סיפור הטיסה והשוקולד

סיפור הטיסה והשוקולד

יש לכם סיפורי טיסה הזויים
שתפו

ומה הייתם עושים במקרה כזה שבן/ת הזוג עושים משהו משפיל/מבזה שממש מפדח אותכם
איך הייתם מגיבים

a wild rose

New member
לא בטיסה עצמה אבל בדרך

האקס שלי גרם לי להתפדח יותר מפעם אחת כשהיינו בחו"ל בחופשה משותפת. בגדול - מה שהיה מפדח היה ישראליות היתר שלו, מה שכלל התעקשות שלו להסתחבק עם נותני שירות מקומיים בצורה שהייתה מפדחת לדעתי גם אם הייתה מתקיימת בארץ, אז על אחת כמה וכמה בחו"ל. גם בשדה התעופה הוא גרם לי להתפדח כשהסתחבק בצורה מטופשת עם נציג הצ'ק אין, ובין היתר שיתף אותו שעשיתי המון קניות ולכן לא הצלחתי לסגור את המזוודה ונאלצתי לשבת עליה.
&nbsp
התגובה שלי בכל הפעמים האלו הייתה להגיד לו שזה לא לעניין ושיפסיק, הוא לא כל כך הסכים איתי ואמר שהוא בסך הכל חברותי ושאין רע בזה.

maybesure

New member
באחת הטיסות שלי

מבוסטון חזרה לארץ, היה בשדה איש כהה עור שניגן במפוחית. כשעלינו למטוס (טיסת לילה) והמטוס התחיל להמריא, תינוקת קטנטונת התחילה לבכות. כנראה הלחץ באזנים גרם לה לאי נעימות והיא בכתה ממש הרבה זמן, עד שאנשים במטוס התחילו לקטר.
ואז האיש עם המפוחית ביקש את רשותה של האם לנגן קצת ליד התינוקת, והוא ניגן כל כך יפה שכל הנוסעים נרגעו וכמובן גם התינוקת - עד שנרדמה וכולם יכלו לישון.

maybesure

New member
את האישלי

באחת הטיסות, כשנחת בשדה התעופה בבוסטון, עצרו אנשי ההגירה. כנראה בגלל החזות המזרחית שלו, והכניסו אותו לאיזה חדר מדרגות תחקרו אותו שם, עשו עליו חיפוש ועיכבו אותו מלא זמן כשבארייבל מחכה לו נהג.
הוא תיאר את זה כנסיעה הכי מפחידה שהייתה לו בחיים.

למעלה