סיפור חדש:

דרגורן

New member
סיפור חדש:

היה זה בוקר קייצי ומואר בירח השני של רוטל, קומי ישבה במרפסת בייתה וצפתה במיקוטים נובחים אחד לשני פקודות ``איזה חמודים המיקוטים האלו`` קומי אמרה לדמות שיצאה באותו הרגע למרפסת ``כל אחד מהם חושב שהוא השליט של כל הקבוצה ומשוויץ כמה הוא חזק בנביחות עד לב השמיים, ואז מגיעה נקבה שמלחששת וכולם מתקפלים``

דרגורן

New member
לא נכון!!, יש פה עוד אנשים רק שהם

משום מה לא מוכנים לכתוב אלא אם מצליחים לשעות אחד מהשניים: 1. לגרות אותם (כמו בסיפור למטה שביקשו המשך) 2. לעצבן אותם (ע``ע תרגום, אופוס וכו`) אם יש לך רעיונות אחרים אתה מוזמן לנסות (-;

Boojie

New member
וחלקם, אגב,

לא אוהבים להצטרף לסיפורים בהמשכים אלא אם כן אלה סיפורים הומוריסטיים. לא שאני מנסה לרמוז על משהו... אגב1: הפרסומות של ``פה``, עם הפלאש המעצבן שצץ באמצע המסך ומבלבל את המוח, כל כך עולות לי על העצבים, שלא ברור איך מישהו חושב שהפרסומות האלה יעשו משהו חיובי. אגב2: שיניתי את הפרטים שלי בתפוז, ובכל זאת מופיעה כתובת האימייל הישנה שלי. אז רק שתדעו (אני אנסה לשנות שוב אבל לא יודעת אם זה ייקלט), למקרה שמישהו צריך ליצור איתי קשר, כתובת האימייל שלי היא [email protected] ולא כמו שמופיע בהודעות שלי.

הייזל

New member
אז זה ההמשך שלי...

הדמות שלפה חבל משי משרוולה ובתנועה מהירה חנקה קומי. דמות נוספת עמדה בין וילונות המרפסת והביטה איך הרוצח מטיל את עצמו מעבר למרפסת. המיקוטים קרעו אותו לגזרים... שבוע עבר לפני שנמצאה גופתה של קומי. פקד עוז לפידות הביט בה מודאג.

2B LoOnY

New member
אהםםםם....

תודה עח ההמשך המזעזע... מה זה, סרט אימה??? טוב נו... שיהיה

Speed_M

New member
המשך

דבר ראשון אני רוצה לשבח אותכם על התחלה של סיפור מתח או לפחות זה מה שאני הולך להפוך אותו ל. שבוע עבר לפני שנמצאה גופתה של קומי. פקד עוז לפידות הביט בה מודאג. פניו נראו כמו פניו של מישהו שראה את הדבר שהכי פחות רצה לראות. ``הוא חזר...`` פנה פקד עוז לסגנו. `` מי ?!`` שאל אותו הסגן. ``או... אתה צעיר... בוודאי לא שמעת עליו`` - ``שב ג`יימס.. יש לי משהו חשוב לספר לך`` פקד אוז הוריד את כובעו והתיישב על ארגז הפוך שהיה על המרפסת ופתח בסיפורו. באותו זמן ישבה דמות בדירתה החשוכה והפלה וטיפלה בפצעיה שנקרמו מהתקפה קטלנית של מיקוטים. אנשים.. אתם כותבים את הסיפור של פקד אוז...

tomersh

New member
המשך לסיפור של קומי

הפקד עוז פנה לסגנו ג`יימס והתחיל לאמר ``זה היה ערב גשום בשנת 1990 הבן של קומי, דני, שיחק באותו ערב במחשב וחברו הגיע אליו לקחת משחק מחשב כאשר החבר יצא מהבית הרוצח נכנס כנראה דרך החלון ורצח את דני על המסך של המחשב נשארה הודעה GAME OVER YOU ARE DEAD ובדם היה מצויר מתחת לזה ???WHO IS NEXT בבוקר שלמחרת הגיעה קומי הבייתה וראתה דם שרוע על המחשב ועל הרצפה ורק שבוע אחרי זה מצאו את הגופה מבותרת לחתיכות. מאז היו לקומי כמה ניסיונות התאבדות. אף אחד לא ידע למה זה קרה אבל כולם ידעו מי זה היה אבל לא היה מספיק ראיות כדי להפלילו. זה היה הבוס שלה, קייל`` ``איך אתה יודע שזה שוב פעם קייל?`` שאל ג`יימס ``הגופה של קומי הייתה מבותרת גם והיא הייתה באותו מקום שבו מצאו את בנה...`` תמשיכו לכתוב

דרגורן

New member
המשך

``וחוץ מזה`` טען הפקד, ``על המרפסת היה כתוב בדם `YOU WON`T GUESS WHO IS NEXT` באותו הכתב יד כמו ברצח של דני`` ``אבל, הבנתי שתפסו את הרוצח של דני, זה היה החבר כמדומני, הוא רצח אותו בגלל שהיה וירוס משחק אם אני לא טועה`` כך חשבנו בהתחלה, עד שגם החבר נרצח באותה השיטה``....

למעלה