סיפור התקשור שלי -

ענתי 10

New member
סיפור התקשור שלי -

סיפור ארוך. אנסה להביא אותו בקצרה. לפני 7 שנים נרצח בן אדם שהיה מאוד מפורסם בארץ מולדתי. לא הכרתי אותו באופן אישי, ולא היו לי שום רגשות כלפיו. רק ראיתי אותו מדי פעם בטלויזיה וגם לא התלהבתי במיוחד מהתוכניות שלו. אומנם ראיתי את תוכניתו האחרונה, שעות ספורות לפני שנרצח. יום אחרי שהוא נרצח הוא בא אליי. אז הייתי רחוקה מאוד ממיסטיקה, אף פעם לא שמעתי על תקשור. הקשר היה מאוד אינטנסיבי בשנה הראשונה. אבל לא ידעתי מה לעשות איתו. לא ידעתי איך להגדיר את זה, מה לעשות עם זה. בקיצור לא ידעתי איך לאכול את מה שקורה לי. בגלל זה עם הזמן הקשר הזה התחיל להכביד עליי. לפעמים חשבתי שאני יוצאת מדעתי. חשבתי שאני הוזה, שהקשר הזה הוא סה"כ פרי דמיוני, וקיוויתי שעם הזמן זה פשוט יעבור. אז ביקשתי מהישות להניח לי. הסברתי שאני לא מוכנה לקשר הזה. הוא הקשיב לי. עד לפני כמה חודשים הקשר היה רופף בלבד. לפני מספר חודשים הקשר חזר, ואז הצפתי אותו בכל מיני שאלות. בהתחלה הקשר היה מאוד חזק, ואז הוא פשוט אמר לי שאני שואלת יותר מידי שאלות, ואני לא מוכנה עדיין לקשר. והוא יחכה לי, יהיה איתי ויחכה לזמן יותר מתאים. במוצאי שבת שעבר הוא בא אליי בחלום. ומאז הקשר התחדש. אומנם לא קשר מילולי. אבל הוא בא לי בתקופה מאוד קשה. היה נדמה לי שאני מאבדת כיוון, והוא "סידר לי את הראש". אמר לי מה אני צריכה לעשות ומאז באמת הכל הסתדר. הוא עוזר לי המון. אבל לשאלות שלי לא עונה. זהו, לכל המעוניינים. זה הקשר שיש לי. יש כמה פרטים מאוד מעניינים, שאולי אספר אח"כ. אני מאוד רוצה לדעת מי הוא. למה הוא בא דווקא אליי. מה בכלל המטרה של הקשר הזה, אבל הוא לא עונה לי על כל זה. הייתי מאוד רוצה לדעת איך להתקדם בקשר הזה. איך להפיק ממנו את ההנאה והתועלת המירביות. כל מי שמעוניין יכול להגיב לי כאן כמובן, או במסר אישי ובמייל שמופיע בכרטיס האישי שלי.

ענתי 10

New member
ואגב, יוג10,

התקשור יכול להתבצע רק (!) עם הישות מעוניינת. בלי קשר לרצונות שלך. כך נאמר לי פעם ואני משתכנעת בזה כל פעם מחדש.

yog 10

New member
לענת קראתי בעיון את שכתבת גם

התיקשור שלי החל לאחר מקרה קשה שבו הייתי צמח כשבוע

yog 10

New member
המשך... וברור לי שהתיקשור יכול

להיתקים רק אם הישות רוצה בכך

yog 10

New member
המשך... דרך אגב מירב הסיכוים ש

ישות בחרה בך בגלל קשר הדוק וטוב איתה בגלגול קודם