סיפור בשידור חי

zvuli

New member
סיפור בשידור חי

שלום לכולם הערב רגע לפני שאני טס הביתה אני רוצה לספר לכם סיפור שקרה פה לפני שלושים דקות.היום אני עובד ב .Triage הגיע אמבולנס ומביא איתו בחור שניראה בסביבות גיל השלושים.אני שואל נו מה קרה עם הבחור הזה? והתשובה שקיבלתי היתה הוא שיכור אנחנו כל הזמן מבאים אותו כדי לישון.הם עוד אומרים לי אתה יכול להתקרב אליו ולהריח את אלכוהול.שאלתי את הparamedic אם הבחור מדבר והוא אמר NO.שאלתי אותם אם הם דיברו אליו בכלל והם אמרו כן אבל הוא דבר בצורה לא ברורה.עד כאן השאלות עכשיו הגיע החלק שלי לבדוק את החולה.דבר ראשון ניסתי לדובב את החולה אבל אין שום תגובה או תזוזה.הריח של הוויסקי היה חזק ומסריח,והאישונים היו רחבים כמו מגרש כדור סל(זה הטריד אותי).הנשימות היו מאוד מאוד איטיות(עוד יותר הטריד אותי).כל הבדיקה הזו היא בערך 15-30 שניות באותו רגע קיבלתי החלטה שאני עושה אותו מדיקל כוד(medical code)שפרושו הוא שאני שולח אותו לחדר החיאה וכל זה נעשה בלחיצת כפתר. הparamedics אמרו אתה לי אתה לא נורמלי הוא שיכור כרוני.אמרתי להם שבבדיקה של 30 שניות הוא ניראה לי לא טב. הם התחילו לעצבן אותי אז אמרתי להם you do your job and I do mine...good bye.!! הבחור נישלח מיד לחדר החיאה. בחדר החיאה חיברו אותו למוניטור ו wowww..הוא היה במצב של דום לב asystole.כל המאמצים להחיות אותו לא הועילו. אם היתי שולח אותו לתך הER במצב כזה סביר להניח שזה היה היום האחרון שלי..תמיד סמוך על הידע שלך....הרבה אנשים כולל רופאים אוהבים לחשב שהם יותר חכמים.... שלכם זבולי.....רגע לפני הטיסה עם המיקלדת הוירטואלית

../images/Emo26.gif אתה יודע זבולי ...

למה הכי התחברתי בסיפור שלך??? ל - Punch Line שורת המחץ: תמיד סמוך על הידע שלך....הרבה אנשים כולל רופאים אוהבים לחשב שהם יותר חכמים ואני מוסיפה: סמוך על הידע והחושים שלך !!!! הרבה אנשים ובעיקר רופאים אוהבים לחשוב שהם יותר חכמים... מזל שיש לנו גם בטחון עצמי לבד מידע אדיר וחושים בלתי רגילים. נסיעה טובה.

LuNaL

New member
הסיפור הזה נשמע לי מוכר..

וגם קצת תמוהה. לא ברור לי איך זה שעם כול הנתונים שהיו לפאראמדקים הם לא ניטרו את מצבו של החולה,הרי ידוע ששיכורים יכולים לעבור Silent M.I. כשהייתי במד"א והיינו מגיעים למקרה של שיכור (ותאמינו לי שהיו הרבה כאלה...) השגחנו עליהם בשבע עיניים היינו מדברים איתם כל הזמן ולא נותנים להם להירדם ואם הם כבר היו נרדמים היינו מתייחסים אליהם כאל חשודי ח.ה והיינו מתחילים ABC ורק שיהיה ברור אני מדברת איתכם על אמבולנס לבן ולא נט"ן. עד כמה שידוע לי האמבולנסים בארה"ב מקבילים לנט"ן שלנו אז בכלל לא ברור לי מה הלך שם וממה שנראה לי מדובר פה בזלזול של הפאראמדקים וחבל... כי זה מוציא שם רע לפאראמדקים שהם אנשים מאוד מקצועיים. גמר חתימה טובה
|יסמין

tidhar

New member
WWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOWWWWWWWWWWW

IT IS VERY TUCHING STORY KOL HAKAVOD AL HA TOOSHIYA EVEN IF IT'S LATE GOOD LUCK IN FUTER.

למעלה