סיפור הניצחון שלי מופיע באתר האגודה

דגנילי

New member
היה לי מאוד קשה להוציא את זה

ולספר, אבל החלטתי לנסות. כתבתי את הפרטים בכאב, אפילו שאלו עובדות. תודה על האמפתיה.

rubber duck

New member
דגנילי יקרה

החיים לוקחים אותנו להמון מקומות הסרטן היה אחד מהם ההתמודדות עימו היא פרק נוסף בחיים לא הרמת ידיים והתמודדת וזכית בחיים הכתיבה הינה פרק נוסף שעוזר לרפא את הצלקת זה לא קל אבל אפשרי ולהתמודד זה עוד צעד קדימה מאחל לך המון אושר ובריאות שרון

תמר 26

New member
קראתי...../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

הי דגנית קראתי את הסיפור שלך.
הזדהיתי והתרגשתי איתך. מבין השורות מרגישים בקושי בכאב בפחד וגם באופטימיות ובעיקר בשמחה שאחרי. את מאוד חזקה אם יכולת להתמודד עם זה פעמיים, להבריא ולהקים משפחה
. גם אני מבריאה מהוצ'קין, וגם אצלי דובר בשלב כלשהו על השתלה עצמית
, אבל זה ירד מהפרק בינתיים. (אני כבר יודעת שאם זה יחזור הטיפול יכלול השתלת מח עצם - כרגע יש לי תוכניות אחרות
). מאחלת לך הרבה בריאות
(באמת הכי חשוב) והרבה אושר ואהבה

muzaic

New member
מרגשת../images/Emo24.gif

דגנית...קראתי, התרגשתי ומאחלת בריאות לאורך שנים....

../images/Emo140.gifקראתי, התרגשתי

אני מאחלת לך עוד הרבה שנים בריאות טובות ומאושרות בהן תוכלי לחלוק את הגבורות והתובנות שלך עם הרבה אנשים!!! אילת.

novemberain

New member
אפשר,

בבקשה, קישור? מאודמאוד רוצה לקרוא, אבל בלאגניסטית שכמותי הסתבכה שם
.

מרגש מאוד../images/Emo24.gif

התרגשתי עד מאוד לקרוא את סיפור הנצחון שלך. מי יתן וכולנו ננצח את המחלה הארורה הזו והכל כבר יהיה מאחורינו. מיכל

דגנילי

New member
תודה לכולם..כולי דמעות..../images/Emo39.gif

לא ציפיתי לתגובות חמות שכאלו.. שהרי כולנו גיבורים או יותר נכון אמיצים של החיים. אבל אני מבינה את הקטע של ההזדהות, כל כך טוב לי להיכנס לפה..ולראות שאני לא לבד עם הרגשות שלי. כשבעלי ראה שנכנסתי לפורום, הוא אמר לי, תצעדי קדימה - את כבר בריאה - למה את מדשדשת בפצעים שכבר הגלידו? עם כל הרצון הטוב שלו, והאיכפתיות..כמה שהוא מנסה להבין אותי.. הוא לא יבין לעולם.. אני מרגישה שמי שעבר את ה"חוויה" כמוני, הוא כמו משפחה.. אנחנו מדברים באותה השפה..ואני כמהה לדבר עם אנשים שעברו את זה..לשמוע מהם..להזדהות איתם.. אומנם אין לי תאים ממאירים בגוף..אבל המחלה נמצאת איתי לעולם..היא נמצאת בי. אם גופנית כצלקות ואם נפשית. ואני מוכנה להגיד לזכותה שעם הסבל והכאב..היא גרמה לי גם לדברים טובים.

למעלה