סיפור חיי , אשמח לשמוע דעות בעניין (אוסטרליה)

soso556

New member
סיפור חיי , אשמח לשמוע דעות בעניין (אוסטרליה)

היי חברים שמי שי אני בן 24 בקרוב תושב הדרום המרוחק

הסיפור שלי התחיל שטיילתי בטיול מרוחק והכרתי שם את אהבת חיי
הסיפור המשיך והמשיך וטיילנו בייחד כל תקופת הטיול כחודש שלם
כמובן שהיחסים המשיכו והתחזקו מיום ליום
הטיול נגמר
אני חזרתי לישראל היא לאוסטרליה
באחד מהטיולים שלי החלטנו שהיא תגיע לבקר אותי ביעד בארופה וזה בדיוק מה שקרה.
כמובן שכל טיול טוב נגמר בסופו של דבר
אני חזרתי שוב פעם לישראל והיא לאוסטרליה
לאחר מספר חודשים החלטנו שהגיע הזמן שהיא תבוא לבקר את המשפחה שלי ולראות איך החיים בישראל
הייינו ביחד אצלי בבית ׁׁ(מתגורר עם ההורים עדיין )
היא הגיע ואכן היינו פה תקופה של חודש ימים ביחד . קרענו כל יעד אפשרי בישראל
כמובן שאת הזמן אי אפשר לנצח
והיא חזרה לאוסטרליה ואני נכנסתי לעבודה מסודרת כדאי לחסוך כסף מספיק כדאי שאוכל להגיע אלייה בעוד מספר חודשים
יש לציין שכיום אנחנו חברים מעל שנה
הגשתי בקשת תייר שלדעתי תדחה כמעט ב99%
רציתי לדעת מה האופציות העומדות לרשותי ? איך אני יכול להגיע לשם ומה הדרך הבטוחה והמהירה ביותר להגיע לשם
יש באפשרותנו לעשות כל צעד שהוא
אשמח לדעת מה האופציות העומדות ברשותי
ואיך אפשר לטפל במקרה בדרך הטובה ביותר
אשמח לשמוע דעות של אנשים המבינים בנושא
תודה מראש שי :)

ANZ1

New member
לא כתבת מה אתה רוצה

כתבת על העבר , אבל לא על העתיד,
מה את\אתם רוצים ?
אתה רוצה לעבור לגור איתה ?
אתה רוצה לעבור לגור באוסטרליה באופן קבוע ?
אתם מוכנים להתחתן ?
יש בפורום סוכן הגירה אוסטרלי, אתה יכול לפנות אליו והוא יספר לך על האפשרויות.
לדעתי (הלא מקצועית) כדי לעבור לגור באופן קבוע אתה צריך לקבל תושבות, ובשביל תושבות אתם צריכים להוכיח שאתם גרים ביחד שנה, ולכן אתם צריכים קודם לעבור שנה של מגורים משותפים, איך עושים את זה , כנראה עם ויזה זמנית כלשהיא.

soso556

New member
כל אפשרות שהיא

לבקר באוסטרליה בזמן הקרוב
רשמתי שהגשתי ויזת תייר ואני מחכה לתשובה
לא כל כך אכפת לי איזה סוג ויזה
עדיף ויזה עבודה שתאפשר לי לעבוד
כמובן שזה רציני , הולך להתגורר אצלה כמספר חודשים
איך אני עושה את זה בצורה המהירה והיעילה ביותר?

ANZ1

New member
כמה דברים

1. כמו שכתבתי מקודם, דבר עם איש מקצוע, הוא מכיר גם את כל האפשרויות וגם את הסיכויים לקבל אותם.
2. לי זה נשמע מוזר, מצד אחד אתה מדבר על רצינות, מצד שני אתה לא כותב שאתה רוצה לחיות איתה "לתמיד" אתה לא מזכיר חתונה, אתה לא מזכיר אהבה, רק "לגור אצלה כמה חודשים" ולעבוד.
3. כדי לעבור לגור איתה לתמיד באוסטרליה, תצטרכו קודם לגור ביחד שנה, אולי בישראל, אולי עם ויזה זמנית באוסטרליה, אם יש לך אזרחות אחרת אפשר עם ויזת וורקינג הולידי או ויזת סטודנט.

pixie66

New member
לא לאבד אמונה

למה אתה חושב שלא תקבל ויזת תייר?

