סיפור/ בר.

בר בת 17

New member
סיפור/ בר.

מערכת היחסים הרצינית הראשונה שלי הייתה עם בחורה מבוגרת ממני בשנה, כשהייתי בת שמונה עשרה. הכרתי אותה בבית הקפה שעבדתי בו, היא הייתה חדשה בעיר וגרה עם אחיה הגדול. מייד התאהבתי בה, העיניים הירוקות שלה מילאו אותי, רצתי כל כך לנשק אותה וללטף את שדיה הגדולים. הפכנו לחברות, לאחר כמה זמן היא ואחיה הגדול עברו לגור אצלנו, וחילקנו את חדרי בייננו. בלילה הייתי מתנגבת למיטתה והיינו נוגעות אחת בשניה, וחשות את הגוף של אחת השניה, היא הייתה אומרת לי להעמיד פנים שאני תינוקת ולמצוץ את הפטמות שלה, וללטף את שדיה.. ואני הייתי עושה זאת בשמחה. לילה אחד אחרי שבועות שגירנו זו את זו, הייתי על סף אורגזמה והיא ליטפה לי את הכוס.. הדבר הזה הפחיד את שתינו מפני שלא התכוונו לעשות את זה. מגעה השדיים שלה, השדיים הרכים שלה והתופחים בחזה שלי רק ריגש אותי והלהיט אותי יותר, הנגיעות שלה בגוף שלי אף פעם לא אכזבו אותי. רק מהריגוש עצמו החלקתי את האגודל שלי בין השפתיים הפנימיות שלה, פותחת את שפתיה הרכות בעזרת אצבעותיי, את שפתיה החושניות כאשר אני מגרה את השפתיים שלה עם הלשון שלי.. הייתי מחליקה את לשוני בתוך החור שלה התחת העגול והמוצק שלה, והייתי חוזרת על הפעולות שוב ושוב רק כדי לגרות אותה ולייחם אותה יותר ויותר. הייתי מעבירה את אצבעותיי על הדגדגן הנפוח שלה, על הדגדגן הורוד והפעור שלה הקורא לשמי, הקפתי אותו במעגלים איטיים, עם אצבעותיי בעדינות. תפסתי אותו בפה ומצצתי אותו בתשוקה, ובתאווה בזמן שהיא מתחילה להיאנח, הייתי מגרה אותה ונושכת אותו קלות, מוצצת אותו בכוח אבל בעדינות, כמו שאני אוהבת שעושים לי את זה.. אז המשכתי לגרות אותה בשפתיים שלה ובתחת העגול שלה עם האצבעות שלי.. נאנחת, יותר חזק ויותר חזק.. מבקשת שאדחוף את אצבעותיי לתוך הכוס הפעור שלה, תוך זמן קצר היא דחפה את ראשי לבין רגליה המפושקות מתחננת שאדחוף את הלשון שלי.. לקחתי את שתי האצבעות שלי ודחפתי אותן לתוך הכוס הרטוב שלה, מסובבת אותן, יודעת כיצד לענג אותה. מבקשת שאני לא אפסיק, ורצה עוד והרבה.. מתחננת שאמשיך ואדחוף יותר חזק, ויותר חזק.. החלטתי להרטיב, קולות האנחה הגוברים שלה עשו לי את זה.. החדרתי שתי אצבעות לתוך התחת המוצק שלה, והיא "הרימה" את המותניים כדי לפגוש את תנועות החדירה שלי בתוך הכוס שלה ובתוך התחת העגול שלה.. הוצאתי את שתי אצבעותיי מתוך הכוס הרטוב שלה, מתחילה לגרות אותה שוב עם שפתיי על הדגדגן שלה, עם הלשון אשר מלקקת את הכוס שלה בעדינות, והיא ממשיכה להרטיב, עוד ועוד, גונחת ונאנחת בקול, גומרת על פניי ועל ידיי. לא יכולתי להפסיק לענג אותה, לא יכולתי להפסיק לגרות אותה וללקק אותה כל דקה, עד