סיפור בה
משכים

taroboy

New member
סיפור בה../images/Emo6.gifמשכים

אוקי הורואות: אני מבניח שרובכם יודעים על מה מדובר,ובכל זאת: כל חבר בפורום שרוצה להשתתף צריך לכתוב המשך (הגודל לא קובע) של המשך הסיפור שמישהו כתב לפניו. לדוגמא: "אתמול הלכתי עם הקיפוד שלי לבקר את ארון בשעת התה XP" {מכלת הדרקונים)--------> שם משתמש ואז: "שארון מזגה 2 כוסות תה והיא לא הייתה צריכה מגש כי היא שמה אותן על הראש"(מלך כלבי הים)------> כנ"ל חחח,הבנתם? יופי^^ אני אתחיל^^ "זה היה יום סגריר בהולנד הקסומה,שארון עדין ישנה עם לונה במיטתה הגדולה שבקומה השנייה......"

drorjs

New member
"אבל לפני שרוברט הספיק לומר משהו...

התרוממה עלע ונעצה בו מבט מקפיא. לפתע נעשה קר מאוד בחדר והגם התחיל להחשיך כאילו הלילה שכח משהו וחזר לקחת אותו..

Ice Queen 7

New member
נשמע רעש משונה

ובבת אחת התבהר, והם ראו שלונה נעלמה ושהחלון פתוח O: שארון נפלה על הרצפה, בוכה על לונה ;[ עלע התכופפה לנחם אותה (זה לא רע כמו שזה נשמע XD), בזמן שרוברט הלך בהיסוס לחלון, הסתכל למטה וראה...

Ice Queen 7

New member
לקח את לונה מסופרמן

והביט בסופרמן מתעופף משם יחד עם סופרליהי O: הוא הביא לשארון הבוכיה את לונה, ושארון אמרה... (אז מה אם יש פה שני סיפורים XD)

CoralP

New member
אבל שארון../images/Emo187.gif

לא נתנה לו היא הכריזה על לסביותה והתגרשה ממנו
הם הלכו לבית המשפט, והשופט אמר ש

רוברט התדרדר לסמים ואלכוהול.

שארון עוברת לבית החדש שלה עם התינוקת ואישתה החדשה. היא שומעת צלצול בדלת, קופצת מהכורסא ופותחת ומגלה את הגרוק. הגרוק בוהה בשארון ו..

CoralP

New member
שיש לה עצירות כי../images/Emo187.gif

היא אכלה את מומין אבא כי הוא היה

danduuu

New member
מאוד טעים, בייחוד עם ציפוי שוקולד

למעלה. אחרי שהיא אכלה כ"כ הרבה [כי מומין אבא שמן] היא

CoralP

New member
הקיאה את נשמתה וקפצה מהחלון../images/Emo187.gif

ואז היא פגשה את איימי לי XDDDDD ~הקליפ של ברינג מי טו לייף~

קיבלה את הטמפון שרצתה

וחזרה לבית המומינים כדי לאכול את מומין ואת סנורקה בזמן סקס פרוע. היא הגיע וראתה עצים מדברים והם אמרו לה ש..

CoralP

New member
היא שוב בהריון!../images/Emo187.gif

אז היא הלכה לרופא ו..

למעלה