סיפור בליוי בובות שאלה לדבי

סיפור בליוי בובות שאלה לדבי

שלום דבי , אני גננת מאשדוד עוסקת בהרבה תחומי האומנות כותבת שירים וסיפורים לילדים,תכשיטנית,עוסקת בקסמים,ואתה אני מנסה להקים עסק להפעלה בערבים בגנים פתיחת ספריה או הצגות לחגים ונושאים שנלמדים בגן. יש לי בובות מקסימות ויפות מאוד שמורנו הבובן מאשדוד למי שמכיר, הוא מוכר גם בנחלת בנימין תפר לי בהזמנה אישית. עשיתי כבר מספר הפעלות והיה מקסים . השאלה שלי היא אני מוזמנת לסיפור בליוי בובות ושרים בחנוכה במעון גיל הילדים 2-הסיפור שאספר הלביבה שהיתגלגלההאם ניתן לשנות את הדמויות של אמא ואבא לסבא וסבתא כי אין לי את הדמויות של ההורים . תודה מראש .

לדבי-פורום גננות.

דבי , מדוע שלא תחשפי את האתר לפורום גננות בטוחני שרבות שם אינן יודעות עליו גם אני במקרה הגעתי כך יהיה דינמי יותר.

אני כותבת די הרבה בפורום גננות

אבל .....בתקופות
אדבר עם רוחלה שתרשום לינק לפורום קבוע. תודה לך ועכשיו אני חייבת לזוז כל המישפוחה מחכה באוטו .... שבת שלום נשתמע במוצ"ש דבוש

סגול לי

New member
ואנחנו מאוד מאוד שמחות שאת מבקרת

אותנו שם, כל כך התגעגעתי אלייך שקפצתי לבקרך בפורום שלך. דבי אין עלייך בעולם כולו. איזו הצגה חביבה תיארת שם למעלה. אפשר להזמין אותך למסיבת חנוכה שלנו? אווההבתתתתתתת...

סגולייייייייייייייייייייייייייייייי

שובבה, מבקרת אותי פעם ב.........מה שלומך??? אפשר להזמין אותי למסיבת חנוכה אבל של..........שנה הבאה
חג שמייייייח וד"ש לצפון הרחוק ולילדודס דבוש

סגול לי

New member
כל כך עמוסה את?

אנחנו חוגגים ביום חמישי הבא!!!!!!!!!!!!!!! לא בא לך להביא קפיצה לצפון? סופגניות עליי.

סגולוצ'קה........ביום חמישי הבא אני

אופיע בחיפה ...מסיבת חנוכה + הורים בשני גנים. אסיים מאוחר
נאלץ להפגש פעם אחרת..אוהבת אותך דבוש צר לי על האיחור בתשובה אך ילדי היה מאוד חולה כך שגם עבדתי וגם התרוצצתי איתו.......עכשיו הכל טוב.

ברוכה הבאה אלינו בובה.../images/Emo140.gif

לדעתי יהיה אפשר להוסיף סבא וסבתא אך לא להחליף. יש לי פתרון בשבילך. חיבשי כובע אדום [או צבע בולט אחר] וסינר והופ....את האימא . תולי להשתמש במחבת אמיתי פומפיה תפוח אדמה וכל השאר..... כדי להשוות לבמה תפאורה של שולחן מיטבח . אני מניחה את תפאורת החצר עע השולחן ומעל אני מניחה מפת פלסטיק צבעונית. ועכשיו נותר לך להיות אימא בגודל טבעי.......לכשתוציאי את הילד אל תשכחי לחזור ולהיות מפעילה.[להוריד סינר וכובע] להיות אבא זה דורש ממך לחפש חולצת פלנל משבצות גדולה וללבוש אותה מהר מעלייך ובשביל שיוויון זכויות בין המינים חיבשי כובע של טבח אמיתי שרודף עם מארוך ביד אחרי הלביבה ...["יענו" עזר לאימא במיטבח] מקווה שעזרתי שבת שלום דבוש

למעלה