סיפור הצלחה חדש - כדאי לראות

WhiteBear

New member
וואו...

סרטון קצר, המציג הצלחה מדהימה בהחלמה מהירה מאוטיזם אצל ילד. אם אוטנטי -> נותן תקווה
...

neomyz

New member
זאת הפעם הראשונה שאני רואה

את אחד מהסרטים האלה ומרגישה שהפעם אנחנו קרובים יותר לצד של ה"אחרי" מאשר ל"לפני". וזה מכל הבחינות (כולל השקים מתחת לעיניים, שפתאום שמנו לב שנעלמו..). בהזדמנות הזאת אני רוצה להודות לכל אנשי הפורום הזה, ובראש ובראשונה לרז ותמי גלילי, שלמרות כל הויכוחים, הנאצות והגידופים שהם קיבלו בפורום השכן, לפני שנפתח הפורום הזה, לא נרתעו ולא ויתרו ונשארו כדי לעזור. אני רואה כל יום ניסים אצלינו. עוד יש דרך לעבור, אבל אני מרגישה שהתחלנו לקבל את הילד שלנו בחזרה.

גם לי עשית את היום../images/Emo24.gif

ותודה רבה לפריד1, אכן מעודד. אגב, האתר מצויין ומכיל רשימה ארוכה של סיפורי הצלחה כתובים מחולקים לפי גילאים, מעודדים לא פחות. תמי

1פביולה

New member
מדהים

אפילו אני שלא מבינה אנגלית במיוחד הצלחתי להתרגש , אבל בבקשה מישהוא יכול בקצרה לומר איך הם טופלו ומה הם עשו ( בשביל הורים שלא ממש מבינים אנגלית כמוני
). וגם אני מצטרפת לברכות לרז ולתמי , נכון גם להורים לא היה קל לקבל את "החדשות " לתופעת האוטיזם אך בניגוד לרופאים בארץ אנחנו ההורים פתוחים ומוכנים לשמוע ולהבין ,ואין ספק שלכם יש יד ורגל בזה . בשמי ואביתר הנסיך הקטן שלי תודה

Bath1

New member
הפרוטוקול של DAN על רגל אחת

דיאטה, תוספים, טיפול אנטי ויראלי ותרפיית RDI

למעלה