התשובה הקצרה - הדרך הבטוחה והמהירה ביותר להגיע לכאן היא בטיסה (מינימום שתי טיסות) בעודך מצוייד בדרכון בויזה המתאימה.

בגילך אתה יכול לנסות להוציא ויזת עבודה באוסטרליה, אין לדעת עם האוסטרלים: - העובדה שאתה מכיר מישהי (ועוד מאוהב בה) עלול להיות לך לרועץ כי אז הם יחשדו שאתה בא לתמיד (ולמה זה רע? אתה שואל) אם אתה רוצה לבוא לתמיד, צריך לעשות הליך הגירה מסודר - אפשר עם סוכן (פחות כאב ראש ביורקרטי אבל עולה הרבה) אפשר בלי סוכן (פחות כסף אבל הרבה מאוד ניירת וכאב ראש ביורקרטי כי לא תמיד אתה מבין את הניואנסים שלהם). עשה את ה"עלות מול תועלת" הפרטי שלך.

לדעתי (אם אתה רוצה לשמוע דעות של אנשים) אתה בן 24, מאוהב באוסטרלית המקסימה - העובדות האלו יכולות להתפתח לכיוונים שונים. את העתיד הרי אי אפשר לחזות (אפשר... אבל צריך להבין באסטרולוגיה ונומרולוגיה והגדת עתידות וכל החרטה הזה) ואתה מספיק צעיר בשביל להצליח או להיכשל.
המלצתי לך היא לנסות להוציא ויזת תייר (ואני מבינה שכבר עשית את זה ואתה רק קצת אעפס קטן אמונה בעניין) או ויזת עבודה (אני חושבת שעכשיו ישראלים יכולים לבקש ויזת עבודה באוסטרליה). ויזת עבודה תיתן לך את האופציה לעבוד חוקית. לעבוד לא חוקית זה סיכון לא קטן באוסטרליה, לאחרונה הייתה כאן בטלויזיה (כאן=מערב אוסטרליה) תכנית שהוקדשה לדוכני מכירות במרכזי הקניות ולמוכרים שדוחפים כל דיכפין לקנות בקיצבה השבועית שלו (שומדבר לא שחור ולבן, האוסטרלים צריכים לדעתי ללמוד להפסיק להיות פאסיב-אגרסיב ולהתחיל להיות יותר מודעים למה הם רוצים ומה לא) - אז מה שאני אומרת זה שלעבוד לא חוקית זה סיכון גבוה מדי.

אבל אתה רק בן 24, מה לך ולהערכת סיכונים?

אם תבוא עם ויזת תייר, תוכל לבלות עם המקסימה עוד קצת כאן. תוכל להתרשם מהחיים באוסטרליה ותוכלו לנסות להמשיך את התהליך בעודך כאן (קחו בחשבון, הסיכוי שלכם להצליח לא גבוה).

אם תבוא עם ויזת עבודה זמנית (שמאפשרת לך לעבוד כאן חצי שנה או שנה, אני לא יודעת את הזמנים) תוכל לבוא לחיות עם המקסימה ולחוות חיי זוגיות מלאים (ולא היא עובדת, אתה בחופש ומחפש את עצמך)

משתי האופציות האלו ---> יש אינסוף אפשרויות

ANZ1

New member
יותר מזל משכל

לפי מה שכתוב בקישור, אוסטרליה תתחיל לתת ויזות וורקינג הולידי ויזה לישראלים בדיוק ב1 ליוני 2016, שזה עוד 10 ימים.
זאת ויזה שתאפשר לך להגיע, לגור ולעבוד שנה באוסטרליה.
עקוב בדיוק אחרי התאריכים והמסמכים שצריך,
יש מכסה קטנה, 500 לשנה, שכנראה תתמלא תוך שעה מרגע הפתיחה שלה,
אבל אם תתכונן תוכל לקבל אותה.

https://www.forum-expat-management....holiday-programme-to-include-israel-singapore

Commander Data

New member
פשוט תקבע פגישה עם שגרירות אוסטרליה בישראל

ותנסה לקצר את התור אי אפשר לדעת. יש סיכוי שחש לך דרכון אירופאי במקרה - כי זה הרבה יותר פשוט מ"אירופה.

למעלה