריאן, היא צועדת לחדרה, אני צועדת אחריה, היא נכנסת לחדר מסירה את תחתוניה ומתישבת על הסיר
אני נכסת לחדרי , שוכבת לנוח מעט ורגע לפני שותה עוד כוס מיים
שעה וחצי חולפת , יש טקס עוד מעט
אני לוקחת את הסיר ודואגת שיהיה נקי, מריה קוראת לכולנו, טקס בועד 5 דקות
הנוהל כבר מוכר לי ולא אתאר את הכל
לאחר הטקס מריה קוראת לי, אני צריכה לשוחח עימך
את הראשונה שהייתה חוצפנית אץ שילמת מחיר כבד וסבלת, לולה שהיגיעה גם כדי לחוות את הסשן וגם כדי לתכנן עימי מהלכים עתידיים, היא חברה טובה שלי ובעבר הייתה זוגתי
את יודעת שאני מכירה את אן בצורה מעמיקה, היא חברה טובה שלי
אני חייבת לספר לך שהסשן הזה מבחינתה הוא מבחן הנאמנות האחרון שלך
מבחן שיש לו גם תפקיד לאפשר לך לשנות את התקשורת שלך
לרגע אני עוצרת אותה ומצישבת שוב, יש לי שילשול אני אומרת , זה בסדר מותק את עדיין חולה, מותר לך
היא ממשיכה , אני ראיתי בך משהו מעבר, זה ישמע מוזר אבל ביומיים וחצי עשית צעד ענקי
אני נהניית לראות את התקושרת שלך
אני עוד לא יודעת מה בדיוק אבל אני אשמח שתהיי מלווה לסשנים כאלו בעתיד
אני מחייכת, זו מחמאה ענקית , מריה מגישה לי מגבונים אני מנגבת ומנקה את ישבני, זה נראה לי טבעי לגמרי
השיחה ממשיכה עוד כשעה וחצי בערך
ובסיומה אני ניגשת לתור של בדיקת הרופאה
מרתה עומדת לצד הדלת היא כבר יצאה , 3 שעות שאני לא משלשלת היא אומרת
איירין נכנסת לרופאה עם סיר מלא פיפי, ואני עומדת בחוץ
מריה מגיעה שוב, היא אומרת לביאטטריקס להכניס אותי בכל מקרה גם עם סיר ריק
אריאן נכנסת לפני היא ממש משלשלת עכשיו
היא יוצאת ורצה ישר החוצה לנקות את הסיר
אני נכנסת , ביאטריקס מגישה לי כוס מיים, היא בודקת אותי, את בסדר היא אומרת, אין לך חום ואת מאוששת
אני יודעת ששוחחת עם מריה , כל הכבוד לך , באותו נשימה אני יודעת שהיא מתכננת לך גם עוד טקס אישי, אני לא יודעת בדיוק אבל תהיי מוכנה להכל
אני יוצאת, הולכת לי לחדרי
מריה מחכה לי בחדר, לצידה גם החדשה ששמה מישל, מישל בלונדינית קטנה עם חזה גדול וישבן עגלגל מספרת שהיא ממש מפוחדת
מריה שואלת אם אני מוכנה להראות שאפשר לסבול את הכל
ביאטריקס נכנסת, היא אומרת לי שאם אסכים היא תיתן לי עירוי גדול לפני הטקס המיוחד
אני חושבת לרגע
אני זוכרת את הלילה שהיה לי , דומעת לרגע
למרות זאת מחליטה להסכים
ביאטריקס מגיע לחדרי, עם ערכת עירוי
מישל מביטה בי , את אמיצה מאד , אני חושאלת את עצמי אם אמיצה או טיפשה
באמצע העירוי אני צריכה פיפי, קמה ומתישבת על הסיר, תראי מישל זה מביך קצת אבל אני לא מתביישת
העירוי מסתיים , אני נחה לכמה דקות וניגשת לשטוף את הסיר שלי
המשך יבוא