סיפור הלידה של קרן

vashti72

New member
סיפור הלידה של קרן../images/Emo23.gif

יצא קצת ארוך... ויותר כזרם תודעה, פשוט כתבתי מה שעלה לי לראש... תמונות יגיעו בהמשך (כן עדיין לא היה לי כוח לקרוא את ההוראות של המצלמה)

../images/Emo24.gif איך חיכיתי לסיפור שלך!!!

והיה שווה לחכות
את נהדרת ומקסימה, איזו לידה מופלאה, נורא הזכירה לי את הלידה שלי בחלק מהדברים! גם אני הרגשתי אותו הדבר כמוך כשכבר היה מדובר בדבר האמיתי (בקטע של להכנס לאינטרנט או לא... זה פשוט לא עבר לי בכלל בראש כאופציה, כשכבר הייתי באמת בלידה), האורך של הלידה היה מאוד דומה, התחושות במהלך הלידה שאת מתארת, חבל הטבור שהיה נראה לי קצר... כל הדברים האלו בסיפור שלך ושלי נורא היו לי דומים
. וחוצמזה, בקטע שכתבת שלא הרגשת צורך לבכות כשהיא נולדה - זה הקטע בסיפור שלך ש*אני* התחלתי לבכות
רכרוכית שכמוני. ותיכף ומיד הלכתי להציץ בקטנטונת הישנה שלי
. עכשיו נשאר לחכות רק לתמונות. יאללה, לכי לשנן את ההוראות. ואחרון פתאום נזכרתי - מקווה שהסתדרתם עם ההנקה, ואם את צריכה עזרה שלחי לי מסר. נשיקות!

vashti72

New member
הייתה לי הרגשה שתזדהי../images/Emo140.gif

אני מרגישה שבהרבה דברים החשיבה שלנו דומה. ראיתי מה הצעת לי בפורום הנקה ואני אנסה את זה. אם לא ילך צפי למסר...

debby12

New member
מנהל
באמת היה שווה לחכות ../images/Emo25.gif

קראתי, נהניתי וגם אני הזדהיתי. בעיקר עם הקטע של ה:"תוציאי אותה כבר!!". תגידי, את חושבת שכל יולדות תבל מגיעות לנק' השבירה הזו שבה הם שואגות על המיילדת שתוציא אותה כבר רק כדי להיענות בתשובה "את חייבת לעשות את זה בעצמך?
[האמת שלא - זה כנראה נכון רק לגבי יולדות בית. יולדות בית חולים עם צוות פעיל מדי זוכות בשלב הזה לחתך עד באר שבע וואקום) הזדהיתי גם עם ה"האלהים בפרטים הקטנים" שאחרי - אוכל טעים, התכרבלות עם בן הזוג והתינוקת, השלווה בסביבה אינטימית ותומכת (*בלי) נאונים, פרוטוקולים או אף אחד שבא ב-5 בבוקר למדוד לך חום. נשמעת לידה מדהימה - בייחוד שזו לידה ראשונה שלך. "אין" עליך - את פשוט מלכה
, וחווית הלידה שלך נשמעת מעצימה ונפלאה.

vashti72

New member
תודה מתוקה שלי! חיכיתי לתגובה ממך..

אכן לידה מקסימה. ואני בטוחה שחלק גדול מזה היה שהלידה הייתה בבית. ובאמת אני מרגישה שזו מתנה מהילדה הזו-להתחיל את האמהות כאדם אחר, יותר בטוח בעצמו, יותר מחובר לגוף, יותר אשה מאי פעם

