סיפור בשתי תמונות. נא הגיבו.

סיפור בשתי תמונות. נא הגיבו.

בואו נתאר לעצמנו סיפור מעשה. מעשיה. תמונה אחת: הגיע אלי אורח לא צפוי. בחדר השני, בו יש מיטה לאורחים, מתארחת אשה צעירה. אני מזמין אותו (כמובן בהסכמתה, אל תקחו את הסיפור לכיוון של סרסרות, כי זו לא הנקודה) לישון איתה והוא מסכים בשמחה (איך לא ? מי יסרב?) תמונה אחרת: הגיע אלי אורח לא צפוי. בחדר השני יש מיטה לאורחים. אני מזמין את האורח לישון ומספר לו שבמיטה הזו ישנה אתמול אשה צעירה. הוא כן/לא/אולי ישמח לישון שם באותם המצעים. עכשיו לענין: שימו לב שההבדל בין שתי התמונות אינו במצעים. המצעים אותם מצעים. ההבדל הוא בנוכחות של האשה הצעירה. זה גם עושה את כל ההבדל בתגובה אלי כמארח. איזה מארח היה נותן לאורח להשתמש במצעים משומשים מאורח קודם? פוי !! מגעיל !! אני אלך למלון ולא אתארח אצלך וכיו"ב תגידו לי בבקשה אם יש הבדל רציונלי בתגובות ואם כן, מה ההבדל ???

אגיד לך ../images/Emo13.gif

לקח לי זמן להבין את התמונות, סיטואציות שאינן מוכרות לי לחלוטין
מאז הטיול בהודו ששם הסכמתי לישון במיטה שהמצעים לא הוחלפו לא התמודדתי עם סוגיה שכזאת לשמחתי. מחשבות הם פועל יוצא של כל הבפנוכו שלנו, כל מה שנמצא בדיסק מהתת מודע ומהמודע. דיסק עם זכרון מהאמונות שספגנו מהבית מהחברה מעולמנו החיצוני והפנימי. המוח מתרגם את המידע למחשבה. המחשבה מתרגמת לאמירות ולמעשיים. לשאלתך אלו הם ההשלכות לסיפור בשתי תמונות. נזכרתי שקראתי את שאלתך בסיטואציה שבששי חוויתי הלכה למעשה בסיפור בשמונה תמונות
דיון שהתפתח בעקבות הכתבה על עמוס אטינגר ואשתו בת 24 בידיעות אחרונות במפגש חברתי. יותר מאוחר אשתף בתמונות שכל אחד מהמשתתפים הגיב מעולמו לכתבה. בוקר טוב ושבוע נפלא לך ולכולנו

סיפור ישר מהתנור שהרגע הסתיים

מתאמנת ששלחה SMS < נושא למחשבה האם זאת הדרך להעביר רגשות> מילים מהלב. לבחור שנוצר בניהם נתק. היא חיה בסרט אחד הוא בסרט שני. היא את תפקידה סיימה עכשיו רק נותר לקוות שהלב שלו יפתח ויאפשר. עשייה מבחינתה נקייה נטולת מניפולציות. ספרתי קצר תהליך ארוך שעברנו. עזרתי לך יותר בחשיבה? < קבלתי רשות מהמתאמנת לשתף בסיפור>

שמונה דעות על כתבה אחת ../images/Emo178.gif

הוא סתם סקס מנייאק...
כל אחד היה מת להוציא לגברים אחרים את העיניים ולהסתובב עם צעירה חתיכה כזאת.
אוהבת אותו? הצחקתם אותי..אוהבת את כספו.
ראיתם את התמונה שלהם..בושה
נהניית מכספו מחכה שילך לעולמו במהירות האפשרית
פנטזיה של כל גבר.
דוגמא נפלאה שאין חוקים לאהבה
הייתי מת להתחלף אתו. שימו לב להבדלים בין גברים לנשים...לאותה סיטואציה. מצאו מי אני
בציטוטים. למי שלא מבין על מה מדובר מצ"ב פרטים

שזמ

New member
איזה שוביניסט

רוב הכותבים כאן הן כותבות שים במיטה בסיפור שלך אפולו צעיר וחטוב ובין הכותבים (זכרים) יש כאילו שאולי גם כן מעדיפים אפולו צעיר וחטוב? וחוץ מזה- אתה אידיוט לאורח אתה נותן מיטה נקיה וריקה ואת האשה הצעיה אתה מעביר למיטה שלך

seeyou

New member
אני חושב שהתשובה ניתנה ע"י פילוסוף צרפתי

הפילוסוף הצרפתי,מונטין,דגל בסיסמא -אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש. בתמונה שלך חסרים עוד כמה אלמנטים בקשר לבחורה הצעירה

למעלה