סיפור הזוי...

ת מ י מ ה

New member
סיפור הזוי...

אז ככה אני עובדת בבית קפה ובין הלקוחות הקבועים יש מישהו נחמד שכמה פעמים דיבר איתי (הכל בקטע של סבבה מדברים יפה יחסי קופאית לקוח..) בקיצור לפני חודש הוא אמר שהוא רוצה להביא לי משהו.. יצא שלא עבדתי בשעות שהוא בא והוא הביא את הדבר הזה לברמן שעובד איתי והוא ידיד טוב שלי בקיצור אתמול קיבלתי את הדבר הזה.. הדבר הזה הוא שרשרת מכסף ומכתב נוגע ללב הבעיה היא שאני לא מעוניינת בו ואני מרגישה גם לא נעים כי מתנות זה לא באמת מה שקונה את ליבי.... מה לעשות? להתקשר? אני רוצה להחזיר לו את המתנה כי זה באמת לא נעים איך אפשר לעשות את זה?..

תקני לו איזה משהו קטן אם בא לך..

מתנות בדרך כלל לא מחזירים אלא אם השרשרת ממש יקרה... דברי איתו וצאי איתו לכוס קפה ותסבירי לו שהוא לא עשה לך את הפרפרים וזה וכל השטויות... ואם לא נעים לך ממנו תמיד את יכולה להמציא לו איזה סיפור על איזה אקס.. ובלה בלה.. הוא יאכל את זה...

יווו באמת הזוי

ולא נעים בכלל אני חושבת שאין מה לעשות, להחזיר את זה לא יועיל לך, אם את לא רוצה לשמור את זה אצלך, תמיד אפשר לתת לאחות/בת דודה/חברה/מה שלא יהיה... וכשהוא יבוא את תסבירי לו שאת לא מעוניינת אם יש לך את הטלפון, פשוט תנשמי עמוק ותגידי רק את האמת. הוא יעריך את זה וגם את תרגישי טוב עם עצמך, שהיית אמיתית וכנה ולא ברחת בפחד. קחי את זה תבור מחמאה אם אפשר ותמשיכי קדימה

d e m o sthenes

New member
בעיה די מוכרת.

שכאשר בחורה נחמדה למישהו ישר הבחור חושב שיש לו סיכוי איתה.

מיטללל

New member
באמת מוזר

עכשיו הוא תקוע, משתוקק וממתין לאיזשהי תגובה... לכן, למרות שזו סיטאוציה לא נוחה, את צריכה להתקשר אליו ולהיות איתו הכי ישירה שיש- להגיד לו תודה, שנורא התרגשת מהמחווה ואהבת את השרשרת, ובאותה נשימה להבהיר לו שאת לא מעוניינת בו. הוא יפגע, יהיה עצוב, יזיל דמעה או שניים, אבל יוכל להתחיל להתמודד עם המצב ויתחיל את תהליך ההתבגרות וההתאוששות. בנוגע לשרשרת, לדעתי זה פחות משמעותי. מתנות לא מחזירים, זה לא ישפר את ההרגשה שלו ולא את ההרגשה שלך... תעדכני אותנו בהתפתחויות

RVD18

New member
לפי דעתי...

כשתראי אותו תדברי איתו, תסבירי לו שזה לא זה...תחזירי גם את השרשרת אם את לא מרגישה נוח שהיא אצלך...וזהו.

למעלה