סיפור היכרות גיקי

mantrix

New member
סיפור היכרות גיקי

הכירו באינטרנט דרך פורום שהיא מנהל ואתר שבבעלותו, הצעת החתונה הייתה נספח להרצאת DBA, פתיח מסע בין כוכבים התנגן בחתונה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317633,00.html מה דעתכם?

מה ה מצב

New member
סיפור ממש נחמד

משהו כמו חלומו של כל גיק. הכי אהבתי מה שהיא אמרה בסוף שאמא שלה לא האמינה איך היא מצאה חתן. שווה לקרוא גם את התגובות, יש שם כמה משעשעות כמו: הייתי מקים בר לחנונים. אבל אז הם לא יבואו כי הם חנונים. או שהם כן יבואו ואז הם כבר לא יהיו חנונים. בעיה.

mantrix

New member
השאלה היא

האם הסיפור הזה אומר שבהחלט יש לנו תקווה או לחלופין אומר שאולי רק במקרה בגיל 30 זה יכול לקרות

מה ה מצב

New member
אני חושבת שהוא אומר שיש לנו תיקווה

שבגיל 30 יקרה משהו... חח סתם ממש לא. זה באמת לא קשור לגיל, לא צריך להיות בן 30 כדי לעבוד בההיטק ולהקים אץר שאליו תמשוך בנות מכל רחהי העולם עד שאחת תתאהב בך... פעם הבנות היו הולכים לבן עם המכונית היותר שווה, היום החליף את זה אתר הבית שלך...

alana

New member
כמה מתוק!

בהחלט חמוד. אגב, היתה לי קרובת משפחה שערכה חתונות בנושא סטאר-טרק לבקשת סטונדטים שלה בארה"ב. לא עדיף מדי ג'יי ששם מזרחית ושמלה עם נצנצים?

RichardSmith

New member
במיוחד...

הפרק ההוא שהנישואין היו בעירום...
אבל החתונה של שרידן ודלן היתה יותר יפה...

darthziv

New member
קצת מוזר אבל חח

כאילו את יכולה לדמיין את הסיום כשהוא מכריז עליהם כזוג נשוי ואז הנשיקה ואחריה עדר של טרקים צועקים חיו ארוכות ושגשגו? לא קלאסי בכלל כמו נדרי חתונה כאלו i touched the fire and it freezes me / i died i look into it and it's black / so many years ago this isnt real, but i just want to / but you can make me Feeeeeel ואז הנשיקה כשהקהל קורא where do we go from here? אי אפשר אפילו להשוות ;)

למעלה