סיפור חופשה

סיפור חופשה

בתחילת השבוע הייתי בנופש עם המשפחה בקיבוץ דפנה. אח שלי אמר "תביאי נעליים" אבל חשבתי שסתם נעשה סיבובים בקיבוץ... אם בכלל... הסתבר שהיו לו תוכניות אחרות - יצאנו לרוץ ליד החצבאני! היה חם מידי ללא ספק, ולמרות שרצנו רק 7 ק"מ היה לי קשה (הדרך חזרה היתה בעליה בשיפוע פיצפון אבל מסתבר שאני תל אביבית מידי גם בשביל זה). היה כל כך כיף!!! לרוץ בלי מסלול קבוע ובלי שעון, במקום שלא מכירים, עם נוף מהמם. כמה טוב לעצור ולשטוף את הראש במים הקרים של החצבאני (לא משהו שאפשר לעשות בפארק הירקון...) בקיצור, הזכיר לי שצריך מידי פעם לגוון את המסלול (ולקחת מים כשעושים את זה)

susieada

New member
יתרונות החופשה והריצה!

כייף אמיתי! וזה בדיוק אחד היתרונות של ריצה! - עם מינימום ציוד, העולם לפניך / לפנינו, לגילוי, להנאה - והכל כי את רצה!! תודה ששיתפת אותנו בחויה, ובאמת חשוב - תמיד לקחת מים!!! חיבוק לאח שלך שידע מה להציע לך! אחד הבנים שלי גר בגליל העליון, ועוד תענוג הוא שניתן לרכב שם בבטיחות בכל הכבישים, בכל ימות השנה, בכל שעה! יש מגוון רב של כבישים ברמות שונות של קושי - משטוח לעליות על הגולן! סוזי

מור שלז

New member
איזה יופי של סיפור - אחלה חופש ../images/Emo140.gif

החצבאני נשמע מדהים! במיוחד הקטע של לשטוף את הראש בחצבאני - איזה כיף! גם אני מאוד אוהבת את ריצות התיירות האלו את הגיוון במסלולים את הנוף השונה ריצות נשמה אמיתיות. בכל פעם שיוצאים לחופש, נעלי הריצה נכנסות קבוע למזוודה וכשהמשפחה עוד ישנה, אני יוצאת בבוקר לריצות תיירות. שבוע הבא אני יוצאת לחופש, וכבר מפנטזת על הריצות המגוונות שיהיו לי

למעלה