שהיא גמרה. נשקתי את שפתיה החמות והחושניות, מעבירה את הפה הפעור שלי על השדים העגולים והתופחים שלה ועל הפטמות הזקורות והורודות שלה, מוצצת ומלקקת כל סנטימטר. השטתי יד לויברטור שהיה מונח מתחת לכרית שלה, מחדירה לה סנטימטר על סנטימטר לתוך הגוף החם והמיוחם שלה, עד שהיא גמרה בשנית, התחלתי ללקק את מיץ האהבה הזה, המיץ שנשפך מתוך הכוס הבוער שלה, שולחת ידים לתוך הכוס הרטוב והחם שלה, מעבירה את אצבעותיי על השפתיים שלה ומכניסה לה את האצבע שלי, נותנת לה להרגיש את הרטיבות הזאת, את הרטיבות הזאת הנבעה ממנה כשגמרה. נאנחת וגונחת, מתפתלת בתוך עצמה, וזועקת את שמי. היא העבירה יד בשיערי, הביטה עמוק לתוך עיניי, מנשקת את שפתיי, נושכת אותם בעדינות, הפטמות שלי הזדקרו.. היא הפכה אותי על הגב, מפשקת את רגליי ממשיכה לנשק את שפתיי, מעבירה אצבעות על גופי החם הזועק שתכניס אותם לתוכי, שתחדיר אותם. מחליקה אצבע אחת לתוך הכוס שלי, מחדירה אותה חזק.. אני נאנחת, היא מחייכת אלי, מחדירה אותה יותר חזק.. פנימה והחוצה.. שוב.. ושוב.. מחדירה עוד אצבע, ואני מתחילה להזיז את גופי בהתאם להחדרות שלה בתוך הכוס הרטוב והנפוח שלי, מכניסה את הויברטור לתוך התחת שלי, אני מרגישה חום עוטף את גופי והתפרצות ענקית יוצאת מתוכי, גונחת.. נושכת את אצבעותיי מרוב ריגוש. מוצצת את פטמותיי, אני מחדירה לה אצבע לתוך התחת, היא מלקקת את שדיי הגדולים נושכת אותם באהבה.. מענגת אותי כמו שאף פעם שלא ענגו אותי בחיים. מעבירה את פיה הפעור והרטוב על שדי, על בטני ומשם לשפתיי, מנשקת אותי, בלהט אך ברכות, נשיקות קלות, אך הן מגרות אותי עד אין סוף.. מכניסה את הויברטור לתוך הכוס הצועק שלי.. מוציאה.. מכניסה.. ואני עולה ויורדת, ושוב מתאימה את עצמי לאותן תנועות החדרה.. נאנחת.. זועקת את שמה, היא מעסה עם ידיה את שדי השופעים.. לוחשת לשמי, מביטה בי ואומרת, "אני אוהבת אותך." ומחדירה את הויברטור חזרה לתוך הכוס שלי.. פנימה.. והחוצה.. יותר חזק ויותר חזק.. עד שאני גומרת וגונחת. היא מוציאה בעדינות את הויברטור מתוך הכוס שלי, מנשקת אותו, ומרחיקה אותי מעט מגופה.. "גם אני אוהבת אותך.." לחשתי לה, היא נשקה את גופי, וליקקה את המיץ שנשפך מתוך הכוס שלי, המשכנו להתנשק בלהט עד לשעות הקטנות של הלילה.. חיבקתי אותה, כל כך קרובה לגופי.. היא נרדמה תוך זמן קצת ואני שוכבת מעליה, מלטפת את שעריה הרך.. את גופה החטוב. עברו כמה שבועות, וחזרנו לשגרה, כאילו כלום לא קרה.. לא יכולנו לעשות דבר, מכיוון שזהו עולם אכזר שלא גילה סבלנות לבחורות כמונו. (התפרסם בכמה פורמים אחרים..)

בר!!!!

ברוכה הבאה עלינו! סיפור יפיפיה! למה יש לי את ההרגשה שקראתי אותו כבר פעם...?! לא משנה...
!

למעלה