הילהל

New member
יש כל מיני בתי חולים וצוותים

הצוות בלידה הראשונה שלי לא עזר, לא תמך, לא ידע לתת לי כלום פרט לחתך וואקום. אבל בלידה של מיה? טוב, אני חושבת שהמיילדת שהגיעה אלי לשלב הפעיל, כשכבר הכירו אותי בחדר לידה, היתה מישהי שמצוותים ל"משוגעות" כמוני. וגם כשנבהלתי ופחדתי (הרבה "בזכות" הלידה הראשונה) והתחננתי שיעזרו לי, שיוציאו אותה, שיחתכו אותי שיביאו ואקום שמה לא, קיבלתי ממנה ממש מנטרה בקול רגוע "את עוזרת לעצמך הכי טוב, אף אחד לא יכול לעשות יותר ממך" עם הסברים שככה זה במנח עורף לאחור (לוקח יותר זמן) ואין מה להלחץ - היא רואה יפה את ההתקדמות. ולא עושים שום התערבות כי אני יולדת לבד טוב מאוד. זה מה שמעתי ממנה כל הזמן. וזה היה נכון.

הילהל

New member
סיפור מענג

קראתי ב"לידה פעילה" שלפחד הזה בשלב הפעיל יש סיבה. שהוא מציף אותנו באדרנלין שהותן כוח. ושממש לא ממולץ למלווים להרגיע מידי את היולדת - כי זה פחד מועיל. לי הידיעה הזו עזרה להשלים עם הפחד שחוויתי ועם הדברים שאמרתי בשלב הזה.

סיפור נפלא, מאוד מרגש לקרוא

איזו חוויה עברת ! מדהים כמה כוחות נסתרים יש בתוכנו שיודעים לצאת ברגעים המתאימים. מזל טוב!

סטיוויה

New member
מקסימקסימקסימקסים

איזה חיבור אל הגוף.נהדר. גם ברגעים היותר קשים עם עצמך הרגשת איך נכון לך ועשית לפי מה שהגוף ביקש. מדהים איך יש נשים שצירי הפתיחה נחווים אצלם במשבר(אני) ויש נשים שצירי הלחץ מכניסים אותן ל...לחץ?
מזל טוב,שפע חלב ושתגדלו אותה בנחת,בריאות ושמחה

אם פי 3

New member
אח, כמה כיף לקרוא כזה סיפור לידה

שהאהבה עולה בו מכל שורה, והאושר מציץ בין השורות... שיהיה הרבה טוב! (והגיע הזמן לעדכן את החתימה
)

הו יקירה... איזו לידה...

והכי החזרת אותי למתיקות הזו של ילד ראשון, שאין עליה בעולם. הראשוניות. אוי אוי אוי... מותקית את, יולדת מהחיים !!!

אשכר ש

New member
איזה יופי ../images/Emo99.gif

סיפור קסום ומרגש
אני כ"כ שמחה שיכולנו ללוות אותך בתהליך הנפלא שעברת ולהשתתף בשמחתך. אין על התחושה של "ילדתי! עשיתי את זה! ועוד בדיוק כמו שרציתי!!!!" מממ, אני מתחילה להתגעגע לתחושה...

swann

New member
כמה מרגש ../images/Emo24.gif

איזו לידה, איזו חוויה. המון אושר ונחת מקרן
מאוד התרגשתי לקרוא, בעיקר כי זו לידה ראשונה. במיוחד הקטע של הסוף, ושינוי התנוחות. איך פעלת לפי מה שהגוף שלך שידר לך, וילדת אותה כמו גדולה

איזו לידה מקסימה ../images/Emo99.gif

היה שווה לחכות לסיפור המחזק הזה. הזדהיתי מאד עם הקטע של הלחץ שפתאום הגיע
ומאד עודד אותי לשמוע איך הגוף ידע להתמודד לבד. מאד עזר לי מה שכתבת

mamadan

New member
וואו... איזה יופי! מזל טוב ../images/Emo140.gif

סיפור מהמם! אני ממש מאושרת בשבילך, ומקווה בשבילי לידה כזאת בקרוב...

גם למבי

New member
יופי של לידה!!!! הזדהיתי במיוחד

עם הקטע של דחיפות הלחץ. המון מזל טוב וכל טוב למשפחה!!! אגב, הכלבה שלי מתה בת 20 (עשרים שנה ביחד!) חודשיים לפני שנכנסתי להריון עם גל. אני מאמינה שמצאת את הנחמה הטובה ביותר!

למעלה