סיפור הצלחה

2calgary

New member
סיפור הצלחה

לא שלי עדיין לצערי אבל ידידתי (שגם הפנתה אותי לקומנה בזמנו) קיבלה את ה-PR לפני בערך חודש. לפני שבועיים היא עשתה לנדינג בוונקובר עם אחיה. אחרי 10 ימים היא עם משרה במקצוע (מחשבים), דירה שכורה ותחילת התהליך להבאת ההורים בקיץ. היא אומרת שהמשרה כל כך מתאימה לה (גם מבחינת המקצוע גם מבחינה כלכלית) שהיא אפילו לא חשבה לנסות לחפש אופציות נוספות. נכון שבטח היה לה מזל לא מהעולם הזה ועל מזל לא ניתן להסתמך אבל זה ממש מעורר תקווה. הלוואי על כולנו

gesus

New member
אמן סלה

מציע לך לא להתפס לסיפורי הצלחה וכישלון. זה סתם גורם לטלטלה. הכיוון הכללי הוא שהמעבר לקנדה הוא החלטה טובה בטווח הארוך.

2calgary

New member
לא

אני לא נתפס לזה, אין גם שום בסיס לחשוב שלי יקרה דבר דומה, אבל זה מרומם את רוח קצת לשמוע סיפורים נחמדים על הגירה. אני בטוח שעל כל אחד כזה יש לפחות אחד שלא הצליח, אבל כשזה מישהו שאתה מכיר, זה נהיה יותר מציאותי גם בשבילך. וזה שזה החלטה טובה, אני לא צריך שכנוע. :)

iritbi

New member
שאלה לגבי מקצוע

הי, מה בדיוק במחשבים היא מצאה כל כך מהר ולאיזה תחומים יש ביקוש רב יותר? תודה

2calgary

New member
אני לא יודע

היא כתבה במייל (קבוצתי) שהיא לא כל כך יכולה לדבר על זה כי החברה נמצאת לפני ההנפקה, רק שהיא עוסקת במחקר באינטרנט ושעובדים בשיתוף צמוד עם UBC. אה כן ושמדובר במשרת Web User Interface Developer

למעלה