סיפור הלידה של narnia מנקודת

marcyg

New member
סיפור הלידה של narnia מנקודת

מבט של הדולה. לדעתי יעניין אתכן במיוחד!

אם פי 3

New member
אכן!

(למרות שקראתי לפני ההפניה מכאן...) יופי של לידה ושל שיתוף פעולה ביניכן, ורק חבל שזה היה בבי"ח, והצוות כל הזמן הפריע (+לחץ הגעה וכו'). כל הכבוד לשתיכן על היכולת להתנתק, ליצור בועה.

עיגולית

New member
איזה יולדת ואיזו דולה!!! כל הכבוד

הסיפור הזה רק ממחיש כמה חשוב התפקיד של הדולה, איך היא הצליחה בתנאים לא תנאים לפלס ליולדת את הדרך ללידה, ממש מרגש. דולה אמיתית. כל הכבוד ליולדת שבתנאים כאלה הצליחה להכנס פנימה ולא לתת לאף אחד להפריע לה, זאת יולדת שבשקט יכולה לעשותאת זה בבית בפעם הבאה. מזל טוב

narniya

New member
מרסי הקדמת אותי.. ../images/Emo8.gif

הצטרפתי לפורום שלכן קצת לפני הלידה וזכיתי בתובנות מעניינות וחשובות, והראמת היא שמרסי הקדימה אותי - רציתי גם לשרשר לכן את מה שהיא כתבה
פשוט עוד לא הגיע זמני לכתוב וכנראה עוד לא הסתיים העיבוד. כמה תובנות: אין ספק שהתנאים משנים. אחרי הלידה הזו אני מתחברת אלפי מונים לדברי סטיוויה ואחרות בשרשורים קודמים על התכנסות ופרטיות. זהר, בטח יעניין אותך לאתר שלך הפרטים הבאים: לידה קודמת טבעית גם ילדתי בבני ציון, לפני כשנתיים. שם היותי נשאית GBS ואסטמתית פסל אותי (כל אחד בנפרד) מחדר לידה טבעי, ובכלל לא אפשרו לי להתנתק ולו לשנייה מהמוניטור. כך שכל הלידה הטבעית עברה בשכיבה, וזכורים לי כאבים איומים וצירים ללא הפוגות במשך כשלוש שעות. ברמב"ם כל החדרים ערוכים אותו דבר, להוציא את תוספת הגקוזי, ולכן כל יולדת יכולה להיכנס לחדר לידה טבעית. יחסית לבני ציון הם אפשרו לי תזוזה מרובה.. אפילו את עירוי האנטיביוטיקה קיבלצי בג'קוזי. דולה. כל אישה חיבת דולה. האהבה, והתמיכה, והשקט. לשמוע ברכות "את נהדרת". ואולי זו מרסי
תודה לכן, בנות הפורום, על התובנות והתמיכה בחודש האחרון

marcyg

New member
oops...איך שהוא חשבתי שכבר כתבת

בשני הפורומים. חכיתי עד שקיבלתי את האישור ממך ואז לא יכולתי להתאפק יותר... פשוט יצא לי...בלי שליטה, בלי שהתכוונתי... מוכר לך?

סטיוויה

New member
אה והכי חשוב...

הרבה וורודים,תכלכלים,סגולים ופרחים,פרפרים,פיות וכ'ו

גם למבי

New member
מזל טוב והמון אושר! ../images/Emo65.gif

ספור מרגש ומעצבן. שלוב נפוץ בלידות, אני בטח יודעת...

הילהל

New member
../images/Emo65.gifמזלטוב../images/Emo65.gif

כל אישה חייבת דולה. כמה שאני מזדהה עם המשפט שלך.

אשכר ש

New member
המון מזל טוב../images/Emo70.gif

יופי שהצלחת להתנתק וליצור בועה טובה בעזרת מרסי. שמחה שעזרנו לך

נרניה יקרה כל כך ../images/Emo24.gif ומרסי

הנהדרת - אני נפעמת מהיכולת להתנתק מכל ההפרעות החיצוניות וההערות הקשות (והכל כך לא מבוססות) של הצוות שמסביב! מאחלת לך ירח דבש נהדר עם הקטנטונת שלך! ובאמת בפעם הבאה - בבית!

ומרסי...

קראתי, כמובן, בין השורות את העבודה הקשה והתסכול שהם מנת חלקה של הדולה פעמים רבות, ורק רציתי לשלוח לך
ענק, אוהבת אותך !!!

Manty

New member
המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

נשמע כמו לידה נפלאה, מה שאני מגדירה "לידה למרות". אהבתי את החיבור הנפלא עם הגוף וההתרכזות הבלעדית בו, תוך התעלמות מכל הסובב. (יולדת בית באופי!!!
) למרות הסתייגותי מדולות, אני חייבת לציין שבלידות חוץ ביתיות (
) הן בהחלט חשובות.

swann

New member
מזל טוב נרניה../images/Emo39.gif

איך אני אוהבת סיפורי לידה עם דולה, ובטח מנקודת המבט שלך מרסי - התרגשתי לקרוא אותך
כל הכבוד לכן שהצלחתן ליצור אוירה יחסית אינטימית

debby12

New member
מנהל
ווואו - כל הכבוד על היכולת להתנתק

מכל הצוות ההיסטרי וההתערבויות שלו, וכל הכבוד למרסי על העזרה בתיווך בין אוסף ההיסטריים לבין היולדת העוצמתית. מאחלת אושר למשפחה המתרחבת ושפע חלב

למעלה