סיפור הבחינות ביום השואה

stkachov

New member
סיפור הבחינות ביום השואה

מסתבר שגם בתל אביב יש אותה הבעיה, ובניגוד לאונ' חיפה היא עדיין לא נפתרה. עצוב.

amitk80

New member
בוקר טוב

מה אני כבר חופר לכולם בנושא הזה במשך חודש וחצי? מי שנדפק מוזמן לדבר איתי כי העצומה עדין קיימת אז אפשר ככה שיש מספיק חתימות. אי אפשר לסמוך על אגודות הסטודנטים שלנו!

stkachov

New member
3 דברים

1. בנתיים עוד לא התחיל שום דיון, כי רק כותב אחד הגיב לידיעה שהעלתי. זה לא נקרא דיון. 2 כאמור, אי אפשר לקחת דיעה של כותב אחד כלשהו, וממנה להכליל ולהגיד שיש התלהמות חד צדדית. אין לי שליטה על מה שאנשים אחרים חושבים ואיך שהם בוחרים להתנסח. 3. תכתוב את דעתך, ככה אולי גם יתפתח דיון, גם לא תהיה התלהמות, וגם לא תהיה חד צדדיות.

3 דברים

1) דיברתי על הדיון הקודם בנושא. 2)לא טענתי שיש לך שליטה על זה ושאתה צריך לעשות משהו בנדון. בסהכ ציינתי עובדה. ואין מדובר בהכללה אפילו (לפחות לא בהכללה גסה). 3) בדיוק. כשאכתוב את דעתי תתחיל ההתלהמות. משום מה בפורום השכן אני אפילו לא צריך להציג את הצד השני, הרציונלי, כי רוב המגיבים גם ככה מחזיקים בדעה שלי. ואיכשהו גם שם רוב הדיונים לא מגיעים לניבולי פה (וזאת למרות שיש חילוקי דעות רבים). לא מתלונן ולא אומר שאתה צריך לשנות משהו. פשוט בכלל כל האוירה בפורום השכן הרבה יותר פתוחה וסימפטית (לעניות דעתי).

stkachov

New member
אני לא זוכר מה היה בדיוק בדיון הקודם

אני רק מבטיח לך שניבולי פה לא יהיו, גם אם לא מסכימים אחד עם השני. וכבודו של פורום סטודנטים במקומו מונח. זהו אחד הפורום החשובים בתפוז, עם חשיפה ופופולריות גדולה. לנו יש את הפינה שלנו, ואנחנו יכולים לנהל גם פה דיונים שקשורים לכלל הסטודנטים, מנקודת המבט שלנו כסטודנטים באונ' חיפה.

amitk80

New member
תשמע

אם רע לך מאד פה אז אני לא חושב שויטלי מחזיק פה מישהו בכוח. בסופו של דבר כל אחד נכנס פה מבחירה ולא מכפיה. חבל שככה אתה חושב, אבל תאמין לי שבפורום סטודנטים ממה שיצא לי לראות (התכתבויות) גם שם לא דיברו יפה אחד לשני. זה ככה בכל מקום והמקום הזה לא שונה משאר הפורומים. מעבר לכך, אם אתה חושב שמתלהמים ממה שאתה כותב, נסה אולי לחשוב עם עצמך מה מוביל לזה. כל צעד שאנחנו עושים יכול לגרור תגובה זו או אחרת של אנשים כלפינו. לילה טוב, עמית

amitk80

New member
זה לא אליך ויטלי

זה לא מכוון אליך. ככה זה יצא בשרשור

IdanXP

New member
אם רק אתה רציונלי אז אין למה לפתוח דיון בכלל

כל מה שכתבת יפה ונכון, אבל למה החלטת שרק הצד שלך רציונלי ? בכך אתה שולל את כל הדעות האחרות שקיימות, ואין מן הסתם גם צורך לפתוח דיון אם אתה לא מוכן לשמוע דיעות אחרות שלא כשלך. ד"א, מצחיק שאתה כדוגל בחופש הביטוי טוען לרציונליות של צד אחד בלבד.

amitk80

New member
זה בדיוק מה שבני דודנו עושים

בדיוק את אותו דבר. רק מסטיק בומבה אתה בדיוק מתנהג כמוהם בגישה הזאת וחבל. הם כל הזמן בוכים שדופקים אותם ולא נותנים להם להתבטא מבחינת חופש ביטוי אבל הבעיה היא שהם לא מוכנים לשמוע את הצד האחר והם עושים הכל כדי לא להתחבר ולצמצם את הפערים בין יהודים לערבים. אני מסכים עם דבריו של עידן. כמו שכתבתי לך, אם מאד רע לך פה, אז אתה יכול לבחור לא להכנס הנה וללכת לפורום השכן. בכל הפורומים בארץ יהיו התלהמויות אז תעשה לי טובה ובבקשה אל תהיה תמים. כמו שאמרתי לך אתמול, כנראה שיש משהו שגורם לאנשים לענות לך כמו שהם עונים

אולי גם תשווה אותי

למחבל?.. יש אנשים שהצלחת להבריח מפה בגלל השוואות כאלה. למזלך\צערך, אני לא ממש מתרגש מדברים כאלה, ולא טוען, בניגוד לרמיזות שלך, שסותמים לי את הפה או משהו כזה. ממש לא. ולגבי איפה כן לכתוב ואיפה לא-עם כל הכבוד, איתך אני כנראה לא אתייעץ בנדון. שא ברכה.

amitk80

New member
מממ

אתה רוצה שאני אשווה אותך למחבל? אני באמת מתחיל לחשוב שאתה אוהב יותר מדי את הערבים מאשר את העם שלך... אני אעדיף לא לענות לך על השאלה של ההשוואה כדי לא לפגוע בכבודך האישי וגם כדי לא להסתכן בהסתה. אתה לא חייב להתייעץ איתי. תעשה מה שבראש שלך. זאת מדינה חופשית שבניגוד למדינות שסובבות אותנו נותנת חופש ביטוי. כמו שאמרתי כבר לסטודנטים ערבים, מי שרע לו פה, לא חייב לחיות פה בכוח, אבל מצד אחד לקחת עזרה מהמדינה ולהתבכיין שהמדינה חרא ולירוק לבאר שממנה שותים זה לא מקובל.

למעלה